win7 de temalarımı bulamıyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

desen21

Üye
    Konu Sahibi
win7 de temalarımı bulamıyorum
arkadaşlar win7 kullanıcısıyım. win7 teması indirdim fakat temayı denetim masasından bulup uygulayamıyorum.yani masaüstüne sağ tıkladığımda kişiselleştir seçeneği yok.başka yerden de temalarıma ulaşamıyorum.yardımcı olursanız sevinirim. şimdiden teşekkürler

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
win7 kullanıcısıyım, derken starter mi kullanıyorsun?

desen21

Üye
    Konu Sahibi
Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Bilgisayarım üzerine sağ tıklayıp özellikler yazan yere tıklayın karşınıza sistem dökümanı çıkar ordan işletim sistemi windows 7 starter diye yada ultimate, home basic gibisinden yazar.

desen21

Üye
    Konu Sahibi
Bilgisayarım üzerine sağ tıklayıp özellikler yazan yere tıklayın karşınıza sistem dökümanı çıkar ordan işletim sistemi windows 7 starter diye yada ultimate, home basic gibisinden yazar.

windws 7 home basic olarak geçiyor. sizin söylediğiniz starter ya da ultimate ile ilgili birşey yazmadı.Bir de "windows 7 nin en yeni sürümüyle ilgili bilgi edinin" şeklinde bir cümle var. sanırım en yeni sürümü olsa gerek. artık sizler daha iyi bilirsiniz starter mi ultimate mi ben bilemiyorum. eğer anlaşılmıyorsa her ikisi içinde temalarımı nasıl bulabileceğim ve uygulayabileceğim hakkında bilgi verebilirmisiniz. çok teşekkürler...

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Tamamdır pm den devam ederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt