iyi geceler dostlarım ..... :pro2: :spr
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap hasane51' Alıntı: Sağ elini kullanan insanlar sol elini kullananlara göre ortalama dokuz yıl daha fazla yaşıyorlar ben demiyorum başkaları diyor Genişletmek için tıkla ... yok benim birader sokak yav ----------Eklendi @ 00:55:24 ---------- Yazıldı @ 00:54:06 ---------- By_GaBLiN' Alıntı: İyiyim Teşekkürler Sen Nasılsın Genişletmek için tıkla ... uykum var yatmayı düşünüyorum
hasane51' Alıntı: Sağ elini kullanan insanlar sol elini kullananlara göre ortalama dokuz yıl daha fazla yaşıyorlar ben demiyorum başkaları diyor Genişletmek için tıkla ... yok benim birader sokak yav ----------Eklendi @ 00:55:24 ---------- Yazıldı @ 00:54:06 ---------- By_GaBLiN' Alıntı: İyiyim Teşekkürler Sen Nasılsın Genişletmek için tıkla ... uykum var yatmayı düşünüyorum
anılbaran Üye ben solagım . Ama yemek yerken hiç farketmiyor. Sag - sol dalıyom yazı yazarken sol ile .
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap anılbaran' Alıntı: iyi geceler dostlarım ..... Genişletmek için tıkla ... iyi geceler hoşgeldin dostum
anılbaran' Alıntı: iyi geceler dostlarım ..... Genişletmek için tıkla ... iyi geceler hoşgeldin dostum
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap DiaBLoS' Alıntı: Yemez misiniz ? Genişletmek için tıkla ... henüz hiç yemedim ama bi tadına bakarız
Hasan Üye anılbaran' Alıntı: ben solagım . Ama yemek yerken hiç farketmiyor. Sag - sol dalıyom yazı yazarken sol ile . Genişletmek için tıkla ... Ben futbolda sağ ayak ,yazarken sol ,yemek yerken sağ,
anılbaran' Alıntı: ben solagım . Ama yemek yerken hiç farketmiyor. Sag - sol dalıyom yazı yazarken sol ile . Genişletmek için tıkla ... Ben futbolda sağ ayak ,yazarken sol ,yemek yerken sağ,
By_GaBLiN Üye anılbaran' Alıntı: iyi geceler dostlarım ..... Genişletmek için tıkla ... İyi Geceler Hoşgeldin Yeğenim
anılbaran' Alıntı: iyi geceler dostlarım ..... Genişletmek için tıkla ... İyi Geceler Hoşgeldin Yeğenim
anılbaran Üye By_GaBLiN' Alıntı: İyi Geceler Hoşgeldin Yeğenim Genişletmek için tıkla ... sanada iyi geceler dayıı
'Lorelai Üye DiaBLoS' Alıntı: minnaş , şırdan gördün mü hiç Genişletmek için tıkla ... Gördüm abi gördüm Aman diyeyim, gösterme
DiaBLoS' Alıntı: minnaş , şırdan gördün mü hiç Genişletmek için tıkla ... Gördüm abi gördüm Aman diyeyim, gösterme