Nokia N97,N97 Mini veya X6 almak istiyorum.ÖNERİLERİNİZ..??

Sponsorlu Bağlantılar

Hangisini Tercih Edersiniz..

• Kullanılan toplam oy
    26
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bheart05

Üye
    Konu Sahibi
Nokia N97,N97 Mini veya X6 almak istiyorum.ÖNERİLERİNİZ..??
Arkadaşlar n97 veya n97 mini yada X6 almak istiyorum..hangisini önerirsiniz acaba..sorunlar nelerdir..teşekkür ederim saolun..

anık

Üye
yerinde olsam v5 almam dostum sen en iyisi C6-01 yada N8 al bence önerim bu

mad001

Üye
n97 kullanan biri olarak söyleyim kesinlikle hiçbirini alma.

bheart05

Üye
    Konu Sahibi
n97 hoş bir telefon ama cok sorun cıkarıyor diye duydum ısınma ekran donmalrı vs..kullananlar neden istemiyor rica etsem acıklayabilrlermi.

phasan

phasan

Üye
n97 hoş bir telefon ama cok sorun cıkarıyor diye duydum ısınma ekran donmalrı vs..kullananlar neden istemiyor rica etsem acıklayabilrlermi.

valla 1 yıldan fazla süredir kullanıyorum bu sorunlar yok

• Beğen
Tepkiler: hassan cingöz
Mert045

Mert045

Üye
x6 :yuru

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
c6 01 al

phasan

phasan

Üye
n97 al derım

phasan

phasan

Üye
nokıa n97 burdan ınceleyebılırsınız

ahmet yusa

ahmet yusa

Üye
illa nokia alıcam diyosan v3 lerden al derim , v5 sakın alma

asigsasi

asigsasi

Üye
git bi nokia c7 al pişman olmazsın

Del Rey

Del Rey

Üye
Bu üçü arasından Nokia N97. Ancak ona vereceğin para ile E7 veya 701 öneririm.

duracok

Üye
Aman E7 den uzak dur.

TeAmo42

TeAmo42

Üye
arkadaşım senin durumun benim gibi olmuş. 5800 la başladım sonra sattım bir miktar daha para koyup bu 3 telefon arasınDA kaldım. En uygun n97 32gb gibi göründü aldım onu ınan 5800 kadar memnun edemedi beni. Kameranın gece çekimi kötü,kasa çok hassas kızak filan,ekran dokunmatigi berbat,acayip takılan bir telefon opera mobile bile rahat gezilmıyor,ses kalitesi desen ses yok gibi düşün. Neyse sonra gittim x6 aldım. Telefon güzeldi fakat 5800 dan bi farkı yoktu bi ekran kapasitif bide 5 mp olması. Ayrıca kasa açılma yaptı,sürekli kasadan hasar verdi. En son c6-01 aldım mutluyum. X6 ile yakın fiyatlarda zaten. Hiç bulaşma o telefonlara. 5800 al daha iyidir.

atakan25

atakan25

Üye
hiçbiri işletim sistemleri eski dokunmatik berbat ram işlemci düşük c6-01 c7 gibi birşey al bence

phasan

phasan

Üye
ben hıç nokıa n97 sıkayetcı degılım

ademonat

Üye
Ben 3 telefonuda kunlandım n97 alma derim 3 ü arasından alıcaksan n97 miniyi öneririm. Bence git android yada iphone al

HakaN-06

HakaN-06

Üye
x6 ile 5800 arasından 5800ı seçen kişi telefondan anlamıyordur. Biri dokunmatik diğeri basmatik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt