Panasonic V53 Telefonum Var Yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

worldcild

Üye
    Konu Sahibi
Panasonic V53 Telefonum Var Yardım
arkadaslar bnde panosonic v 53 marka cep telefonu war.bu telefonda mesaj atarken türkce karakterler kullanıorum die çift mesaj veya 3 mesaj olaak gönderıo.ee dogal olarakda fazla kontor gıdıo.bunu önleyecek bı yol yokmu?tsk ederım :sos
Kod:
konuya moderatör cevabı: açıkcası telefon modeline biraz yabancıyız ama önerim mesajlardan veya ayarlardan
karakter türü yazı türü dil kodlaması vs... gibi ilgili özelliklerden karakter türünü indirgenmiş veya 
english seçip deneyiniz Exalans

POWER

POWER

Üye
Türkçe karakter kullanma dostum yane İ,ç,ğ,ı o kadar...

UndeRqRo.uNd

Üye
arkadaslar bnde panosonic v 53 marka cep telefonu war.bu telefonda mesaj atarken türkce karakterler kullanıorum die çift mesaj veya 3 mesaj olaak gönderıo.ee dogal olarakda fazla kontor gıdıo.bunu önleyecek bı yol yokmu?tsk ederım :sos

Sorunun sebebi ne siz ne de telefonunuz arkadaşım.
Türkiye'de şu anki durumda Türkçe karakterler için 2 kat fazla para ödemek durumdayız.

Exalans

Exalans

Üye
cevap işinize yaradımı?

worldcild

Üye
    Konu Sahibi
hocam kafam ozuldu telefonu sattım n70 aldım o yusdende ılgılenmememişim kusura bakmayınn.bilgiler için saol..t9 kullanıyodum zor oluyordu falan fılan sattım gıttı:) n70 de durum daha güzel...mesela asağı yazcam t 9 la o asagi seklınde olabiliyor:)neyse saygılar saolun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt