Siz hangi Navigasyon Programını Tercih edersiniz?

Sponsorlu Bağlantılar

engin_erg

engin_erg

Üye
ovi maps yorum bile yapmıyorum

• Beğen
Tepkiler: joe_cenk

joe_cenk

joe_cenk

Üye
Nokia ovi son güncellemelerden sonra gerçekten çok güzel bir navigasyon sunmuş kullanıcılarına kullanışıda çok kolay

oldummu

Üye
tartışmasız nokia ovi :aha:

MoonLife01

MoonLife01

Üye
    Konu Sahibi

Yok format değil 16 gblık kart bozuldu onla beraber gitti :ağlarım: Nasıl bozulduğunu da hala anlayamadım telefonun içinde kart bozulur mu arkadaş :(

Şans bro bende 2 gblık vardı cıkartıp her tarafının elleyınce bozuldu :(

MoonLife01

MoonLife01

Üye
    Konu Sahibi
V/RS

V/RS

Üye
Şu anda Garmin mi daha iyi yoksa ovi maps mi ?

MoonLife01

MoonLife01

Üye
    Konu Sahibi
Ovimaps garminden iyi bro

_ardaa

_ardaa

Üye
Ovi, sygic 3d, navitel ve garmin kullanmış biri olarak şunu söyleyebilirim ki bence en iyi ovi maps, çünkü ovi maps hem kullanımı kolay hem kullanıcı dostu arayüze sahip hem karmaşık menüleri yok yol tarifi almak çok basit adres bulmak çok kolay navigasyonu harika birde Türkiye için trafik desteği eklense vageçilmeyecek bir navigasyon uygulaması olur.

Navitel
artıları: trafik bilgi sistemi mevcut, haritası daha detaylı otobüs duraklarına kadar gösteriyor birçok küçük/büyük işletme kayıtlı, iz sistemi mevcut.
eksileri: navigasyon sırasında zoom özelliğini devre dışı bırakırsanız ne kadar hızlı giderseniz gidin hep aynı yükseklikten görüyorsunuz, zoom özelliğini açarsanız hızınız 80'i geçtiği zaman yollar gözükmeyecek kadar zoom yapıyor otomatik, uygulama bir ağır arada sırada telefonu kilitliyor(bu herkes de olmayabilir), yol tarifi almak baya uğraştırıyor.

sygic 3D
artıları : detaylı haritalar, 3d görünüm, büyük yol tabelaları, 3d binalar
eksileri : yol tarifi almak uğraştırıcı, araç/yay ikonu çok büyük, ikon büyük olduğu için bazen nerde olduğunuzu göremiyorsunuz tüm çevreyi kaplıyor zoom yapınca da yolları görme mesafesi kısalıyor, optimal ayarları bulmak çok zor.

Garmin
artıları: detyalı harita
eksileri: biraz sorunlu, sygic gibi sorunları var.

aklıma şuan gelenleri yazdım.

furkan5800

furkan5800

Üye
Ndrive

aleranol

aleranol

Üye
internet paketim olduğu için ovi sorunsuz çalışıyor :D

MoonLife01

MoonLife01

Üye
    Konu Sahibi
İnternet paketin Olmasada iyi ovi

seremser

Üye
Nokia C7 kullanıyorum. navigasyon inanılmaz yavaş çalışıyor. herhangi yeni bişey yüklemedim. haritalar en son güncel haritalar. konumumu dahi çok geç buluyor. benmi yanlış bişeler yapıyorum acaba?

pRime.

pRime.

Üye
Nokia C7 kullanıyorum. navigasyon inanılmaz yavaş çalışıyor. herhangi yeni bişey yüklemedim. haritalar en son güncel haritalar. konumumu dahi çok geç buluyor. benmi yanlış bişeler yapıyorum acaba?

İnternet yoksa konumu bulması uzun sürer. Bir de internetle dene.

seremser

Üye
Hayır kardeşim uzun surmıyor bende ınternet paketim yok 1-1.5 dkkıda buluyor ölctum :)

----------Eklendi @ 11:40:11 ---------- Yazıldı @ 11:39:56 ----------

Sende sorun var herhalde yada ayaları yanlış yapıosun

çevrimdışı çalıştırıyorum. yardımlı gps ve tümleşik gps işaretli başka ne var acaba yapılacak. Ana menüden haritalara giriyorum ölee konum aranıyor diyor.

CONNECTED7

CONNECTED7

Üye
sadece GARMİN

MoonLife01

MoonLife01

Üye
    Konu Sahibi
çevrimdışı çalıştırıyorum. yardımlı gps ve tümleşik gps işaretli başka ne var acaba yapılacak. Ana menüden haritalara giriyorum ölee konum aranıyor diyor.

Kardeşim symbian annamı sendekı?

Üst Alt