Türkiye'nin en iyi haber siteleri açıklandı!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bydexer

bydexer

Üye
    Konu Sahibi
Türkiye'nin en iyi haber siteleri açıklandı!

Türkiye'de internet siteleri son bir yıldır tarafsız bir şirket olan IAB tarafından ölçüldü.

Reklamverenler ile site yönetimlerinin üzerinde uzlaştıkları uluslararası şirket, her ay Türkiye'deki internet sitelerinin kaç kişi tarafından ziyaret edildiğini, ziyaretçilerin kaç sayfa okuduğunu ve o site üzerinde kaç dakika kaldığını saptıyor.

İşte internet dünyasında hepinizin yakından tanıdığı internet sitelerinin gerçek kullanıcı sayıları, ziyaretçileri...

Sıralamada, milliyet.com.tr Türkiye'nin en çok ziyaret edilen haber sitesi olarak öne çıkıyor...

ENSONHABER.com RAKİPLERİNİ GERİDE BIRAKTI

Çok kısa bir sürede internet kullanıcılarının tercihi haline gelen ENSONHABER.comise hızla büyümeye devam ederek pek çok rakibini geride bıraktı.

İşte haber siteleriyle ilgili tam liste...

• Beğen
Tepkiler: pesimistical

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
çoğu gazete siteleri :dry:
Sadece Milliyet'e arada bakıyorum. :)

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
bence bydexer ajans 1 numara:D

Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
bence de :)

cardanadam

cardanadam

Üye
bizim gözümüzde bydexer birinci hemde açık ara :oke:

bydexer

bydexer

Üye
    Konu Sahibi
bence bydexer ajans 1 numara:D

bizim gözümüzde bydexer birinci hemde açık ara :oke:

Hepinize ayrı ayrı en içten ve samimi duygularımla teşekkürlerimi sunuyorum,çok sağolun,emeklerimin karşılığında böyle geri dönüşler almak inanın beni gerçekten çok mutlu ediyo;ayrıca siz ve sizin gibi forumdaşlarım olmasa benim bu forumda yerim de olmaz değerim de;tekrar tekrar teşekkürlerimi sunuyorum;sağolun,varolun.

• Beğen
Tepkiler: pesimistical
'Lorelai

'Lorelai

Üye
Milliyet yüksek çıkar tabi :D Sürekli kadın resimleri vs. Bence ensonhaber ve internethaber iyidir.

mstf_l

mstf_l

Üye
dexer ajans dolayısıyla ensonhaber bizim icin:)

bydexer

bydexer

Üye
    Konu Sahibi
SHS

SHS

Üye
başka haber sitesi birinci olsaydı, haberini yapmazlardı :ehe objektiflik mi tarafsızlık mı pehh

bydexer

bydexer

Üye
    Konu Sahibi
başka haber sitesi birinci olsaydı, haberini yapmazlardı :ehe objektiflik mi tarafsızlık mı pehh

Haberi okumadıysanız ben bi özet geçiim;sıralama aynen şöyle;

1.Milliyet

2.Haber Türk

3.Hürriyet

4.Haberler

5.Sabah

6.Gazete Vatan

<7.En Son Haber>

Tekrar düşündüm de,bu haberin bu haber sitesinde yayınlanması gayet objektif,dolayısıyla ben evet diyorum;ya siz?

Mert045

Mert045

Üye
Abi milliyete ben sadece o kadın resimlerine bakmak için giriyorum. Ondan 1. Oldu ama sen gönlümüzde her zaman 1. Sin :oke:

SHS

SHS

Üye
okudum Ensonhaber.com rakiplerini geride bıraktı diyor :ehe anca sonuncu olursan kimseyi geride bırakamazsın, hem sen avukat mısın ben haber sitesine laf atıyorum :d:
ama şu gerçek mobildeyken tüm haberi okumaya üşeniyorum garip :hmmm

Yasminozz

Yasminozz

Üye
Bir çoğuna bakıyorum genelde ama öncelik olarak habertürk e bakıyorum ben..

bydexer

bydexer

Üye
    Konu Sahibi
Abi milliyete ben sadece o kadın resimlerine bakmak için giriyorum. Ondan 1. Oldu ama sen gönlümüzde her zaman 1. Sin :oke:

Eyvallah,sağolasın :cool

okudum Ensonhaber.com rakiplerini geride bıraktı diyor :ehe anca sonuncu olursan kimseyi geride bırakamazsın, hem sen avukat mısın ben haber sitesine laf atıyorum :d:
ama şu gerçek mobildeyken tüm haberi okumaya üşeniyorum garip :hmmm

Orda haklısınız,"ENSONHABER.COM 'BÜYÜK/ÖNEMLİ' RAKİPLERİNİ GERİDE BIRAKTI' denilseydi daha doğru olurdu bence de;ayrıca paylaşımlarımı o haber sitesinden yaptığım için ister istemez haber sitesine bişi söylenince doğruyu elimden geldiğince objektif bi şekilde savunma çabası içine giriyorum :cool

SHS

SHS

Üye
kaynağımı hertürlü savunurum diyorsun yani :D

bydexer

bydexer

Üye
    Konu Sahibi
Bir çoğuna bakıyorum genelde ama öncelik olarak habertürk e bakıyorum ben..

An itibariyle Türkiye'nin "en"lerine layık bence tek haber sitesi zaten Haber Türk;ancak sitenin ana sayfasında kocaman "çıplak/yarı çıplak" kadın fotoğrafları paylaşımı durdurulmadığı sürece Haber Türk 1. sıraya oturamaz diye düşünüyorum;bilmem anlatabildim mi.

Astrosman

Astrosman

Üye
Dexer üstat sen hangi siteden alıyon haberleri :cool:

bydexer

bydexer

Üye
    Konu Sahibi
Yasminozz

Yasminozz

Üye
Kadınlar ilgimi çekmediği için pek dikkat ettiğimi söyleyemeyeceğim... :D tüm haberleri göster deyip sırayla ilgimi dikkatimi çeken haberlere bakıyorum..hangisinin 1. olduğu da umrumda değil açıkcası.. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt