220 kişilik otobus ist. gelcek

Sponsorlu Bağlantılar

BRKNSR BY PC

BRKNSR BY PC

Üye
    Konu Sahibi
220 kişilik otobus ist. gelcek

hacker_akbal

hacker_akbal

Üye
ist de nasıl dolaşacak ki bu :D

BRKNSR BY PC

BRKNSR BY PC

Üye
    Konu Sahibi
artık yeni köprüler yapılır onların bitmeside en az 5 sene sürer halbuki metroyu yaygınlaştırsalar hiç trafik derdide kalmaz ama vatandaşa işkence yapılmadan bu işler yürümüyo

Exalans

Exalans

Üye
bu neya tren rayı döşeyin daha kolay körüklü otobüs değil tekerlekli tren olmuş bu

hacker_akbal

hacker_akbal

Üye
artık yeni köprüler yapılır onların bitmeside en az 5 sene sürer halbuki metroyu yaygınlaştırsalar hiç trafik derdide kalmaz ama vatandaşa işkence yapılmadan bu işler yürümüyo

doğru söylüyosun kardeş ;)

AmbaSSad0R

AmbaSSad0R

Üye
cevizlibağ avcılar arasındaki yan yollar için düşünülüyor bu ;)

***BlackrosE***

***BlackrosE***

Üye
bence istanbulda işe yaramaz!!.. :)

The_Punisher

The_Punisher

Üye
kimbilir Türkiye ye ne zaman gelir

BRKNSR BY PC

BRKNSR BY PC

Üye
    Konu Sahibi
bundan nerdeyse 6 ay önce yanlış hatırlamıyosam gazeteler bangır bangır bagırıyolardı gelecek felan dıe ama her zaman kı gıbı turkıye nın halı ortada sahsen ben karsıyım gelmesıne buna gerek yok tranway ı yaygınlaştırsalar trafık sorunu ortadan kalkar ama nedesek bos ...

POWER

POWER

Üye
Tasarım harikası bir otobüs...Ama istanbulda işe yararmı yaw çoook uzun...Ayrıca metroya daha çok önem verilse daha ii olur bence...

The_Punisher

The_Punisher

Üye
:spr :cool

ouSahin

ouSahin

Üye
ben bu sene İ.E.T.T de staj yapmıştım..ordan bazı haberler aldım ben paylaşım sizinle..inanmayan olursa inanmıcak bişe yoq açıklamasını yaparım...

Ikarus 82 89 90 91 92 eski tür otobüsler kalkıor bu sene son senesi

yeni Mercedes 500 tane daha gelcek...

artık Mercedes otobüsler olcak 2000 01 07 otobüsler yani....

bu otobüsten çoq almazlar çnkü istanbul trafiginde bu otobüslere acıorum..İstanbula Gitmez

Mercedesleri bile güzel kullanmıolar İlk çıktıgında 6 tane kaza haberi almıştık..

Acıorum Mercedeslere hergün kazalar yapıolar Parçaları bile çoq pahalı

Örn:Sag Ayna :1.500 YTL

Bu otobüsün şöförüne acıorum Trafikte tek Şerit gider önü kurtarır arkayı kurtaramaz çnkü zaten bu otobüsü ara sokaga vermezler...

virajları 24 saatte döner...

SelmanTE

SelmanTE

Üye
ben bu sene İ.E.T.T de staj yapmıştım..ordan bazı haberler aldım ben paylaşım sizinle..inanmayan olursa inanmıcak bişe yoq açıklamasını yaparım...

Ikarus 82 89 90 91 92 eski tür otobüsler kalkıor bu sene son senesi

yeni Mercedes 500 tane daha gelcek...

artık Mercedes otobüsler olcak 2000 01 07 otobüsler yani....

bu otobüsten çoq almazlar çnkü istanbul trafiginde bu otobüslere acıorum..İstanbula Gitmez

Mercedesleri bile güzel kullanmıolar İlk çıktıgında 6 tane kaza haberi almıştık..

Acıorum Mercedeslere hergün kazalar yapıolar Parçaları bile çoq pahalı

Örn:Sag Ayna :1.500 YTL

Bu otobüsün şöförüne acıorum Trafikte tek Şerit gider önü kurtarır arkayı kurtaramaz çnkü zaten bu otobüsü ara sokaga vermezler...

virajları 24 saatte döner...

verdiğin bilgiler için teşekkürler arkadaşım.
yani exelans ın da dediği gibi resmen tekerlekli tren olmuş
metro ağını uzatmak şart
Londra da washintonda paris te sırasıyla 120 , 180, 240 km lik metro varken bizim ist de metro 20 km :sinir

POWER

POWER

Üye
doğru söylüyorsun walla bende diyorum ya metroya ağırlık wermek şart...

ouSahin

ouSahin

Üye
metro ağını uzatmak şart
Londra da washintonda paris te sırasıyla 120 , 180, 240 km lik metro varken bizim ist de metro 20 km :sinir

her zaman:spr

öss qünü beyazıta sınava girmek içn beyazıta beşiktaştan tranvaya binerek gitcektim yaa böle bişe olmaz ya tranvay hız yapmıor seninde söledigin gibi 20 km bir durak war...

Bide Bagcılar son durak ya ara sokaga durak koymuşlar:sinirsaçmalık ya..

bide 220 kişilik bu otobüs merak etmeyin bizim iett şöförleri

"ltfen arkalara dogru ilerleyim dierek ve otobüsün dolduguna inanmıarak 300 kişilik yaparlar bakarsın ek koltukta koyarlar :ıslık:ehe öle zeki şöförlerimiz war

hacker_akbal

hacker_akbal

Üye
metro ağını uzatmak şart

evet dostum katılıyorum metroyu geliştirmek lazım ;)

• Beğen
Tepkiler: Akhtoher
GuNSTuR

GuNSTuR

Üye
tır gibi bise bu ya

fatal19ty

fatal19ty

Üye
buda yetersiz kalır istanbulaaaaaaa

seriFBurak

seriFBurak

Üye
bunu yapanlar 525 i görmemişler galiba hiç.

Not: 525 bornova metro-Ege Üni kampüs otobüsü,her seferinde rahat 300kişiyi biyerden biyere götürüyor.

NiGhT WarRioR

NiGhT WarRioR

Üye
istanbulda pek işe yaramaz gibii...

Üst Alt