800 tl civarı telefon önerisi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
harun22

harun22

Üye
    Konu Sahibi
800 tl civarı telefon önerisi
Arkadaşlar uzun zamandır sitede değildim ve şimdiki telefon piyasasını bilmiuyorum.. Bana en fazla 800 liralık bir telefon lazım..

Aradığım özellikler:
-android(son sürüm olsa iyi olur)
-kamerası 5-8 mpx
-ekran 4" veya üstü
-1 ghz üstü işlemci (internette ve günlük kullanımda sıkıntı çekmeyeceğim bir işlemci)

caglar_cf

Üye
ille de ekram 4" dersem galaxy s 3.7 de işimi görür dersen htc desire z

ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
kardeşim xperia arc s'i tarif ettin resmen :) android 2.3 sistemi yüklü,8mpx kameraya sahip,1.2 ghz çift çekirdek işlemcisi var ve internet hızı da mükemmel...yanlız 2.eli 800 lira :D

O-Xan

O-Xan

Üye
HTC alabilirsen şaşma derim.

• Beğen
Tepkiler: ByYlmzZz
Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
XPeria Neo V tam aradığın telefon :oke:

ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
xperia neo V'de güzel fakat işlemci hızı olarak arc s daha iyi aradaki fark şu neo V 700 liraya kadar sıfır var xperia arc s ise bu fiyata 2.el var...

gariipp

gariipp

Üye
Nokia c7 i al 8mp ,s3,

gariipp

gariipp

Üye
c7'nin lafı bile geçmemeli kardeşim..nokia bile symbian'dan bktı :) bide c7 8mpx olmasına rağmen benim s8500 wave ondan daha iyi çekim yapıyor :)
haklısın galiba bıkmadı nokia symbian dan

• Beğen
Tepkiler: ByYlmzZz
harun22

harun22

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar neo v nin ekranı küçük benim için . Galaxy S Plus : 4.0 (sandvich) sürümü destekliyormu ve fiyatları ne aralarda: yardımcı olabilirmisiniz.

----------Eklendi @ 01:01:26 ---------- Yazıldı @ 00:53:00 ----------

Ve birde şu saatten sonra Optimus Black önerirmisiniz. Yine 4.0 Sandwich sürüm destekliyormu?

(eskiden optimus black yerine xperia neo yu önerirdim ama gecen zamanlarda sony deneme şansım oldu ama pek tatmin etmedi beni)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt