ya arkadaşlar bu site güvenilir mi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

by*cambaz

Üye
    Konu Sahibi
ya arkadaşlar bu site güvenilir mi
telefonları baya ucuza satıyorlar yorumları da okudum güzelde diyolar acaba burdan telefon alan varmı aldıysa güvenilirmi belki galaxy nexus veya note alırım ona göre

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
Hiçte ucuz değil normal fiyatlar. Ayrıca bana reklam kokan bir mesaj gibi geldi.

enaa_881

enaa_881

Üye
kardeş ben 3 ay önce falan S2 aldım oradan bi sorun yok şimdiye kadar

----------Eklendi @ 17:56:57 ---------- Yazıldı @ 17:55:59 ----------

sitedeki yorumları okursan herkesin memnun kaldığını görürürsün ve fiyatlar normale göre gayet ucuz

by*cambaz

Üye
    Konu Sahibi
Hiçte ucuz değil normal fiyatlar. Ayrıca bana reklam kokan bir mesaj gibi geldi.

öyle bi niyetim yok telefon alabilirim ondan sordum

----------Eklendi @ 18:51:23 ---------- Yazıldı @ 18:50:33 ----------

kardeş ben 3 ay önce falan S2 aldım oradan bi sorun yok şimdiye kadar

----------Eklendi @ 17:56:57 ---------- Yazıldı @ 17:55:59 ----------

sitedeki yorumları okursan herkesin memnun kaldığını görürürsün ve fiyatlar normale göre gayet ucuz

teşekkürler galaxy nexus veya note alabilirim

enaa_881

enaa_881

Üye
hangisini alırsan al şimdiden hayırlı olsun

tempestshine

tempestshine

Üye
Galaxy Note Al :naughty:

by*cambaz

Üye
    Konu Sahibi
büyük ihtimalle zaten note alıcam unboxing ve inceleme videosu yapar korum alınca

MezraL123

MezraL123

Üye
Bence nexus alman daha iyi olur ama sen bilirsin. Ayrıca ordaki fiyatların öyle durduğuna bakma kdv hariç fiyatlar onlar. Yinede ortalama bi tekno market veya telefoncuya göre ucuz sayılır. Şimdiden hayırlı olsun.

enaa_881

enaa_881

Üye
hayır kardeş oradaki yazan fiyattan satıyolar yani o fiyata kdv dahil ben S2 aldım yaklaşık 3 ay önce orada ne yazıyosa o kadar ödedim

MezraL123

MezraL123

Üye
Bildiğim kadarıyla üstüne bidaha %10luk ötv vergisi eklendi. Ama emin değilim yanlış bilgi vermiş olmayım.

----------Eklendi @ 00:30:21 ---------- Yazıldı @ 00:26:53 ----------

Tekrar kontrol ettim de dediğim gibi ordaki fiyatlar kdv hariç fiyatlar. İlk çıktığı zamanlardaki fiyatı var piyasada olarak geçiyo bizde yazdığı kısımdada dikkat ederseniz fiyat + kdv var. Hesaplayınca aynı hesaba geliyo.

enaa_881

enaa_881

Üye
  • Piyasa Fiyatı: 1.700,00 TL KDV Dahil
  • Bizdeki Fiyatı: 1.164,41 TL + KDV
  • Peşin Fiyatı ve Tek Çekim (KDV Dahil): 1.374,00 TL
  • Havale Fiyatı %1 İndirimli: 1.360,26 TL

• kardeş bi daha konrol et istersen yada buradan bak

MezraL123

MezraL123

Üye
Valla bilemiycem ama o kadar zam geldi 1.350 tlye S2 mi olur sizce?

enaa_881

enaa_881

Üye
kardeş 3 ay önce aldım. yazdım bi kaç yorum önce okumadın heralde benim aldığımda 1370 falandı ve o fiyattan aldım adamlar kendi ihraç edip kayıt altına alıyolar heralde o nadenle ucuz oluyo

• Beğen
Tepkiler: MezraL123
MezraL123

MezraL123

Üye
Kardeş okudum yorumlarını da ben Türkiye fiyatı üzerinden söylüyorum. Ama eğer dediğin gibi bişey varsa doğrudur. Dediğim gibi çoğu teknoloji marketi ve telefoncudan çok daha ucuz.

----------Eklendi @ 00:48:42 ---------- Yazıldı @ 00:46:21 ----------

Yalnız fiyatın 3 ay öncekiyle aynı olması ilginç..

enaa_881

enaa_881

Üye
kardeş söylediklerim doğru ve adamlar kendi ihraç ediyo ve garanti işini kendileri karşılıyo
ama diğer teknoloji marketleri ve onun gibi yerler ekstra garanti parasınıda alıyolar malum o yüzdende daha pahalı oluyo
en azından benim düşüncem böyle

MezraL123

MezraL123

Üye
Neyse konuyu dağıttım biraz özür dilerim. Bulandırmayım etrafı. Türkiye piyasasına ve vergilerine göre ucuz. Ama nasıl işliyo orasını bilmiyorum. Güvenilir gibi görünüyo ama siz bilirsiniz..

----------Eklendi @ 00:53:33 ---------- Yazıldı @ 00:51:11 ----------

kardeş söylediklerim doğru ve adamlar kendi ihraç ediyo ve garanti işini kendileri karşılıyo
ama diğer teknoloji marketleri ve onun gibi yerler ekstra garanti parasınıda alıyolar malum o yüzdende daha pahalı oluyo
en azından benim düşüncem böyle
Kardeş yurtdışıyla Türkiye'de fiyatların işleyişi aynı değil. Mesela şöyle bi örnek veriyim N8 ilk çıktığında 999 tlydi şimdi bi telefoncuda 1100 tl civarı. Düşmesi gerekirken artıyo fiyatlar. Altın gibi bişey oldu artık telefon. Kdvsiydi ötvsiydi yükledikçe yüklüyolar bu yüzden bu kadar pahalı yurtdışına göre. Ama bi ihraç durumu varsa iş değişir tabi pek bi bilgim olmadığı için bişey söyleyemiyorum.

enaa_881

enaa_881

Üye
yok konu dağılmadı. evet teknoloji marketlerine göre gayet ucuz. nese elbette arkadaş kendi bilir ama dediğim gibi bende şimdiye kadar sorun çıkmadı ama bu sorun çıkmayacağı anlamına da gelmiyo tabi ama adamlar sattığı ürünün arkasındalar onu biliyorum orada bazı yorumlarda vardı

by*cambaz

Üye
    Konu Sahibi
ben kararlıyım burdan alcam note u

enaa_881

enaa_881

Üye
al kardeşim hayırlı olsun güle güle kullan

krstnck

krstnck

Üye
Valla Bende Galaxy S2 Almayı Düşünüyordum Burdada Fiyat Dışarıya Göre Uygun.Ama Güvenilirliği Beni Düşündürüyor Ve Garantisi Telpamı Kvk'mı Nedir Onu Yazmıyo O Kafama Takıldı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt