Beşiktaş:3 - Gaziantepspor:2

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
Beşiktaş:3 - Gaziantepspor:2

MAÇ, BEŞİKTAŞ'IN 3-2 ÜSTÜNLÜĞÜYLE SONA ERİYOR.

GOOOOOLLL! 90+6. dakika: Egemen'in attığı golle Beşiktaş 3-2 öne geçiyor.

GOOOOLLLl! 86. dakika: Almedia'nın attığı golle Beşiktaş durumu 2-2 yaptı.

80. dakika: Gaziantepspor'da Cenk Tosun hakeme itiraz ettiği için Sarı Kart gördü.

76. dakika: Beşiktaş'ta Fernandes sağ kanattan serbest vuruş kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma kafayla topu
uzaklaştırdı.

74. dakika: Gaziantepspor atağında Emre Güngör orta alandan ceza sahası içine uzun oynadı ama top doğrudan auta çıktı.

71. dakika: Beşiktaş beraberlik golüne çok yaklaştı. Almeida ceza sahası içinde kaleci ile karşı karşıya kaldı, şut vurmakta gecikince savunma kayarak müdahele etti ve topu kornere gönderdi.

GOOOOOLLL! 69. dakika: Gaziantepspor Sosa'nın attığı gol ile 2-1 öne geçiyor.Bekir Ozan ceza sahası içine yerden oynadı sağ kanattan Sosa içeri girdi topla buluşur buluşmaz aşırtma vuruşunu yaptı ve top ağlarla buluştu.

68. dakika: Gaziantepspor'da Dany'nin tedavisi tamamlandı ve yeniden oyuna girdi ama şu anda sekerek mücadele ediyor.

65. dakika: Beşiktaş'ta Mustafa Pektemek hakeme itiraz ettiği için Sarı Kart gördü.

64. dakika: Gaziantepspor atağında Fernandes sağ kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma kafayla topu uzaklaştırdı.

63. dakika: Beşiktaş'ta Tanju Kayhan rakibine yaptığı müdahele sonucunda Sarı Kart gördü.

59. dakika: Beşiktaş'ta Veli gördüğü bu kartla 23. haftada oynanacak Kayserispor karşılaşmasında forma giyemeyecek.

58. dakika: Beşiktaş'ta Veli Kavlak hakemin kararına itiraz edince Sarı Kart gördü.

53. dakika: Gaziantepspor atağında Cenk Tosun topla ceza sahası içine girmek istedi ama savunma araya girerek topu uzaklaştırdı.

51. dakika: Beşiktaş atağında Popov ceza sahası dışından kaleye sert vurdu ve top üstten auta çıktı.

50. dakika: Beşiktaş atağında Fernandes ceza sahası içine yerden oynadı, Edu hareketlendi ama kaleci Mahmut çıkarak topu uzaklaştırdı.

GOOOOOLLLLL! 47. dakika: Beşiktaş Almeida'nın attığı gol ile durumu 1-1 yapıyor. Simao sol kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı, Almeida arka direkte kafayı vurdu ve top ağlarla buluştu.

46. dakika: Beşiktaş hakem Tolga Özkalfa'nın düdüğüyle ikinci yarıya başlıyor.Her iki takımda ilk yarıdaki kadrolarını koruyarak maça başladı.

İLK YARI GAZİANTEPSPOR'UN 1-0 ÜSTÜNLÜĞÜYLE SONA ERİYOR.

44. dakika: Gaziantepspor atağında Popov bir kez daha ceza sahası dışından kaleye sert vurdu ve top az farkla yandan auta çıktı.

GOOOOOLLLLL!!!!! 42. dakika: Gaziantepspor Süme El Yasa'nın attığı gol ile 1-0 öne geçiyor.Sosa sağ kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı El Yasa yükseldi kafayı vurdu ve top ağlarla buluştu.

40. dakika: Gazinatepspor'da Sapara sağ kanattan korner kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma topu uzaklaştırdı.

37. dakika: Gaziantepspor'da Sosa rakibine yaptığı müdahele sonucunda Sarı Kart gördü.

35. dakika: Beşiktaş'ta Simao ceza sahası önünden serbest vuruş kullandı, direkt kaleye sert vurdu kaleci Mahmut topu çeldi
sonrasında dönen topa Edu kafayı vurdu ve top direğe çarparak auta çıktı.

31. dakika: Beşiktaş'ta Fernandes sağ kanattan korner kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma topu uzaklaştırdı.

27. dakika: Gaziantepspor'da El Yasa rakibi Almeida'ya yaptığı müdahele sonucunda Sarı Kart gördü.

25. dakika: Beşiktaş atağında Simao sol kanattan ceza sahası içine yerden pasını verdi ama savunmada Dany topu uzaklaştırdı.

23. dakika: Beşiktaş atağında Ernst ceza sahası içine pas vermek istedi ama savunma topu taca gönderdi.

21. dakika: Beşiktaş atağında Edu ceza sahası önünden kaleye şut denedi ama top üstten auta çıktı.

19. dakika: Beşiktaş'ta Fernandes sol kanattan korner kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunmada El Yasa topu kornere gönderdi.

17. dakika: Beşiktaş'ta Fernandes sol kanattan korner kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunmada El Yasa topu kornere gönderdi.

16. dakika: Beşiktaş atağında Egemen ceza sahası içine uzun oynadı ama savunma topu uzaklaştırdı.

13. dakika: Beşiktaş atağında Tanju sol kanattan ceza sahası içine orta yapmak istedi ama top savunmaya çarparak uzaklaştı.

