Arkadaşlar admin olmak için ne yapılması gerek bilen birileri var mı?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aleranol

aleranol

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar admin olmak için ne yapılması gerek bilen birileri var mı?
Son zamanlarda adminlere özendim benim gibi hep buradalar :D Ve en önemlisi sanırım bazı şeylere yetişemiyorlaar ne kadar uzman ve tecrübeli olsalar da. Belki admin olursam şu bölümler arası sataşmalara filan bi çare bulabilirim. Çünkü bu sataşmalar konusunda gayet iyi uzlaşmalar sağlayabilmişimdir.

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
Valla adminlik için bekleyen 3000-4000 mesajlı aşırı bilgili ve foruma yıllarını vermiş kişiler varken senin seçilmen biraz zor.Tabi benim kafamdan birinin admin olmasını tabiki isterim o ayrı bir konu.

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
konuyu yanlış yere acmıssın

aleranol

aleranol

Üye
    Konu Sahibi
Valla adminlik için bekleyen 3000-4000 mesajlı aşırı bilgili ve foruma yıllarını vermiş kişiler varken senin seçilmen biraz zor.Tabi benim kafamdan birinin admin olmasını tabiki isterim o ayrı bir konu.
haklısın aslında ama eğer o kişiler bile bazı durumlarda yetersizi kalıyorsa o zaman ben bile seçilebilirm

mstf_l

mstf_l

Üye
arkadaslar bazı seyleri yapmak icin admin olmaya gerek yok ki zaten senin bahsettigin adminlik degil moderatorluk

Bir moderatorunden forumda yapıpta senin yapamayacagın tek sey tartısmalarlarda vb. Mesajları silmek ortamı yumusatmaktır. ki bunuda sikayet et butınuyla rahatlıkla yapabilirsin.

moderatorlerin yetersiz kaldıgını düsündügün konular neler ki

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan, MertcaN9 ve Tuba.Erva
Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
Hayır şuan admin alınması gerektiğini düşünüyorum fakat senden önce admin olacak çok kişi var.Eğer maxicep yönetimi böyle bir karar alırsa -ki almalı- senden önce alınacaklar var bence.

mstf_l

mstf_l

Üye
admin alınmasına milet niye bu kadar takmıs anlamadım hadi moderator deseler neyse

aleranol

aleranol

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar bazı seyleri yapmak icin admin olmaya gerek yok ki zaten senin bahsettigin adminlik degil moderatorluk

Bir moderatorunden forumda yapıpta senin yapamayacagın tek sey tartısmalarlarda vb. Mesajları silmek ortamı yumusatmaktır. ki bunuda sikayet et butınuyla rahatlıkla yapabilirsin.

moderatorlerin yetersiz kaldıgını düsündügün konular neler ki
gereksiz değil yetersiz zaten sorunda burada fandro_it ciler engellenemiyor be abi kaç kişi onlar yüzünden uzaklaştırıldı yakında bende giderim heralde uzağa :D

----------Eklendi @ 20:51:42 ---------- Yazıldı @ 20:51:11 ----------

Hayır şuan admin alınması gerektiğini düşünüyorum fakat senden önce admin olacak çok kişi var.Eğer maxicep yönetimi böyle bir karar alırsa -ki almalı- senden önce alınacaklar var bence.
evet daha önümde uzun zaman var aslında :D

WebStyle

WebStyle

Üye
Adminliği çok mu kolay birşey zannediyorsuz Türkiye'de 2 büyük forumda birinde admin diğerinde s.modum. Ayrıca kendime aitte bir forum sitem var. Bunun zorluğunu anlamak için önce bu işin içinde olmanız gerekiyor. En üst rütbe adminliktir. Adminin işi konuları onaylamak mesajları silmek değildir. Bu tür işlere moderatörler bakar. Adminler modlardan ve forum işleyisinden sorumludur. (Forum eklentileri,temaları,reklam işleri vb.) Konu sil,taş,birleştir bunlarla olmuyor bu işler :) illaki böyle birşey istiyorsanız domain+host alıp vbulletin ya da smf tabanlı bir site kurun. Ancak vb lisanslı olduğu için lisansını da almanız gerekiyor. :)

mstf_l

mstf_l

Üye
eger rahatsız oldugunuz mesajlar varsa o bölümden sorumlu moderatore pm atabilir yada sikayet et butonunu kullanabilirsiniz

aleranol

aleranol

Üye
    Konu Sahibi
şikayet et butonu sanki bozuk :D işe yaramıyormuş gibi geliyor insana :kop:

----------Eklendi @ 22:07:43 ---------- Yazıldı @ 22:05:38 ----------

neyse ya konuyu kilitleyebilirsiniz sağolun

greenmile

greenmile

Üye
böyle daha iyi değil mi,incelemek zorunda olduğun hiçbir konu yok rahatsın.Her konu paris takıl bence bu şekilde:D

• Beğen
Tepkiler: MertcaN9 ve aleranol

The CFW Maker

Üye
Adminlik büyük sorumluluk ve forumda geçirecek bol vakit gerektirir. Bence sen şikayet et butonunu kullan :D

aleranol

aleranol

Üye
    Konu Sahibi
Adminlik büyük sorumluluk ve forumda geçirecek bol vakit gerektirir. Bence sen şikayet et butonunu kullan :D
deminden dedim pek çalışmıyo sanki :D

----------Eklendi @ 22:23:09 ---------- Yazıldı @ 22:21:59 ----------

böyle daha iyi değil mi,incelemek zorunda olduğun hiçbir konu yok rahatsın.Her konu paris takıl bence bu şekilde:D
Zaten önde sen ve senin gibi 9000 mesajlı yararlı adamlar var :D

• Beğen
Tepkiler: greenmile
greenmile

greenmile

Üye

deminden dedim pek çalışmıyo sanki :D

----------Eklendi @ 22:23:09 ---------- Yazıldı @ 22:21:59 ----------

Zaten önde sen ve senin gibi 9000 mesajlı yararlı adamlar var :D

benim o mesajlarımın hepsi muhabbet mesajları,yararlı paylaşım yapmıyorum anlayacağın:D Kesinlikle modluk falan hak etmiyorum,teklif etselerde ben istemem zaten.Uğraşamam yani:ehe

Ayrıca modluk falan güç gösterisi değil bu şekilde de bakmayın olaya:) Yararlı paylaşım yapmak istiyorsanız yapın,paylaşın bu şekilde yönetime girebilirsiniz.Yoksa mesaj sayısınız 100000 olsa önemli değil:ehe

• Beğen
Tepkiler: MertcaN9
aleranol

aleranol

Üye
    Konu Sahibi

benim o mesajlarımın hepsi muhabbet mesajları,yararlı paylaşım yapmıyorum anlayacağın:D Kesinlikle modluk falan hak etmiyorum,teklif etselerde ben istemem zaten.Uğraşamam yani:ehe

Ayrıca modluk falan güç gösterisi değil bu şekilde de bakmayın olaya:) Yararlı paylaşım yapmak istiyorsanız yapın,paylaşın bu şekilde yönetime girebilirsiniz.Yoksa mesaj sayısınız 100000 olsa önemli değil:ehe
Sevdim seni sohbet ediyorsun bayağı yani :D yararlı paylaşıma gelince lumia mı bi alayım maemo 'da müthiş paylaşımlarım olacak oyun vs.

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan ve greenmile
H.TOGAN

H.TOGAN

Üye

Sevdim seni sohbet ediyorsun bayağı yani :D yararlı paylaşıma gelince lumia mı bi alayım maemo 'da müthiş paylaşımlarım olacak oyun vs.

lumia serisi windows phone işletim sistemi kullanır kardeşim ;) eğerki maemo hoşuna gidiyorsa sana temiz bi; ikinci el bulursan n900 öneririm. :)

greenmile

greenmile

Üye
konu dışındayız paso:ehe

• Beğen
Tepkiler: spy ghost
aleranol

aleranol

Üye
    Konu Sahibi
haaaaa evet karıştı tmm ya sorun yok siz devam edin :D nasılsa bölümü olacak :D

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
sitede sadece 2 tane admin var ve admin olmak inanın sitenin en zor işi. Ozan'ın hâlini düşünmek istemiyorum bile :D
Moderator olmak da kolay değil ki olunca bi şey de olmuyor. Bilakis üzerine yük biniyor ki bu yükü kaldırmak kolay değil.
Yararlı olmak isteyen her türlü olur, rahat olsun kalbiniz :D
iyi forumlar

----------Eklendi @ 22:46:49 ---------- Yazıldı @ 22:45:46 ----------

konu dışındayız paso:ehe

oraya da adam lâzım :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt