android mi (mercedes ya da bmw) belle mi (doğan, şahin, serçe) karar sizin

araya girmiş gibi olmamayım ama Androiddeki arayüz değiştirilebiliyoryani menüyü sevmedin diyelim klasörleme sistemi olan go launcher ex kullanabilirsin
![]()
al sana bi fandroid daha![]()
dünyanın en saçma arayüzü nokiada zaten? görsellikten kastın ne?
En iyi kisinin beklentilerine göre farklidir.
Benim icin orta sinif bir Android aletle istedigim sitede vidyoya bakmak, sorunsuz herseyi acabilmek, attigim medya dosyasinin cevirme falan yapmadan calismasi, usb gibi programsiz calismasi önemli.
Belle zaten düsük ekran cözünürlükte olan bir alet yani gene Nokianin kekleme ara yazilimiydi.
bellede güzel ama android daha güzel uygulama sayısı daha fazla zaten android daha güzel olmasa nokia haricindeki markaların neredeyse hepsi akıllı telefonlarında android kullanmazdı yani sonuç olarak android iyi belle iş görür ama en iyisi ios5
10 küsür senedir nokidan başka telefon kullanmadım. 2 gün önce Galaxy S2 aldım, S2 hız konusunda,oyun uygulama konusunda nokiadan iyi buja bişey demem. ama klasör açmakla iş bitmiyor. n8 imde oyunlar diye klasör açıp o klasörüde kendi içinde düzenleyebiliyorum, istedigim oyunu istedigim sıraya koyabiliyorum. S2 de klasör oluşturdum ama klasörün içinde bir düzenleme sıralama yapamadım. dedigim gibi ben daha 2 günlük S2 kullanıcısıyım belki var ben yapamıyorum. ama yoksa menüyü klasörleri kişiselleştirme ve düzenleme yönünden nokia daha üstün.