Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Nokia C7 kullanıyorum. navigasyon inanılmaz yavaş çalışıyor. herhangi yeni bişey yüklemedim. haritalar en son güncel haritalar. konumumu dahi çok geç buluyor. benmi yanlış bişeler yapıyorum acaba?
bende de geç buluyor bir sorun olması lazım net de var üstelik ayarlarda tam yapıli çok fazla da ihtiyaç duymayıca bir kaç sefer kullandım isin açıkçası
MoonLife01
Üye
Konu Sahibi
Net olsa anında bulur ama gps kullandıgı ıcın 1-2 dakkada buluyor.
Dün ayarları çevrimiçi ve wifi üzerinde yaparak değiştirdim anında buldu. eski ayara alıyorum çevrimdışı ve tümleşik vs. 10-15 dk bekliyo tık yok. ya ben ç.dışı ayarlarnı yapamıyorum yada telde bi sıkıntı var. mahmut ç.dışı ayarlar konusunda yardımcı olurmusun?
Dün ayarları çevrimiçi ve wifi üzerinde yaparak değiştirdim anında buldu. eski ayara alıyorum çevrimdışı ve tümleşik vs. 10-15 dk bekliyo tık yok. ya ben ç.dışı ayarlarnı yapamıyorum yada telde bi sıkıntı var. mahmut ç.dışı ayarlar konusunda yardımcı olurmusun?
Benim var ; internetle deneyin yoksa iki saat bulamıyor konumu .
seremser
Üye
valla kardeş internetten bağlanma işi tmm sıkıntı yok onu arkadaşlar sayesinde hallettim. sorunsuz çalıştıryorum. ama canımı sıkan gps alakalı sıkıntı olması telefonu daha yeni aldım 15 gün oldu. nokia shopa gidicem en olmadı.
distakjo
Üye
ya belleye bu nokianın nqvigasyonunu yükleyemez miyiz?