12 Ocak 2012 Gökyüzünden Gelen Garip Sesler !

Sponsorlu Bağlantılar

EroL

EroL

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
12 Ocak 2012 Gökyüzünden Gelen Garip Sesler !
12 january 2012, 12 january strange sounds, 12 ocak garip sesler, 12 ocak 2012 garip sesler, 12 ocak 2012 gökyüzünden gelen sesler, 12 ocak 2012 uzaylı sesleri, 12 ocak 2012 blue beem sesleri, 12 ocak 2012 blue beam projesi, 12 ocak 2012 de duyulan sesler, 12 ocak 2012 garip olaylar, 12 january 2012 blue beam, 12 ocak 2012 blue beam, 12 ocak 2012 tarihinde garip sesler, 12 ocak 2012 uzaydan gelen sesler

Aşağıdaki video Kanada'da çekilmiştir arkadaşlar. Benzer videolar bölümünden aynı tarihte çekilip YouTube'a atılmış birçok video mevcut. Dünya 5 gündür bu videoyu konuşuyor ancak Türkiye'deki internet kullanıcılarının haberi yok galiba bu olaydan. Seslerin NASA'nın blue beam projesinin bir deney aşaması olduğu söyleniyor. Yetkili kişilerce bu seslerin ne olduğu hakkında henüz bir açıklama bulunmuyor. Mexico, Kanada, Chicago .... bir çok ülkeden çekilmiş video var. Bazıları bu seslerin uzaylılara ait olduğunu söylüyor, bazılarıysa organize bir şaka olduğunu düşünüyor. Bu konuda sizler ne düşünüyorsunuz. Nedir bu sesler ?

• Beğen
Tepkiler: Tuba

Revengeful

Emekli Yönetici
Ürktüm :D

Türe

Türe

Üye
bence deney olamaz . ya bir şaka ya da orasını düşünmek bile istemiyorum..

EroL

EroL

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Çok enteresan bişey mekanik bir sese benziyor.

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
:hmmm

bydexer

bydexer

Üye
Bu video için ben hayır diyorum.

(İpucu;videonun 1. dakika 1. saniyesinde adamın kameraya bakışına dikkat edin.)

Türe

Türe

Üye

bir de bunu buldum ben :hmmm

Astrosman

Astrosman

Üye
Evet böyle şeyler doğru olabilir. Ancak unutmayalım güneş püskürmesi sonucu uzaya belirli maddeler çıkar. Bu maddeler ozondan geçemezler ancak maddeler çarpma ile ses oluşur. Bunlar da onlardan kaynaklanmaktır.

Saygılarımla Astrosman......

bydexer

bydexer

Üye
Evet böyle şeyler doğru olabilir. Ancak unutmayalım güneş püskürmesi sonucu uzaya belirli maddeler çıkar. Bu maddeler ozondan geçemezler ancak maddeler çarpma ile ses oluşur. Bunlar da onlardan kaynaklanmaktır.

Saygılarımla Astrosman......

Astronotosman,pardon Astrosman'a çok teşekkür ediyoruz;merkez,söz sende.

EroL

EroL

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bir blogda Fahri isimli bir arkadaşımız bu seslerin kara deliğin çekim etkisine girmiş dünyamızdan geldiğini söylüyor. Sesler, kara deliğe yaklaştıkça daha da artacak ve zaman daha hızlı akacakmış. Bu sese Nakurun deniliyormuş.
Buda videosu

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
Dünyanın şaftı yerinden çıkmış gıcırdıyor

EroL

EroL

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Dünya ağlıyor olabilir :hmmm

eminens

eminens

Üye
Bende ürktüm:aman2:

black months

black months

Üye
yok ya sallama evrenden gelen bir sesi bizimde duymamaız lazım biz niye duymadık ozaman

Tuba

Tuba

Üye
Mehmet burda olsa bilirdi :ehe

şaka bir yana ilginç gerçekten :hmmm ne diyim :bilmm

• Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva
Bozkurt_28

Bozkurt_28

Üye
Kafa karıştırmak için

vapur dumanı