11. dakika: Beşiktaş atağında Edu sağ çaprazdan kaleye sert vurdu ama top yandan auta çıktı.

9. dakika: Gaziantepspor atağında Sapara sol kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma topu uzaklaştırdı.

7. dakika: Gaziantepspor'da Kerim Zengin sakatlandığı için zorunlu olarak değiştirildi.

4. dakika: Beşiktaş atağında Simao sol kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı, Almeida gelişine vurdu ama top auta çıktı.

2. dakika: Gaziantepspor'da Serdar Kurtuluş sağ kanatta ofsayt pozisyonunda kaldı.

1. dakika: Karşılaşma Gaziantepspor'dan Cenk Tosun'un vuruşuyla başlıyor.

• Beğen
Tepkiler: Mert

oquz_esen

oquz_esen

Üye
Helal kartalım muhteşem dönüş :yuru

greenmile

greenmile

Üye
yatsın kalksın 3. goldeki ofsaytı vermeyen hakeme dua etsin bence :D ayrıca fernandes adamın burnunu sıkıyor ama hakem abi fernandes yerine adama kart gösteriyor enteresandı

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
Gaziantep ve hakem maçı resmen katletti.Dokundukları adam kalkmıyor yerinden.

Beşikaş üstün oynadı.Böyle bir rakibe karşı gol atmak oyun oynamak çok zor.

Ama gaziantep gibi oynayan takımların futbolda yeri yok bence.Umarım egemenin yardırdığı o gol onlara güzel bir ders olmuştur;)

Carvalhale ayrı bir parantez açıcam o nasıl gol sevinci arkadaş şimdiden unutulmazlara girmeye aday tebrikler kartalım.

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
ne diyelim tebrikler

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
egemen adamsın:cool

greenmile

greenmile

Üye
beşiktaş geçen hafta çizgiyi geçen gol ve bu haftada ofsayt +faulden atılan golden sonra puan iadesi yapacakmış arkadaşlar:ehe

SHS

SHS

Üye
olabilir :ehe

• Beğen
Tepkiler: greenmile
haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
ofsayt sanki bariz 3 metre:ehe karambol anı:ehe o pozisyonu ben kesin görürdüm ofsayt verirdim diyen bir hakem varsa elini öperim.

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Futbol sonuç oyunudur... Öyle yada böyle kazanmayı bileceksin arkadaş ..!
Beşiktaş'ın aleyhine yıllardır bariz hakem hataları oldu , bir çok puan kaybettiler.

3 haftadır da , hakem hatarıyla kazanıyorlar . Çok görmüyorum açıkcası :) Tebrikler Beşiktaş ...:oke:

• Beğen
Tepkiler: haltie
haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
Futbol sonuç oyunudur... Öyle yada böyle kazanmayı bileceksin arkadaş ..!
Beşiktaş'ın aleyhine yıllardır bariz hakem hataları oldu , bir çok puan kaybettiler.

3 haftadır da , hakem hatarıyla kazanıyorlar . Çok görmüyorum açıkcası :) Tebrikler Beşiktaş ...:oke:

Helal olsun Ali valla beklemezdim böyle bir yorumu senden:ehe helal kardeşim:ehe yani yıllardır neler verildi bu hatalar yüzünden bi kaç kerede beşiktaşa karşı olsa sorun olmaz sanırım

greenmile

greenmile

Üye
Ali'ye bak hele:ehe

bu hatalar bizim lehimize yapılsaydı ne olurdu Ali:D

• Beğen
Tepkiler: DiaBLoS
DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Halit im , benim objektifliğimi herkes bilir , sen de biliyorsun. :D Neyi biliyorsam , neyi görüyorsam söylerim dostum . Doğruya doğru şimdi ... Yıllardır hakemlerden en çok canı yanan takım kim deseler , direk düşünmeden Beşiktaş derim ...

3 haftadır bariz hatalarla kazanıyor olması , geçmişi unutturmaz bana göre ...:oke:

----------Eklendi 25.01.2012 @ 00:01:37 ---------- Yazıldı 24.01.2012 @ 23:59:26 ----------

Ali'ye bak hele:ehe

bu hatalar bizim lehimize yapılsaydı ne olurdu Ali:D

Dostum , bizim lehimize hata olunca da şike diyorlar. :D
Biz de maç sonunda cevabı vermiyor muyuz nasıl olsa ... Ne diyoruz ? Şikeeeeeee şikeeeeeeeeeeeeee ...:ehe
Bu kadar basit :D

• Beğen
Tepkiler: haltie
haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
Halit im , benim objektifliğimi herkes bilir , sen de biliyorsun. :D Neyi biliyorsam , neyi görüyorsam söylerim dostum . Doğruya doğru şimdi ... Yıllardır hakemlerden en çok canı yanan takım kim deseler , direk düşünmeden Beşiktaş derim ...

3 haftadır bariz hatalarla kazanıyor olması , geçmişi unutturmaz bana göre ...:oke:

----------Eklendi 25.01.2012 @ 00:01:37 ---------- Yazıldı 24.01.2012 @ 23:59:26 ----------

:alkis

greenmile

greenmile

Üye

Dostum , bizim lehimize hata olunca da şike diyorlar. :D
Biz de maç sonunda cevabı vermiyor muyuz nasıl olsa ... Ne diyoruz ? Şikeeeeeee şikeeeeeeeeeeeeee ...:ehe
Bu kadar basit :D

:ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...