Siz olsanız okula gitmek için bu köprüden geçer miydiniz?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bydexer

bydexer

Üye
    Konu Sahibi
Siz olsanız okula gitmek için bu köprüden geçer miydiniz?

Endonezya’nın Ciwaru köyünde yaşayan ve nehrin diğer tarafında oturan çocuklar, okula gidebilmek için her gün adeta ölüme meydan okuyor.

Nehirin diğer tarafında bulunan okullarına giden çocuklar, her an çökebilecek bir köprünün üzerinden geçerek okullarına ulaşıyor.

Bir bölümü yıkılan köprünün üzerinden geçen çocuklar, bölgeye 30 dakika mesafede bulunan bir köprünün yerine okullarına daha yakın olan bu köprüden geçerek her gün hayatlarını tehlikeye atıyorlar.

Çocuklarının hayatından endişe eden veliler de en kısa sürede hükümetin bu durumu düzeltmesi için gerekeni yapması çağrısında bulunuyor.

Endonezyalılar, köylerini dünyaya bağlayan köprünün bir an önce onarılmasını istiyor.

• Beğen
Tepkiler: pesimistical

Astrosman

Astrosman

Üye
:hmmm

coolasker54

coolasker54

Üye
Millet okula gitmek için bizimkiler gitmemek içim tehlike altında.

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
ben olsam uzun yoldan gider hayatımı tehlikeye atmazdım

mrtcn307

mrtcn307

Üye
Allah yardımcıları olsun :(

spy ghost

spy ghost

Üye
sadece bu konu üzerine saatlerce düşünülüp tartışılır ya bu köprüyü gördükten sonra

pesimistical

Üye
bizim türkiyede 3-5 kilometre yol yürüyen adını koyuyoruz kahraman neler dönüyor dünyada

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
Oradan yüzme bildikten sora düşsende ölmezsin haksızmıyım?

bydexer

bydexer

Üye
    Konu Sahibi
Oradan yüzme bildikten sora düşsende ölmezsin haksızmıyım?

Bence haksızsınız.Çünkü biraz önce fotoğrafları tekrar inceledim ve şunu farkettim;su durgun değil,her ne kadar yavaş akıyo gibi görünse de bi akarsuyun üzerinden geçiyo o insanlar ve su berrak değil,bulanık,buna göre suyun zemini büyük ihtimal az da olsa bataklık da olabilir ve şunu da eklemek isterim ki o suyun içinde ne tür canlılar olduğu belirsiz.

Dolayısıyla ben üzülerek hayır diyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...