Duygusuz mu olduk??

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
    Konu Sahibi
Duygusuz mu olduk??
Biraz önce arkadaşımla konuşuyordum. Yarın karne alacağız, eskiden heyecanlanırdik simdi öyle şeyler olmuyo dedi. Ne kadar duygusuz insanlar olduk dedi. Haklı sanki.

bi olay olunca biraz hüzün, sonra aklına bile gelmez. Neden böyle olduk??

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
sonki biraz öyle olduk, her dönem taktır getirince fazla heycanı kalmıyor

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
e okul çıktı böyle oldu

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
heyecan ıcın bence zevk almak gerkır.. 12 yıldır oku babam oku cıle cekıyoruz bana sorarsan bı heyecanı kalmadı.....

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
    Konu Sahibi
ama tatil bitince okula dönerken sanki biraz heyecan oluyo :hmmm

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
seni bilmem ama bende heyecan yok. Aksine nefret var. bitsede kurtulsam havasindayım.

yakup_281

yakup_281

Üye
lumi son sınıf mısın

cardanadam

cardanadam

Üye
heyecan ıcın bence zevk almak gerkır.. 12 yıldır oku babam oku cıle cekıyoruz bana sorarsan bı heyecanı kalmadı.....

birde anneni babanı düşün okut babam okut çocuklar okuyun okuyabildiğiniz yerekadar okuyun ben okumadım şimdi kafamı vuruyorum okusaydım daha yüksel maaşla daha iyi şartlatda bir işte çalışıyor olacaktım okulun değerini bırakınca ve evlenince anlıyor insan sizin geçtiyiniz yollardan geçmiş ve hatta geçeceğiniz(okumzsanız) yollardan geçmiş biri olaraktan okumanızı tavsiye ediyorum

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
    Konu Sahibi

birde anneni babanı düşün okut babam okut çocuklar okuyun okuyabildiğiniz yerekadar okuyun ben okumadım şimdi kafamı vuruyorum okusaydım daha yüksel maaşla daha iyi şartlatda bir işte çalışıyor olacaktım okulun değerini bırakınca ve evlenince anlıyor insan sizin geçtiyiniz yollardan geçmiş ve hatta geçeceğiniz(okumzsanız) yollardan geçmiş biri olaraktan okumanızı tavsiye ediyorum

:tşk:

mrtcn307

mrtcn307

Üye
duygusuzluk değil de insan alışıyor o yüzden. aynı filmi 11 defa izleyip sıkılmak gibi birşey

• Beğen
Tepkiler: PhyscoDevil
L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
aılemın cabasını bılıyorum..
12 yıl aynı fılmı ızletıyorlar arkadasındedıgı gıbı..
Ollmaz olsun oyle egıtım

viktoreznov

viktoreznov

Üye
bence bunlara teknoloji sebep oluyor.

Hasanious

Hasanious

Üye
Duygusuz en önde gidenisin oğlum sen en önde gideni :pro:

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
hepsi e okul yüzünden

buketcik

buketcik

Üye
süpriz vardı şimdi yok sanırım.ne geleceği belli ki heyacan yok artık.:oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt