Fastmotion Time Lapse v(1.0.6) signed

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
Fastmotion Time Lapse v(1.0.6) signed
Bi arkadaş istekte bulunmuş. HD kalitesinde slow motion ve hızlı çekim videolar çekmenizi sağlar. Signed olarak buldum ve ekledim arkadaşlar.FastMotion lets you take time-lapse (stop motion, fast motion) videos with your phone's camera. Exposure, focus, white balance, and flash can be set during runtime. Frames are stored individually (jpg,png,bmp) and as a time-lapse movie (mp4) with up to HD format and fully customizable framerate and resolution. #!

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: uruno, jatvalca, yasarr35 ve 3 diğerleri

Tuba

Tuba

Üye
Teşekkürler...

• Beğen
Tepkiler: najanaja
* KaF KeF *

* KaF KeF *

Üye
tam olarak ne işe yarıyo bu program :S

* KaF KeF *

* KaF KeF *

Üye

slow motion video çekmene yarar. slow motion ne olduğunu bildiğini varsayıp daha fazla ayrıntıya girmiyorum.
tamam biliyorum ama bnmki video değil fotoğraf çekiyo ondan böyle bi soru sordum

najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
tamam biliyorum ama bnmki video değil fotoğraf çekiyo ondan böyle bi soru sordum
hmm walla bilmiyorum kardeş ben nedense kuramadım benim tele böle bişi olmadığı halde güncelleştirme hatası verdi belkide yüklediğim mod dan kaynaklanıyordur o yüzden deneyemedim.

engin_erg

engin_erg

Üye
evet bende denedim güncellerştirme hatası verdi

alucard_70

Üye
sertifika hatası diyor

serecans

serecans

Üye
700 de çalısmadı açılır gibi oluyor kapanıyor

distakjo

distakjo

Üye
:tşk: N8 kurtulus40 belle de çalışıyor. Ama sanki fotoğraf çekiyor bu, neyse şuan gece olduğundan pek amlayamadım, gündüz bi güzel incelerim artık programı ve buraya yazarım.

• Beğen
uribaju

uribaju

Üye
tşkler

• Beğen

StigmatA

Üye
yükleyemedim:S

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
:tşk:

• Beğen
CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
teşekkürler deneyelim ;)

• Beğen
najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
:tşk: N8 kurtulus40 belle de çalışıyor. Ama sanki fotoğraf çekiyor bu, neyse şuan gece olduğundan pek amlayamadım, gündüz bi güzel incelerim artık programı ve buraya yazarım.
:rica: ewet bilgi werirsen iyi olur kardeş bende anlamadım gitti bunu ne olduğunu video çekiyo olması lazım aslında ama

----------Eklendi @ 13:26:16 ---------- Yazıldı @ 13:26:00 ----------

:rica:

----------Eklendi @ 13:26:33 ---------- Yazıldı @ 13:26:16 ----------

----------Eklendi @ 13:28:34 ---------- Yazıldı @ 13:26:33 ----------

teşekkürler deneyelim ;)

_ardaa

_ardaa

Üye
N8 Anna güncelleştirme hatası veriyor yüklerken

distakjo

distakjo

Üye

Tamamdır arkadaşlar, inceledim, süper bir program. Şimdi programı açıp, starta basıyoruz ve hiç kımıldatmadan bekletiyoruz ve o sürekli fotoğraflar çekiyor. Ayarlardan ise istediğiniz süre aralığını belirleyebilrisiniz. 10 sn varsayılan ayardır.

• Beğen
uribaju

uribaju

Üye
belleye yükledim açılıyor ardından atıyo programdan

nosteam1

Üye
tesekkürler :)

• Beğen

yasarr35

Üye
teşekkürler :)

• Beğen
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt