Cümleten selamünaleyküm:) a.s :)
Amaru Shady Üye By_GaBLiN' Alıntı: Hoşbulduk Furkan Nasılsın Genişletmek için tıkla ... biraz başım ağrıyor onun dışında çok iyi sen?
By_GaBLiN' Alıntı: Hoşbulduk Furkan Nasılsın Genişletmek için tıkla ... biraz başım ağrıyor onun dışında çok iyi sen?
By_GaBLiN Üye anılbaran' Alıntı: iyi geceler degerli dostlarım.... Genişletmek için tıkla ... Hoşgeldin İyi Geceler Yeğen
anılbaran' Alıntı: iyi geceler degerli dostlarım.... Genişletmek için tıkla ... Hoşgeldin İyi Geceler Yeğen
Amaru Shady Üye 138tukya' Alıntı: Gece uyumayı bilmeyenler amacınız ne Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin aykut
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap 138tukya' Alıntı: Gece uyumayı bilmeyenler amacınız ne Genişletmek için tıkla ... ya sen?
By_GaBLiN Üye Pondusss' Alıntı: biraz başım ağrıyor onun dışında çok iyi sen? Genişletmek için tıkla ... Benim De Uykum Var Sabah Olsada Uyusam
Pondusss' Alıntı: biraz başım ağrıyor onun dışında çok iyi sen? Genişletmek için tıkla ... Benim De Uykum Var Sabah Olsada Uyusam
Amaru Shady Üye 'TUĞ'' Alıntı: ya sen? Genişletmek için tıkla ... istersen aykut'a bulaşmayalım abi ----------Eklendi @ 00:30:55 ---------- Yazıldı @ 00:30:29 ---------- By_GaBLiN' Alıntı: Benim De Uykum Var Sabah Olsada Uyusam Genişletmek için tıkla ... ders çalışıyor musun??
'TUĞ'' Alıntı: ya sen? Genişletmek için tıkla ... istersen aykut'a bulaşmayalım abi ----------Eklendi @ 00:30:55 ---------- Yazıldı @ 00:30:29 ---------- By_GaBLiN' Alıntı: Benim De Uykum Var Sabah Olsada Uyusam Genişletmek için tıkla ... ders çalışıyor musun??
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap Pondusss' Alıntı: istersen aykut'a bulaşmayalım abi Genişletmek için tıkla ... o meşhur aykut bu mu özür dileriz aykut bey kusura bakmayın ----------Eklendi @ 00:33:59 ---------- Yazıldı @ 00:33:19 ---------- ___xXx___' Alıntı: selam millet nabersiniz Genişletmek için tıkla ... a. s
Pondusss' Alıntı: istersen aykut'a bulaşmayalım abi Genişletmek için tıkla ... o meşhur aykut bu mu özür dileriz aykut bey kusura bakmayın ----------Eklendi @ 00:33:59 ---------- Yazıldı @ 00:33:19 ---------- ___xXx___' Alıntı: selam millet nabersiniz Genişletmek için tıkla ... a. s
___xXx___ Üye ----------Eklendi @ 00:33:59 ---------- Yazıldı @ 00:33:19 ---------- a. s [/QUOTE] hayırdır o emoyu neden kullandın
----------Eklendi @ 00:33:59 ---------- Yazıldı @ 00:33:19 ---------- a. s [/QUOTE] hayırdır o emoyu neden kullandın
Amaru Shady Üye 'TUĞ'' Alıntı: o meşhur aykut bu mu özür dileriz aykut bey kusura bakmayın ----------Eklendi @ 00:33:59 ---------- Yazıldı @ 00:33:19 ---------- a. s Genişletmek için tıkla ... evet bu yeni hesabı. Diğeri ban
'TUĞ'' Alıntı: o meşhur aykut bu mu özür dileriz aykut bey kusura bakmayın ----------Eklendi @ 00:33:59 ---------- Yazıldı @ 00:33:19 ---------- a. s Genişletmek için tıkla ... evet bu yeni hesabı. Diğeri ban
Amaru Shady Üye 138tukya' Alıntı: Gençler bu kadar da abartmayın.Kesin boş işlerle uğraşıyorsunuzdur.Gidin yatın ya. Genişletmek için tıkla ... peki birazdan giderim
138tukya' Alıntı: Gençler bu kadar da abartmayın.Kesin boş işlerle uğraşıyorsunuzdur.Gidin yatın ya. Genişletmek için tıkla ... peki birazdan giderim