Aklınızda Bulunsun dedim :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Otuz

Üye
bak şimdi elimi yakacam ve deneyecem aynen söylediğin gibi yapacam eğer olmasa sana ne ceza verelim

• Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
    Konu Sahibi
bak şimdi elimi yakacam ve deneyecem aynen söylediğin gibi yapacam eğer olmasa sana ne ceza verelim

senınkıde durup dururken kaşınmak oldu resmen :D bsey olmaz merak etme işe yarıyor denenmıs
haa olmadı bepanthen falan sürerız kurtarırız elını korkma :d

• Beğen
Tepkiler: Otuz

Otuz

Üye

senınkıde durup dururken kaşınmak oldu resmen :D bsey olmaz merak etme işe yarıyor denenmıs
haa olmadı bepanthen falan sürerız kurtarırız elını korkma :d
bal böceğim sen nasıl konuşuyorsun öyle kaşınmak biraz argo ya kaçıyor birde bepanthen nedir tıp dilini bilmem anlayacağım dilde söylermisin

• Beğen
Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
    Konu Sahibi
bal böceğim sen nasıl konuşuyorsun öyle kaşınmak biraz argo ya kaçıyor birde bepanthen nedir tıp dilini bilmem anlayacağım dilde söylermisin
argo yada kaba şekilde konusmam kımseyle ben forumda öncelıkle ona acıklık getıreyım
elımı yakıp denıycem cınsınde bır cevap verınce ıster ıstemez öyle bır acıklama getırdım.yanlıs anlasıldıysam kusura bakma ama kabalık ettıgımı sanmıyorum
bepanthen yanık tedavısınde kullanılan bır merhem,cildin yenılenmesını sağlıyor.

Otuz

Üye

argo yada kaba şekilde konusmam kımseyle ben forumda öncelıkle ona acıklık getıreyım
elımı yakıp denıycem cınsınde bır cevap verınce ıster ıstemez öyle bır acıklama getırdım.yanlıs anlasıldıysam kusura bakma ama kabalık ettıgımı sanmıyorum
bepanthen yanık tedavısınde kullanılan bır merhem,cildin yenılenmesını sağlıyor.
eyvallah zkardeşim sağolasın sen çok iyi birisin bende takıldım sana sen bana takma kardeşim iyi geceler

• Beğen
_SiyabeNd_

_SiyabeNd_

Üye
Ben Urfa'ya gitmeden önce kolum yanmıştı baya bi su topladı görecektiniz kolumda su torbasıyla dolaşıyordum sanki
sonra su toplayan yer patlayınca yara kapladı iyileşti belli belirsiz izi kaldı.
Bu konuyu önceden açsaydın denerdim :D Yararlı bilgiymiş ama
:tşk:

• Beğen
Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
    Konu Sahibi
gecmıs olsun cok kötü gercekten özellıkle iz durumu bende 1 hafta boyunca yüzümden cekmıstım ız kalmadı cok şükür :)
rica ederm
Ben Urfa'ya gitmeden önce kolum yanmıştı baya bi su topladı görecektiniz kolumda su torbasıyla dolaşıyordum sanki
sonra su toplayan yer patlayınca yara kapladı iyileşti belli belirsiz izi kaldı.
Bu konuyu önceden açsaydın denerdim :D Yararlı bilgiymiş ama
:tşk:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt