Bugün güneş fırtınası var!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cardanadam

cardanadam

Üye
böyle çok daha güzel olmuş ikiniz beraber yapın haberleri ikinizde başka kaynaklardan alıp aynı konu altında yayınlayabilirsiniz ortaklaşa ve birbirinizle kordineli haber yaparsanız daha kaliteli haberler çıkar ortaya

• Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva
Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
böyle çok daha güzel olmuş ikiniz beraber yapın haberleri ikinizde başka kaynaklardan alıp aynı konu altında yayınlayabilirsiniz ortaklaşa ve birbirinizle kordineli haber yaparsanız daha kaliteli haberler çıkar ortaya

mert öldürür bızı :ehe süreklı haber kılıtle bırlestır :eller: aslında iyi fıkır
merte işkence acısından :D ben bunu dexerle konusaym bı :D

bydexer

bydexer

Üye
    Konu Sahibi

Bu önerinizi dikkate alıyorum ve Tuba'yı göreve çağırıyorum;yorumunuz için çok :tşk:

----------Eklendi @ 19:31:01 ---------- Yazıldı @ 19:30:20 ----------

mert öldürür bızı :ehe süreklı haber kılıtle bırlestır :eller: aslında iyi fıkır
merte işkence acısından :D ben bunu dexerle konusaym bı :D

Ben burdayım,konuşabiliriz :cool

• Beğen

Revengeful

Emekli Yönetici
Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
Şu anda 2 kişi bu konuyu okuyor. (2 üye ve 0 misafir)
mert belaya hazır olun hemde çifte belaya :eller:

----------Eklendi @ 20:32:09 ---------- Yazıldı @ 20:31:49 ----------

6 yönetici var. diğer 5ine bırakırım :D

ıllakı bı raslar sana :D

----------Eklendi @ 20:32:27 ---------- Yazıldı @ 20:32:09 ----------

Bu önerinizi dikkate alıyorum ve Tuba'yı göreve çağırıyorum;yorumunuz için çok :tşk:

----------Eklendi @ 19:31:01 ---------- Yazıldı @ 19:30:20 ----------

Ben burdayım,konuşabiliriz :cool

oldu en kısa sürede konusalım :D

Revengeful

Emekli Yönetici
güzel ortağım halleder :D aslında yormak istemem onu :D Arkadaşlar ama siz normal şekilde devam edin genede :)

• Beğen
bydexer

bydexer

Üye
    Konu Sahibi
güzel ortağım halleder :D aslında yormak istemem onu :D Arkadaşlar ama siz normal şekilde devam edin genede :)

Saygıdeğer moderatörüm,öncelikle Bursa'nın kırsalından selamlıyorum sizi;aynen bu şekilde,hatta daha koordine devam etmek üzere Tuba ile mini bi forum konferans yoluna gidicez birazdan.

• Beğen

Revengeful

Emekli Yönetici
arkadaşlar iyi güzelde benim ilgilenmem gereken 3 büyük bölüm var. sürekli şikayetler geliyor. hangi biriyle ilgilenelim ? diğer yönetici arkadaşlar içinde zor benim içinde..

bydexer

bydexer

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar iyi güzelde benim ilgilenmem gereken 3 büyük bölüm var. sürekli şikayetler geliyor. hangi biriyle ilgilenelim ? diğer yönetici arkadaşlar içinde zor benim içinde..

Emeğinize saygı duyuyor ve teşekkürlerimi sunuyorum saygıdeğer moderatörüm,dediğim gibi,birazdan Tuba ile mini bi forum konferans yapmayı planlıyorum.

spy ghost

spy ghost

Üye
bydexer beni biliyorsun yardım edebilirim sana zaten bu köşeyi seviyorum biliyorsun :ehe

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
arkadaslar tamam ıkı dakıka şaka yaptık cıddıye alınacak bsey oldugunu sanmıyodum ama alınmıs bakıyorum da
bundan sonra şaka yaparkende dıkkat edecegım
konu acarkende cevap yazarkende
en ıyısı foruma gırıp pmlerıme,konularıma msjlarıma bakmak galıba

kusura bakmasın mod arkadaslar işkence yapmak gıbı bır nıyetım yoktu aramızdakı samımıyetten dolayı takıldım ki bu hep yaptıgım bseydı dozunu kacırmadan
özür dılerım bıdaha olmaz

bydexer

bydexer

Üye
    Konu Sahibi
spy ghost

spy ghost

Üye
tamam be yine oltaya geldik ama fikir güzeldi :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt