Facebook'ta zaman tünelinden kaçış yok!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bydexer

bydexer

Üye
    Konu Sahibi
Facebook'ta zaman tünelinden kaçış yok!

[h=2]Facebook'un tartışmalara neden olan "Zaman Tüneli" sisteminden 7 gün sonra artık kaçış olmayacak.[/h]
Kullanıcılara 7 gün süre tanıyan sosyal ağ devi Facebook, bu sürecin sonunda kullanıcıların "zorunlu olarak" yeni Facebook arabirimini kullanacağını duyurdu.

Bugüne kadar Facebook'ta Zaman Tüneli'ne geçmeyen kullanıcılar, bir şekilde eski profil sayfalarını kullanabiliyor ve isteğe bağlı şekilde Facebook'un yeni arabirimini tercih edebiliyorlardı. Ancak Facebook'tan yapılan bu açıklamaya bakıldığında, artık Zaman Tüneli'nin zorunlu bir hale geleceğini ve tüm Facebook kullanıcılarının bu sisteme geçeceğini anlayabilmek mümkün.

Facebook'u adeta kullanıcının CV'si haline getiren Zaman Tüneli, Facebook hesabının açıldığı günden bugüne gün gün kullanıcının kayıtlarına kolay bir şekilde ulaşılabilmesini sağlıyor.

TheraFlu

TheraFlu

Üye
Eski hal daha güzeldi :S

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
zaten face'e girdiğim yok. Beni etkilemez :D

hkü

Üye
evet geçen sene face bu sene mcf bağımlısı oldum

• Beğen
Tepkiler: spy ghost
mstf_l

mstf_l

Üye
benim de girdigim yok bugun bi girdim cok degisimis burası diy geri cıktım fazla moderen olmus face :ehe

tempestshine

tempestshine

Üye
ben hem maxicep hem facebook bağımlısıyım :D
arkadaşlarım içinde zaman tünelindeki tek kişi benim :D

spy ghost

spy ghost

Üye
yapsınlar bakalım n olacak

Astrosman

Astrosman

Üye
Bu zaman tüneli ne oluyo...

CryDaqqeR

CryDaqqeR

Üye
şimdi ben zaman tüneli kullanmıyorum 7 gün sonra otomatik olarak kendisi mi geçecek işe bak :dry:

Astrosman

Astrosman

Üye

Yaptığın iyi bişi;ama bi bakar mısın;senin açtığın konuyu an itibariyle 3 farklı kişi tarafından cevaplanıp 39 kez görüntülenmiş;benim açtığım konuyuysa 10 farklı kişi cevaplayıp 100 kez görüntülenmiş;şimdi bu duruma ne demeli?

adalet yerini bulsun...

SHS

SHS

Üye

Yaptığın iyi bişi;ama bi bakar mısın;senin açtığın konuyu an itibariyle 3 farklı kişi tarafından cevaplanıp 39 kez görüntülenmiş;benim açtığım konuyuysa 10 farklı kişi cevaplayıp 100 kez görüntülenmiş;şimdi bu duruma ne demeli?

önce açtığımı değiştirmiyor :cool

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt