Sizce Vodafon'a geçeyim mi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

havlayan_kirpi

Üye
    Konu Sahibi
Sizce Vodafon'a geçeyim mi ?
Yıllardır avea hat kullanıyorum. Ayrıca elimde iyi bir telefon var. Net paketinin olmaması beni üzüyo. Net paketinin güzel olmasından dolayı hattımı vodafona geçirmek istiyorum. Sizce geçeyim mi ? Vodafonun başka güzel kampanyası var mı ? son olarak da nasıl geçebilirim :)

phasan

phasan

Üye
net pahalı vodafonda her yone 10 dk 50 kurus konusma var 10 sn 10 kuruş

mstf_l

mstf_l

Üye
vodafone un cepneti yok artık eger cepnet düsünüyorsan gecme ki vodafone un diger tarifelerinin indirimli fiyatlarıda avea nın 1 gb siyle aynı su durumda senin icin en iyisi yine avea 1 gb dır bence

havlayan_kirpi

Üye
    Konu Sahibi
Çok çok teşekkür ederim size. Kampanyanın bittiği hakkında bi fikrim yoktu. Avea genç paket yapacağım. Sadece 19 TL ye, HERYÖNE 500 dakika + HERYÖNE 1.000 SMS + 1 GB data.

phasan

phasan

Üye
ınternet ıçın geçeceksen hıç geçme derım am kanmpanya ıstersen var vodafonda

tempestshine

tempestshine

Üye
Çok çok teşekkür ederim size. Kampanyanın bittiği hakkında bi fikrim yoktu. Avea genç paket yapacağım. Sadece 19 TL ye, HERYÖNE 500 dakika + HERYÖNE 1.000 SMS + 1 GB data.

Güzel Tarifeymiş :oke:

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye

turkcell'de internet çok pahalı ama en hızlısı. Vodafone da pahalı ama çok hızlı değil. Avea sizin için ideal olabilir. :)

havlayan_kirpi

Üye
    Konu Sahibi
Cevaplar için çook teşekkürler. Kararım avea'da kalıp genç tarife yapmak. çok iyi geldi bu kampanya :)

ultimatedream

ultimatedream

Üye
ayda 15 liraya interneti paylaşabilirim. Vodafone sınırsız internet. TTNet'in 55TL olduğunu düşününce 15TL devede kulak kalıyor ;)

mstf_l

mstf_l

Üye
iyi olmus bende düsünüyom bu tarifeye gecmeyi eger cepnet biterse

ahmet_1231

ahmet_1231

Üye
eski aboneler iptal etmediği sürece cepnet devam ediyor fakat aveanın kampanyası da çok güzel. 19 liraya .

Corby-700

Corby-700

Üye
Geçme.Avea iyidir

Waveman

Waveman

Üye
Aveanın tarifeleri olsun interneti olsun vodafonedan güzel bence hiç geçme ;)

matchless

matchless

Üye
bence gec kardes ılk hattım trkceldı ardından avea telsım aldım trkcelı cope attım zamanla yıllaar gecdı avea da cuzdanda duruo bı telsım kaldı :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt