Kemal Sunal'ın filmi gerçek oldu!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bydexer

bydexer

Üye
    Konu Sahibi
Kemal Sunal'ın filmi gerçek oldu!

[h=2]Stres atmak isteyenlere para karşılığı kendini dövdüren Hasan Rıza Günay, Türkiye'de ilk tescilli dayak yiyen adam oldu.[/h]
Adres Patent'ten yapılan açıklamaya göre, insanların stres atmak için adrenaline ihtiyaç duymasından yola çıkarak para karşılığı dayak yiyen, insanların kendisine pasta gibi cisimler atmasına izin veren Günay, adını Adres Patent aracılığıyla tescilleyerek kendini TPE güvencesi altına aldı.

[h=4]TÜRKİYE'DE BİR İLK[/h] Marka başvurusu onaylanan ve tescil belgesine kavuşan Günay, Türkiye'nin "ilk" tescilli dayak yiyen adamı oldu.

Günay, yaptığı değerlendirmede, şunları kaydetti: "Bu mesleği severek yapıyorum. İnsanların stres atmasını sağlarken ben de bundan kazanç sağlıyorum ve ekmeğimi bu işten çıkarıyorum. Yıllarca sporla uğraştığım için kendime zarar vermeden işimi yapabiliyorum. Müşteri sayımın artması bilinirliğimi arttırdığı için markamı korumak adına tescil başvurusunda bulundum. Türkiye'nin tescilli 'Stres Koçu' olarak adımı güvence altına aldım."

Dayak yemenin dışında insanların stres atması için farklı teknikler de kullandığını belirten Günay, verdiği hizmetin sadece dayakla sınırlı kalmadığını, insanların istedikleri gibi üzerine pasta, boya gibi eğlenceli cisimler atarak rahatlayabileceği bir stres odası oluşturduğunu kaydetti.

Adres Patent Marka ve Patent Danışmanı Derya Şişik de "Yapılan iş ne olursa olsun tescil koruması herkes içindir" değerlendirmesinde bulundu.

tempestshine

tempestshine

Üye
O adam bana da bir uğrasın :box

Astrosman

Astrosman

Üye
Hocam ilk müşterimiz olarak 10*25 kg=100 tl ye size uygun fiyattan verelim... sopa:

Astrosman

Astrosman

Üye

İndiriminiz gayet cazip;fiyatta anlaştıysak kum torbaları ne zaman elimizde olur sopa:

kargoyu aradım. Size gönderdiğim adamı geri getirin dedim. Şimdi geldi. Kum torbalarını kurbanın üstüne koydum iki tanesini eliyle tutuyor. Saat 6 gibi elinizde sopa:

bydexer

bydexer

Üye
    Konu Sahibi
kargoyu aradım. Size gönderdiğim adamı geri getirin dedim. Şimdi geldi. Kum torbalarını kurbanın üstüne koydum iki tanesini eliyle tutuyor. Saat 6 gibi elinizde sopa:

Ücreti torbalar elimize ulaştığı gibi gönderiyoruz,uygun mudur?

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
burası muhabbet yeri değil. Isterseniz gönüldaşlarda devam edebilirsiniz :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...