Arkadaşlar admin olmak için ne yapılması gerek bilen birileri var mı?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AHMED...

AHMED...

Üye
üye olmak daha zevkli boş ver sen takılmaya devam Et :)

aleranol

aleranol

Üye
    Konu Sahibi
dimi yaa kebap :D

matchlessss

matchlessss

Üye
2006 dan berı maxıcep i bılırım ve kullanırım 6600 cıkdıgı gunden berı dıyelm :) ve ozamanlardan berı gordugum en buyuk ceptelefonu web sıtesı . ve arkadaslarında dedıgı gıbı bırakın bağ ı üzümünü yeyin arkadaşlar :) yinede açılan konular baktınız başka yerlere sarıyor muhattap olmayın hiç kimse kendi kendine konuşamaz.

aleranol

aleranol

Üye
    Konu Sahibi
tamam ben sustum sen sustun o konuşuyor. biriside çıkıp yeter ... diyecek sonuçta haklı olan tepki gösteren banlanacak :off:

matchlessss

matchlessss

Üye
bazı kısılerın amacıda haksız oldukları halde karsısındakının sabrını zorlayarak haksız duruma dusurmek bı adama kufredecegıne tınlama kaale alma cvb verme kendını bir hiç sansın o ona daha çok koyar :)

aleranol

aleranol

Üye
    Konu Sahibi
Haklısın okuldaki bazı arkadaşlarımda öyle böbürleniyo böbürleniyo sonra herkez kafayı değiştirince off nası koyuyo :D

----------Eklendi @ 23:44:35 ---------- Yazıldı @ 23:43:02 ----------

bide şu konunun 2. sayfasına bak forever ı görürsün alttada emre lafı koyuyor :D http://www.maxicep.com/symbian-3-genel/nokia-t7-sizdirildi-506745.html

SilentOne

SilentOne

Üye
ya admin olmakmı istiyon illa siteye ortak ol domain ve hosting servisi için ortak para ver sonra günün rahat 8 saatini forumda geçir sonra forum düzeninden kodlardan flen anlaman lazım derken liste baya uzar ya bu arada maxicepin hosting ve domaini ne acaba sağlamlığını merak ettim eğer iyise bnde siteyi geçirem bari :D

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
bazı kısılerın amacıda haksız oldukları halde karsısındakının sabrını zorlayarak haksız duruma dusurmek bı adama kufredecegıne tınlama kaale alma cvb verme kendını bir hiç sansın o ona daha çok koyar :)
Aynen.:alkis

joe_cenk

joe_cenk

Üye
Yarkadaşım olupta ne yapacan dünyayı mı fethedecen :D

uruno

uruno

Üye
Herkez moderatör
olabilir bu mesaj sayısına değil senin forumda ilgilendiğin konular hakkında ne kadar bilgili olduğun nekadar aktif olduğun ve açtığın konuların ne kadar faydalı konular olduğuyla ilgili sen kafana göre takıl bakarsın bir sabah foruma girdiğinde mod olu vermişin bu işler böyledir.

Revengeful

Emekli Yönetici
2 admin yeterli arkadaslar

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
MertcaN9

MertcaN9

Üye
sitenin serverleri işleyişini filan yani forumu ayakta tutacak siteyi idare edecek tüm özellikleri kendinde buluyormusun??:islik admin olmak öyle senin benim olacağı bir şey değil hadi mod olmak istiyorum desen neyse ama sen direk uçmuşsun arkadaşım :hmmm ayrıca benim bildiğim sitenin kurucusu admin olur.

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
Astrosman

Astrosman

Üye
:hmmm bu forumda yıllarını vermiş üyeler varken senin seçilmen.....

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Yav adamı bir dövmediğimiz kaldı, alt tarafı nasıl admin olabilirim diye soruyor...

cardanadam

cardanadam

Üye
bende senin gibi modaratör olmak istiyordum ama baktım bu iş okadar kolay değil ilk önce zaman lazım ben daha baştan kaybettim bilgi lazım eh o idare ediyor beceride aynı ama zaman ayıramıyorum ve genelde mobil oluyorum dedim madem mod olamıyorum bende elimden geldiyince onlara yardım ederim dedim ve o gün bu gündür sanki bu site kendiminmiş gibi davranıyorum yani boş yazı yazmamaya özen gösteriyorum gereksiz konu açmamaya çalışıyorum açtığım konuyu işim bittiyse kapattırıyorum kimseyle tartışmaya girmemeye çalışıyorum girenleri tatlı dille uyarıyorum eyer anlamazsa mod lara bildiriyorum herkez bu şekilde davransın kimse ne ceza alır nede forum kirlenir. Kusura bakmayın biraz uzun yazdım okuduğunuz için şimdiden :tşk:

MertcaN9

MertcaN9

Üye
Yav adamı bir dövmediğimiz kaldı, alt tarafı nasıl admin olabilirim diye soruyor...

başlığı değil yazdığı mesajı bir okurmusun ilk sayfada arkadaşım ! o zaman ne istediğini ne dediğini anlarsın. arkadaş admin olmak istiyorum demiş :nono:

----------Eklendi @ 00:39:39 ---------- Yazıldı @ 00:38:45 ----------

Son zamanlarda adminlere özendim benim gibi hep buradalar :D Ve en önemlisi sanırım bazı şeylere yetişemiyorlaar ne kadar uzman ve tecrübeli olsalar da. Belki admin olursam şu bölümler arası sataşmalara filan bi çare bulabilirim. Çünkü bu sataşmalar konusunda gayet iyi uzlaşmalar sağlayabilmişimdir.

ya da sen zahmet etme arkadaşım buyur ben sana göstereyim

SHS

SHS

Üye
kendi siteni aç ister admin ol, ister mod ol, ne olursan ol :D

• Beğen
Tepkiler: CryDaqqeR ve OttomaN TigeR
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
başlığı değil yazdığı mesajı bir okurmusun ilk sayfada arkadaşım ! o zaman ne istediğini ne dediğini anlarsın. arkadaş admin olmak istiyorum demiş :nono:
:hmmm ama yinede bu kadar yüklenmek doğrumu bilemiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt