Bağlantı Sıfırlandı Hatası.. ACİL YARDIM GEREK

Sponsorlu Bağlantılar

asdqwe17

asdqwe17

Üye
    Konu Sahibi
Bağlantı Sıfırlandı Hatası.. ACİL YARDIM GEREK
Arkadaşlar dayımın bilgisayarına ne zaman girsem internete girince ( tarayıcı farketmiyor :D ) bağlantı sıfırlandı hatası veriyor. Ve bir süre sonra bilgisayar kapanıyor. Hangi siteye girsem böyle oluyor. Acil Yardım edin lütfen..

asdqwe17

asdqwe17

Üye
    Konu Sahibi
Hiç anlayan yok mu koca sitede ! :off::vur

Symbianist

Symbianist

Üye
iki şey aklıma geliyor ama olmayabilir de. birincisi geçmişi temizle. ikincisi de internet explorera gir. : internet seçenekleri- bağlantılar- yerel ağ ayarları yap. orda eskiye nazaran farklı birşey var mı bir bak? genelde onun ayarları otomatik olur.

asdqwe17

asdqwe17

Üye
    Konu Sahibi
Hiç birşey değişmiyor. Ve belirttiğim gibi bütün tarayıcılar için aynı şey oluyor...:sopa: Son çözüm format galiba :D

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
Hiç anlayan yok mu koca sitede ! :off::vur

Buna benzer durumlarda genelde zararli yazilimlar cikiyor sahne arkasindan.
Oncelikle CCleaner isimli programi indir ve sistemine kur. Sonra sistem ve registry temizligi yaptir.
Sistemde yuklu guvenlik yazilimi mevcut mu? Mevcut ise guncellemelerini yap ve Sistemi guvenli modda calistirip sistemi komple tarat.
Eger guvenmiyorsan ki ben guvenli modda da tarama yapmayi tercih etmem, Kaspersky, Avira, AVG, Bitdefender, GData gibi firmalarin Rescue CD imajlarini sitelerinden yada guvenilir kaynaklardan indirerek Pendrivelinux sitesinden indirecegin programla Bootable USB Bellek hazirla. Hazirladigin USB bellekten sistemini baslat ve menuden istedigin bir Antivirusu sec ve calistir. Guncellemesini yaptir ve tarat. Vaktin varsa Avira-Kaspersky-GData seklinde komple bu sirayla sistemi tarat. Neden BU sirada dedim ve bu sekilde taratmani istedim aciklyayim.

-Avira ve Kaspersky kendine ozgu tarama motoruna sahipler GData da ise iki virus tarama motoru var (AVG ve Bitdefender diye hatirliyorum)
-Sistemin calismadigi bir ortamda sistemin icindeki zararlilar tamamen pasif moda gectikleri icin farkli bir isletim sistemiyle calisan bu Rescue CD programlari (Avira-Kaspersky gibi) zararlilari tereyagindan kil ceker gibi temizleyebilirler.

Umarim isine yarayacaktir. Iyi sanslar.

• Beğen
Tepkiler: asdqwe17
asdqwe17

asdqwe17

Üye
    Konu Sahibi
Öncelikla cevap veremediğim için özür dilerim. Ve teşekkür ederim her ne kadar uğraşsamda dediklerini yaptım en sonunda düzeldi. Gayet güzel çalışıyor şu an bilgisayar. Teşekkür ederim :) :)

Üst Alt