htc sensation xe kullananlar şarj ne kadar gidiyor telefonu alıcam

Sponsorlu Bağlantılar

elvan1993

Üye
    Konu Sahibi
htc sensation xe kullananlar şarj ne kadar gidiyor telefonu alıcam
arkadaşlar ben htc sensation xe ile galaxy sll arasında kalmıştım ama htc sensation xe daha ağır bastı bende, galiba yarın alıcam ama şarj konusunda herhangi bir sorun varmı ?
(lütfen madem bakıyosunuz bi yardımcı olun kardeşinize lütfen öğrenciyim bakın)

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
:bilmem:

nikotti

Üye
telefonu alalı 1 hafta oldu.daha önce desire s kullanıyodum.şu anda günde 2-3 saat müzik dinliyom arada oyun oynuyom 1.5-2 günü buluyo şarjı.

elvan1993

Üye
    Konu Sahibi
yani şarj çok sorun olmuyor demi

pcwolf

pcwolf

Üye
Ek batarya alman gerekebilir, oyun oynarsan bataryayı yutuyor, mideye indirmeye çalışıyor bu canavar. Oyunu kapatırsan bataryayı atıyor dışarı. Anlarsın artık demek istediğimi:)
Bekleme süresi de 20 saate kadar dayanıyor. Ben 3g şebekede kullandım 2gyi test edemedim bi türlü. Zaten 3gde olduğu zaman cebimde 2gye geçti mi geçmedi mi onu da bilmediğim için tam olarak hangi modda bekleme süresi yüksek oluyor bilmek zor.

İncİnat

İncİnat

Üye
dostum ben günde 50 mesaj 3 saat müzik 1 saat internetle 3 gün gidiyor herkes az gidiyor yazmış bende mi var bir gariplik acaba :D

pcwolf

pcwolf

Üye
Ben oyun oynuyorum wifi kullanıyorum ve günlük 200-300 arası mesaj alışverişi yapıyorum, gariplik bende mi acaba:D

elvan1993

Üye
    Konu Sahibi
hahaha saolun arkadaşlar yorumlar için bide ben almak için gittim vodofone de çok pahalı bu cihaz ya ben diğer forumlarda okundum adamlar kendileri amerikadan mağzasına getiriyo sonrada 1250-1300 arasında satıyomus ankarada bir çok kişi öyle almış ben nerden alabilirim izmirde bu telefonu izmirdi vodofone dışın bir yerde yok mu ?

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
cihaz elime bugün geçti baya bi dayanıyo şu an yüzde 70 lerde çok kullandım bugün

van_helsing7677

van_helsing7677

Üye
arkadaşım ksr bakma ama bir telefon alacaksın 5konu açmışsın alacam almalımıyım hangisi!!! ya forumu çöplüge çeviriyorsunuz lütfen dikkat edin

elvan1993

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım ksr bakma ama bir telefon alacaksın 5konu açmışsın alacam almalımıyım hangisi!!! ya forumu çöplüge çeviriyorsunuz lütfen dikkat edin
kusurabakma %100 haklısın ama konmu açmamın sebebi kimsenin yardımcı olmaması ben herşeyi bir konuda toplamıştım ilk açtığım konuda ama kimse oralı bile olmuyor kimse yardımcı olmayınca bende böyle yapmak zorunda kaldım

van_helsing7677

van_helsing7677

Üye
kusurabakma 0 haklısın ama konmu açmamın sebebi kimsenin yardımcı olmaması ben herşeyi bir konuda toplamıştım ilk açtığım konuda ama kimse oralı bile olmuyor kimse yardımcı olmayınca bende böyle yapmak zorunda kaldım

estafurullah dostum.alacagın telefon şimdiden hayırlı olsun

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye

sağol hacı

----------Eklendi @ 19:46:41 ---------- Yazıldı @ 19:45:38 ----------

kusurabakma 0 haklısın ama konmu açmamın sebebi kimsenin yardımcı olmaması ben herşeyi bir konuda toplamıştım ilk açtığım konuda ama kimse oralı bile olmuyor kimse yardımcı olmayınca bende böyle yapmak zorunda kaldım

konuna "konu güncel" yorumu atmayı dene

Üst Alt