Bakan açıkladı: Bedelliye kaç kişi başvurdu?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bydexer

bydexer

Üye
    Konu Sahibi
Bakan açıkladı: Bedelliye kaç kişi başvurdu?

[h=2]Bedelli askerlik yasasında başvurular beklenildiği gibi fazla olmadı.. Milli Savunma Bakanı Yılmaz son rakamları verdi.[/h]
Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, bedelli askerlikte başvuru sayısının 10 bini geçtiğini belirterek, ''100 bin kişi olur diye bekliyoruz'' dedi.

İzmir'de düşen eğitim uçağının anımsatılması üzerine de Yılmaz, "Eğitim uçaklarını modernize ediyoruz, yenileyeceğiz. Eğitim uçağımız Hürkuş'u, TUSAŞ/TAİ'de yapıyoruz. İnşallah yeni eğitim uçaklarımızı yaparsak artık bu eski uçaklardan da kurtulmuş olacağız. Şu anda test uçuşları TAİ'de devam ediyor. Bu sene ilk uçuşunu yapacak" diye konuştu.

hkü

Üye
çok geçerli ispatlanabilir mazeretler haricinde bedelli yapmak vatan hainliğidir. (bence)

bydexer

bydexer

Üye
    Konu Sahibi
çok geçerli ispatlanabilir mazeretler haricinde bedelli yapmak vatan hainliğidir. (bence)

Tartışmaya gerek yok,kimse canını yolda bulmadı ki;bi Amerikan oyunu uğruna,b.k yoluna kim ölmek ister ki?

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
parası olmayan gıdıp askerde kolunu bacagını hatta canını kaybetmek zorundamı... Parayla bu işten yırtanların ayrıcalıgı ne ?

Adam olan vatanını seven gıder aslanlar gıbı vatani gorevını yapar !

mrtcn307

mrtcn307

Üye
parası olmayan gıdıp askerde kolunu bacagını hatta canını kaybetmek zorundamı... Parayla bu işten yırtanların ayrıcalıgı ne ?

Adam olan vatanını seven gıder aslanlar gıbı vatani gorevını yapar !

katılıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...