Vatan Computer'da bi aralar %25 indirim vardı ben de 800 TL'ye almıştımAynen, bencede o fiyatlardadır.. acaba nasıL yaktınız.. Rom yüklemesimi yapıyordunuz .
ayrıca 800 tl ye nasıL aldınız![]()

benim lg optimus blackinden ana kartı yanmış sim kartı okumuyor diye garantiye verdim .durup dururken anakart yanar mı.bi daha lg marka telefon almam ayıp ya.herkezde aynı şikayet belli uretim hatası
Dostum bende kullanıyorum Optimus Black, ve anakart yanma gibi bir durumda yaşamadım bu şekilde konuşanda ikinci kişisininAçıkcası bana inandırıcı gelmiyor , yani durup dururken anakartmı yanarmış ? bence o işte başka bir iş var. Ayrıca lg'nin teknik servisleride iyi çalışıyorlar anında müdahale edebiliyorlar olaylara...
arkadaşım servise verdim telefon anakart değişecek dediler.sana yalan borcum mu var.kaç kişide lg optimus black var tabiki satırlar dolusu cevap bulamassın forumlarda.ingilizcen varsa ara google da yabancı sitelerde aynı sorunla karşılasan onlarca kişi var.
lg servisi bana vaktınız varsa bi bakalım dedi beş dakika sonra anakart değişmesi lazım uzun sürebilir anakart koreden gelecek dedi.ben stoksuz mu çallışıyorsunuz elinizde yedeği yok mu dedim yok dedi.bi hafta geçti bugün aradım hala parça bekleniyor dedi.eğer 20 iş günü sonunda parça gelmez yapılmaz işe yenisini vereceklerini söyledi.
arkadaşa katılıyorum.benim blackde aynen anakart arızası verdi.aldığım günden beri kapanıyordu.servise gönderdim.yenisi ile değiştirdiler.ama 25 gün telsiz kaldım.lg servis ve yazılım olarak berbat.telefona sözüm yok ama aldık bi kere.şimdi sıkıntı yok.millet ICS ye geçti biz hala 2.3.4. gelecek diye yırtınıyoruz.güleriz ağlanacak halimize!
barışce sana bi sorum olacak.benim optimusun kutusunda eski telefon vardı fatura belgesinde kutunun içinde idi.eve hırsız girdi lcd televizyon leptop ve lg optimusun kutusunu içindeki telefon la birliklte çaldı.polis bişey bulamadı .yani elimde sadece bi şarj aleti kaldı.yenisini verirken fatura ibraz etmek şartı mı ?
yok yanlış anladın.optimus kutusunda eski telefonum vardı.hırsız o kutuyu çaldı eski telefonlar birlikte.yanı optimus serviste simdi.ama dediğim gibi faturası kutuda kaldı.polis tutanağı var elimde belki o işe yarabilir.bilmiyorum kısmet artıkdostum geçmiş olsun öncelikle.senin durumun çok vahim.hırsız bozuk optimusu çaldı anladığım kadarıyla.ürünün garantiden değişmesi için eski ürün ve fatura ibrazi şart.benden eski ürünü tüm kutu içeriğiyle istemişlerdi.yenisi geldi.ben faturanın bi nüshasını göndermiştim kutunun içinde yeni telefonla geri gönderdiler.valla senin durum çok imkansız bi servis konuş bence ama bi sonuç alabileceğini sanmıyorum