bu özelliklere göre telefon arıyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
bu özelliklere göre telefon arıyorum
1 internetten video izleyebilecegim sadece youtube değil bütün sitelerdeki videolar

2 hızlı olsun 800 mhz üstü ram çok olsun mümkünse 512 mb

3 hd oyun oynayabileceğim

4 tarayıcısı hızlı olsun ne bileyim hızlı olsun işte ace gibi 1 2 dakikada açılırsa ne yapayım ben öyle telefonu

5 tv izlemeyi severim tv desteği olsun mümkünse

6 kamera çekimi ve video çekimi mümkünse hd

7 video formatları desteklesin mp4 dışında hd filimleri açsın

8 ekranı kaliteli olsun

9 telefon hafızası 300 mb ve üstü olursa iyi olur

bu özelliklere göre telefon varmı limit 900 lira 2 el almayacagım :oke:

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
603'e göre isteklerinin karşılıklarını yazdım :D
1
internetten video izleyebilecegim sadece youtube değil bütün sitelerdeki videolar.Diziport vb. sitelerdeki videoları açıyor flash desteği çok gelişmiş.

2 hd oyun oynayabileceğim HD oyun desteğini biliyorsundur daha da çıkarılacak

3 tarayıcısı hızlı olsun ne bileyim hızlı olsun işte ace gibi 1 2 dakikada açılırsa ne yapayım ben öyle telefonu Tarayıcı çok hızlı 1 ghz işlemciden kaynaklanıyor olsa gerek

4 tv izlemeyi severim tv desteği olsun mümkünse İnternetten izlenir ancak ücretsiz tv desteği genelde çin malı tellerde var.

5 kamera çekimi ve video çekimi mümkünse hd 720p 30 fps HD video çekimi vardır. Fotoğraf çekimi de kötü değildir güzeldir.

6 video formatları desteklesin mp4 dışında hd filimleri açsın xvid, avi, mp4, mkv kısacası açamadığı dosya türü yok altyazıları bile gösterebilme yeteneğine sahip maksimum desteklediği çözünürlük 1280x720 yani 720p HD videolarıdır.

7 ekranı kaliteli olsun 1000 nit ile dünyanın en parlak ekranına sahip clearblack de cabası, çok canlı bir ekranı vardır.

8 telefon hafızası 300 mb ve üstü olursa iyi olur 2 gb telefon hafızası vardır 500'ünü(C) kullandırtmıyor sadece yazılım için saklanmış bir hafıza. 1,5 gb ise ayrı bir sürücüde kullanıcıya özeldir.

bu özelliklere göre telefon varmı limit 900 lira 2 el almayacagım KDV dahil 689 TL

• Beğen
Tepkiler: Kingmortall
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
1
internetten video izleyebilecegim sadece youtube değil bütün sitelerdeki videolar.Diziport vb. sitelerdeki videoları açıyor flash desteği çok gelişmiş.

3 tarayıcısı hızlı olsun ne bileyim hızlı olsun işte ace gibi 1 2 dakikada açılırsa ne yapayım ben öyle telefonuTarayıcı çok hızlı 1 ghz işlemciden kaynaklanıyor olsa gerek

4 tv izlemeyi severim tv desteği olsun mümkünse İnternetten izlenir ancak ücretsiz tv desteği genelde çin malı tellerde var.

5 kamera çekimi ve video çekimi mümkünse hd 720p 30 fps HD video çekimi vardır. Fotoğraf çekimi de kötü değildir güzeldir.

6 video formatları desteklesin mp4 dışında hd filimleri açsın xvid, avi, mp4, mkv kısacası açamadığı dosya türü yok altyazıları bile gösterebilme yeteneğine sahip maksimum desteklediği çözünürlük 1280x720 yani 720p HD videolarıdır.

7 ekranı kaliteli olsun 1000 nit ile dünyanın en parlak ekranına sahip clearblack de cabası, çok canlı bir ekranı vardır.

8 telefon hafızası 300 mb ve üstü olursa iyi olur 2 gb telefon hafızası vardır 500'ünü(C) kullandırtmıyor sadece yazılım için saklanmış bir hafıza. 1,5 gb ise ayrı bir sürücüde kullanıcıya özeldir.

bu özelliklere göre telefon varmı limit 900 lira 2 el almayacagım KDV dahil 689 TL

hocam peki sony ericsson xperia neo v mi yoksa 603 mü :hmmm ben neo v düşünüyodum 603 de fena değil

• Beğen
Tepkiler: ByYlmzZz
61semih

61semih

Üye
1

3 tarayıcısı hızlı olsun ne bileyim hızlı olsun işte ace gibi 1 2 dakikada açılırsa ne yapayım ben öyle telefonuTarayıcı çok hızlı 1 ghz işlemciden kaynaklanıyor olsa gerek

yanlısklıklarını dıyım
1.si 603 te flashplayer yok flashplayer lite var her sıtede desteklemıyor.
2.si adam hd oyun aradıgına gore android yada ios kaynaklı olmadı ısletım sıstemı nokıa ıcın kactane hd oyun var ıos android ıcın kactane var.hd oyunları onemsıyorsa nokıa tlefonlarına yaklasmamalı.zaten nokıa ya gelen oyunlar ılk ıos sonra android sonra smbyan a gelıyor 100 de 1 ı gelse ayata alkışlarım onuda
kamera konusunda zaten o fıyatta (900tl)hd vıdeo standart oldu denılebılır
bır galaxy s olabılır veyahut turkcell motorola atrıx ı getırecek ve fıyatı 900 kusur olacak dıyorlardı bır arastır ıstersen.

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
teknosa da sony ericsson xperia x10i 900 lira :hmmm

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
inşallah bu sefer doğru telefonu bulursun. Galaxy S Motorola atrix ve bence XPeria Neo V. Hayırlı olsun şimdiden.

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
xperia ray ile neo v arasında fark varmı ya :hmmm

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
yanlısklıklarını dıyım
1.si 603 te flashplayer yok flashplayer lite var her sıtede desteklemıyor.
2.si adam hd oyun aradıgına gore android yada ios kaynaklı olmadı ısletım sıstemı nokıa ıcın kactane hd oyun var ıos android ıcın kactane var.hd oyunları onemsıyorsa nokıa tlefonlarına yaklasmamalı.zaten nokıa ya gelen oyunlar ılk ıos sonra android sonra smbyan a gelıyor 100 de 1 ı gelse ayata alkışlarım onuda
kamera konusunda zaten o fıyatta (900tl)hd vıdeo standart oldu denılebılır
bır galaxy s olabılır veyahut turkcell motorola atrıx ı getırecek ve fıyatı 900 kusur olacak dıyorlardı bır arastır ıstersen.
İstersen telefonumu bana tanıtma ;) flash lite her sitede destekliyor en azından benim telefonumdaki öyle ve asla kasma vb sorunları yok. Sadece saçma sapan flash oyunlarında sorun çıkıyor o kadar onları da kimse sallamaz zaten. Kendi telefonuma göre yazdığımı söylemiştim. HD oyun olayı da onun bileceği iş ;)

----------Eklendi @ 22:38:04 ---------- Yazıldı @ 22:37:33 ----------

xperia ray ile neo v arasında fark varmı ya :hmmm
Neo V almalısın. Ray'de 3.2 inch ekran var küçük ekran alma bence.

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
İstersen telefonumu bana tanıtma ;) flash lite her sitede destekliyor en azından benim telefonumdaki öyle ve asla kasma vb sorunları yok. Sadece saçma sapan flash oyunlarında sorun çıkıyor o kadar onları da kimse sallamaz zaten. Kendi telefonuma göre yazdığımı söylemiştim. HD oyun olayı da onun bileceği iş ;)

neo v düşünüyorum alacagım ama şüpelerim var bu yazdıklarımı yapabilirmiyim neo v ile :hmmm

futbol123

futbol123

Üye

3.3 inç ekranı

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
yeni konu açmayacağım xperia ray mı alayım yoksa neo v mi sanırsam ray da 8 mp kamera var neo v de 5 :hmmm

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
buraya göre ray 1 adım önde ama oda 1000 lira civarı :hmmm

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
buraya göre ray 1 adım önde ama oda 1000 lira civarı :hmmm
Neo V olan değil de sadece Neo olanı alsan 900-950 tl arası bir piyasası var diye biliyorum kamerası da malum 8 mp.

Lenneth

Üye
Xperia Neo

ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
kardeşim xperia neo v bu fiyata rahatlıkla gelir şiddetle öneririm 603 alma..

5800XMBLACK12

5800XMBLACK12

Üye
git turkcelle al motorola atrix interneti içinde seçenekleri de var ama peşin alırım dersen 943 lira senin istediğin özellikleri ise;
1 ghz dual core işlemci
1 gigabayt ram
5 Megapixel 720p hd çekim yapan kamera
8 gigabayt hafızası var galiba tam bilmiyorum.
Android Market'te tv uygulamaları var çalışan birini indir izle ordan.

Shorty Meeks

Shorty Meeks

Üye
git turkcelle al motorola atrix interneti içinde seçenekleri de var ama peşin alırım dersen 943 lira senin istediğin özellikleri ise;
1 ghz dual core işlemci
1 gigabayt ram
5 Megapixel 720p hd çekim yapan kamera
8 gigabayt hafızası var galiba tam bilmiyorum.
Android Market'te tv uygulamaları var çalışan birini indir izle ordan.

Arkadaşa katılıyorum

aosman61

aosman61

Üye
İdeos x5 al diyeceğim ama bulamazsın galaxy ace al ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt