Ankara Teknik Servis Lazım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mseemektar

Üye
    Konu Sahibi
Ankara Teknik Servis Lazım
arkadaşlar nokia n86 cihazım sarj olurken ayağım kablosuna takıldı ve yere düştü cihazn sarj soketi yerinden çıktı sarj cihazını takınca sağa sola oynuyor ve sarj olmuyor

KVK'ya cihazı verirsem 2 aydan önce alamamaktan korkuyorum ankarada bu işi yapabilcek bildiğiniz uygun teknik servis varmı?

s_uzun

s_uzun

Üye
Genpaya git Necatibey caddesinde ben hep oraya gidiyorum hiç bi sorun yaşamadım ama orda sorun yaşayan arkadaşlarda var

mstf_l

mstf_l

Üye
zaten telefonu 20 is günü icinde yapmak zoru dalar kardes genpa da cok hırlı degildir yani :)

JoGa

Üye
kardşeim Sıhıyede Telefoncular Çarşısı diye bi yer var Balıkçıoğlu diyede geçiyor. Hızlı ve güvenilir bir yer

mseemektar

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar telefoncular çarşısını biliyorum ama güvenemiyorum cihazdan parçamı alırlar ne yaparlar.

Cihazı kendim açtım bugun baktım sarj soketi oynuyor arkadaki 2 ayağı havaya kalkıyor sanırım ordan temassızlık var lehim tarzı birşeyle yapabileceğimi düşünüyorum ama sakatada gelmek istemiyorum

Genpa cihazdan 10 tl bide ekstra ücret alıyor.

Sİzce KVK'mı Genpa'mı

mseemektar

Üye
    Konu Sahibi
güncel

JoGa

Üye
arkadaşlar telefoncular çarşısını biliyorum ama güvenemiyorum cihazdan parçamı alırlar ne yaparlar.

Cihazı kendim açtım bugun baktım sarj soketi oynuyor arkadaki 2 ayağı havaya kalkıyor sanırım ordan temassızlık var lehim tarzı birşeyle yapabileceğimi düşünüyorum ama sakatada gelmek istemiyorum

Genpa cihazdan 10 tl bide ekstra ücret alıyor.

Sİzce KVK'mı Genpa'mı

kardeşim lehim sakat iş
elinde rahat çalşabilceğin devre elemanı ekleyebilceğin yada sökebilceğin bi plaket yok. insan eli deymeden yapılan hassas lehim yapılıyo boardlara
kaş yapim derken göz çıkarma derim

sende haklsın telefondan parça alınması durumu falan KVK sıkıntı 10 gün belkide daha fazla. Ama bence bi telefoncuya göstermen gerek derim

mseemektar

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim lehim sakat iş
elinde rahat çalşabilceğin devre elemanı ekleyebilceğin yada sökebilceğin bi plaket yok. insan eli deymeden yapılan hassas lehim yapılıyo boardlara
kaş yapim derken göz çıkarma derim

sende haklsın telefondan parça alınması durumu falan KVK sıkıntı 10 gün belkide daha fazla. Ama bence bi telefoncuya göstermen gerek derim
kardeş cihazı bir telefoncuya götürdüm işte elinde bir kaç teknik alet ve lehimle 2 farklı soket takmayı denedi ama olmadı daha doğrusu şöyle olmadı soketler çalışıyor telefonu usb ile pc'ye bağlayınca görüyor fakat sarj olmuyor.

neyse efendim bu adam 2-3 soket denedi çalışmadı(bilmiyorum belkide cihaz bu yüzden bozuldu ama)sonra genpaya götürdüm 1 saat sonra mesaj geldi cihazınızın onarımı mümkün değildir diye. bende ne yapacağımı şaşırdım sanırım cihaz tamir olmaz şu anda

JoGa

Üye
kardeş cihazı bir telefoncuya götürdüm işte elinde bir kaç teknik alet ve lehimle 2 farklı soket takmayı denedi ama olmadı daha doğrusu şöyle olmadı soketler çalışıyor telefonu usb ile pc'ye bağlayınca görüyor fakat sarj olmuyor.

neyse efendim bu adam 2-3 soket denedi çalışmadı(bilmiyorum belkide cihaz bu yüzden bozuldu ama)sonra genpaya götürdüm 1 saat sonra mesaj geldi cihazınızın onarımı mümkün değildir diye. bende ne yapacağımı şaşırdım sanırım cihaz tamir olmaz şu anda

kardeşim sanırm boardla alakalı bi durum var
düşmeyle boradda çatlama olmuş olabilir

kadem115

kadem115

Üye
kardesim bende n86 kullanıcısıyım telefonu sorunsuz bi şekilde alım ama 1 aya kalmadan sarj yeri sorunu cıktı .. CİHAZIN garantiliyse telefonculardaki teknik servise götürdüğünde zaten servis dışı olacak maliyeti kendin ödemek kaydi ile gönder yapsınlar.. telefoncular bulma cıkma parca takarsa tabiki uyumsuzluk gösterecektir ancak su sekilde olumlu sonuc alabilirler cıkma sarj soketi vardır n86 dan yada huda n86 parca niyetine kullanabilceğin bu ceşit hurda cihaz bulup telefoncuya götürüp monte ettirebilirsin bu cihazda eski bi cihaz sayılmadığından parcasını bulman kolay olmayacaktır son olarak izmir çankaya tefoncular caddesi sayamayacağın kadar telefoncu akla gelmeyen cözüm üreten yerler var internet yoluyla ulas sarj soketi talabinde bulun göndersinler gelince kendin tak takamıyorsan telefoncunun birine taktır. umarım faydalı olur

bayon

Üye
genpa artık nokia nin garantili telefonlarına bakmadığı için yoğunluk azalmış benim n95 in kızak mekanizması değişti 3 saat içinde verdiler eğer parça varsa sana da hemen verebilirler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt