N series ....

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
matchlessss

matchlessss

Üye
    Konu Sahibi
N series ....
nokia bildiğimiz gibi model üretme canavarı.. Ama benım merak ettıgım bı konu var özellikle dikkat ettim ve inceledim en dayanıklı ve en kullanışlı en akıllı ve güçlü modelleri n serisi ne sahip modelleri. Son zamanlarda e c ve x serisi ürünlerde çıkardı ama yinede bana göre n serisi daha güçlü... Yoksa banamı öyle geliyor

• Beğen
Tepkiler: Tuba

salihk

salihk

Emekli Yönetici
bence de n serisi güçlü :D n80 + n73 + N95 8gb + N8 ve N9 :D

matchlessss

matchlessss

Üye
    Konu Sahibi
N95 zaten makine :) ama n serısı telefonlardan n73 bıraz sorunlu cıhazdı zamanla asırı yavas ve arka kapak hatası vermeye baslamısdı. Ama n 80 n95 n81 n96 cdden cok aso cihazlar

serecans

serecans

Üye
bi zamanlar favorimdi n96 ah ah

meg1ddo

meg1ddo

Üye
N8 in arka kapağındaki NSERİES yazısı bile ne kadar asil bir telefon olduğunun kanıtıdır :) ...

matchlessss

matchlessss

Üye
    Konu Sahibi
sadece n 8 olarak bakmıyorm ben gercekden n95 8gb uzun sure kullandım gercekden mukemmel telefondu yanı zamanın dönemlerine göre nokıa nın cok ozel telefonları vardı n serısı olarak n72 hatırlayın :)

Quaresma53

Quaresma53

Üye
sana öyle geliyo usta.

pRime.

pRime.

Üye
n serisinden zamanının kralı bana göre n82'dir.

matchlessss

matchlessss

Üye
    Konu Sahibi
e serısı ve x serısı de kullandım c yı bılmıycem ama dıgerlerıne gore kıyaslarsam kesınlıkle N serısı

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
N serisi zaten multimedia olayını yoğun kılan bi seri o yüzden doğru en sağlam cihazlar bu seride piyasaya sürüldü N70 çıktığı zaman reklamlarını ağzımız açık izlerdik sonra carl zeiss ile anlaştı 3.2 autofocuslu n73 resmen aşık olduğum bi makinaydı nokiayı hala diri tutanda bence bu olay oldu e serisi n series ve sonradan çıkan c ve x series herseyi sınıflandırdı multimedia diosan N series ben iş adamıyım dıosan e series müzik vs yöneliksen x series xpress müzik olan cihazları ona kaydırdı ben kullanışlı ve hatları ile çekici cihaz istiorum dıosan da c series ama her zaman en sağlam makineler yenilikçi cihaz Nseries de Forever N8 iyi forumlar ...

valent

valent

Üye
N serisi zaten multimedia olayını yoğun kılan bi seri o yüzden doğru en sağlam cihazlar bu seride piyasaya sürüldü N70 çıktığı zaman reklamlarını ağzımız açık izlerdik sonra carl zeiss ile anlaştı 3.2 autofocuslu n73 resmen aşık olduğum bi makinaydı nokiayı hala diri tutanda bence bu olay oldu e serisi n series ve sonradan çıkan c ve x series herseyi sınıflandırdı multimedia diosan N series ben iş adamıyım dıosan e series müzik vs yöneliksen x series xpress müzik olan cihazları ona kaydırdı ben kullanışlı ve hatları ile çekici cihaz istiorum dıosan da c series ama her zaman en sağlam makineler yenilikçi cihaz Nseries de Forever N8 iyi forumlar ...
Bravo çok güzel özetlemişsin :alkis

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici

evet güzel yorum sonuna kadar katılıyorum

Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
n95 8gb bence nokia nin en iyi nadir telefonlardan birisidir

matchlessss

matchlessss

Üye
    Konu Sahibi

----------Eklendi @ 00:34:30 ---------- Yazıldı @ 00:33:57 ----------

haklısın guzel yorumlama. n serısı en son kullanan n8 n9 butun ıslervlerı bı arada topladı ofıs dolby dıgıtal ses sıstemınden tutun herseyı bı arada kapsıyan yıne n serısı . ve arkadasın dedıgı gıbıde n95 8gb cıdden cok baba bır cıhaz :)

polluxea♪

polluxea♪

Üye
bnde N73 kullanrdmm...aahhh ahh..ne günler ne günler.....N86 almstm sonra o da cok deli makineydi...sansm hem N series'den gtti nedense :)

sonerrap

sonerrap

Üye
ismsiz seriler ne oluyo :D 603 700 701 gibi :D

DxTR90

DxTR90

Üye
cidden N Series bi başka ya N8 e geçeceğim inşallah:) buarada N79 da güzel bi cihazdı çok sağlam uzun şarj süresi ve 5 MP Carl Zeiss li kamera vs. harikaydı :D

SilentOne

SilentOne

Üye
hiç n serisi kullanmak nasip olmadı şahsen :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt