Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar az bi yardımcı olur musunuz ..
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aliemreyetgin78
Üye
Konu Sahibi
Arkadaşlar az bi yardımcı olur musunuz ..
Arkadaşlar N73 alıcamda sensör programı yüklersem çalışır mı öğrenmek istiyorum bide ne tür programlar çalıştırır söyler misiniz ..
n73 te sensor yok ama actıgı programlar jar/sis/sisx uzantılı programları yuklersın cok sorunlu bır telefon dıye yazılmıs ancak ben buna katılmıyorum cunku ben n73 5 yıldır kullanıyorum gayette memnunum ve hıc bır zamanda pısman olmadım resımlerı cok net olarak cekıyor mp3 leri yuksek sesle dınlersın her turlu programları bulma ve yukleme şansın var genede tercıh senın son kararı sen vereceksın
aliemreyetgin78
Üye
Konu Sahibi
teşekkürler kardeşim bende zaten tam onları yapıcaktım açmazsa açmasın ya bende 3 sene önce almıştım çok hoşuma gidiyordu ama satmak zorunda kaldım ama müzik dinlemek ve resim çekmek için alıcam sırf yani o konularda iyiyse öyle can sıkıntısında alıcam para batıyorda biraz
teşekkürler kardeşim bende zaten tam onları yapıcaktım açmazsa açmasın ya bende 3 sene önce almıştım çok hoşuma gidiyordu ama satmak zorunda kaldım ama müzik dinlemek ve resim çekmek için alıcam sırf yani o konularda iyiyse öyle can sıkıntısında alıcam para batıyorda biraz