N9 ön incelemem !!!!!!!!!!!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
FirstPioneer

FirstPioneer

Üye
    Konu Sahibi
N9 ön incelemem !!!!!!!!!!!!!!
Link yenilendi N9 incelemem sizi Symbian Türkiye'ye alalım

• Beğen
Tepkiler: pRime.

pRime.

pRime.

Üye
ilk yorum benden :)

cozturk

cozturk

Üye
daha detaylısını isteriz..bu video idare eder

FirstPioneer

FirstPioneer

Üye
    Konu Sahibi
inşallah yakında o da olur ama alt yazılı olur olursa ergen sesim olmasa sesli de çekerdim de işte

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
İyi iyi de vidoyu görmedik.

enaa_881

enaa_881

Üye
pazartesi yazdım ama kimse bişey yazmadığı için tekrar yazma ihtiyacı duydum
arkadaşlar pazartesi gidip inceledim cihazı gayet güzel bi cihaz olmuş gerek tipi gerekse işletim sistemi ve arayüzü ama dikkatimi çeken bişey var belki ekrandan belki denediğim telefondan kaynaklı bilmiyorum ekranda ki beyaz herhangi bişey misal internette gezinirken ekran beyaz olduğunda ekranın sol kenarında kırmızı çizgi sağ kenarında ise mavisi yeşilimsi bi çizgi oluşuyo (yukardan aşağıya çizgi halinde) ve bu çoğu beyazlığın yanında oluşuyo gibi geldi bana bu benim biraz canımı sıktı

ama gerçekten güzel bi telefon olmuş ona kesinlikle katılıyorum ama ekran biraz daha büyük olsa daha iyi olurmuş gibi geldi bana tabi bu benim düşüncem bazılarına da yeterli gelebilir ekran boyutu
bu yazdıklarım kötülemek için değil yanlış anlaşılmasın merak ettiğim acaba benim incelediğim telefonda mı sorun vardı?

MertcaN9

MertcaN9

Üye
pazartesi yazdım ama kimse bişey yazmadığı için tekrar yazma ihtiyacı duydum
arkadaşlar pazartesi gidip inceledim cihazı gayet güzel bi cihaz olmuş gerek tipi gerekse işletim sistemi ve arayüzü ama dikkatimi çeken bişey var belki ekrandan belki denediğim telefondan kaynaklı bilmiyorum ekranda ki beyaz herhangi bişey misal internette gezinirken ekran beyaz olduğunda ekranın sol kenarında kırmızı çizgi sağ kenarında ise mavisi yeşilimsi bi çizgi oluşuyo (yukardan aşağıya çizgi halinde) ve bu çoğu beyazlığın yanında oluşuyo gibi geldi bana bu benim biraz canımı sıktı

ama gerçekten güzel bi telefon olmuş ona kesinlikle katılıyorum ama ekran biraz daha büyük olsa daha iyi olurmuş gibi geldi bana tabi bu benim düşüncem bazılarına da yeterli gelebilir ekran boyutu
bu yazdıklarım kötülemek için değil yanlış anlaşılmasın merak ettiğim acaba benim incelediğim telefonda mı sorun vardı?

arkadaşım o incelediğin yerde ki cihaz da oluşmuş bir sorunnn!. mersin forumda nokia da 1 haftadır inceliyorum cihazı dediğin sorun yok

enaa_881

enaa_881

Üye
bende dedim acaba ekran dan falan mı kaynaklanıyo ama belkide benim inceledeğimde vardı bi sorun bilmiyorum
sağolasın cevapladığın için

FirstPioneer

FirstPioneer

Üye
    Konu Sahibi
İyi iyi de vidoyu görmedik.
Aslında ben videoyu Symbian Türkiye'de yayınalayacaktım fakat hala yayınlanmayınca ben de 2 saatliğine foruma koydum ve sonra kaldırdım yani Symbian Türkiye ne zaman yayınlarsa o zaman videoyu koyacağım

FirstPioneer

FirstPioneer

Üye
    Konu Sahibi
link yenilendi izlenebilir

USAForever

USAForever

Üye
Aynen Katılıyorum , Forum mersindeki cihazlarda böyle bir sorun yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt