Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Film izlesem
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SSnıper
Üye
Konu Sahibi
Film izlesem
Arkadaşlar c6-01 de rahatlıkla film izlenebilirmi _? Birde ben güncellemeleri yapamıyorum çok önemi varmıdır güncellemelerin ?
aykutozkann
Üye
film izlenebilir. GÜncellemeler önemli yapmakta fayda var ve son olarak bu konunun yeri burası değil açmadan önce bır bakın sizin ile ilgili nerede ne var.
matchlessss
Üye
ovi suit ile sureklı guncellemelerını takıp et tabıkı guncellemelerın cok onemı vardır olmaz olurmu. ayrıca fılmde cok rahatlıkla ızleyebılırsın
SSnıper
Üye
Konu Sahibi
güncelleme yaparken hep bir arıza bedava interet bulursam telefondan ozaman denerim . Çünkü pcden sürekli bağlantı koptu hatası alıyorum.
matchlessss
Üye
usb den baglamıyormusun ? baglantı kopması ımkansız eger usb ınde temassızlık varsa baska bı usb kablosu dene artı ınternet baglantılarınıda kontorl et ovı den guncelle genelde en saglamı
iihhssaann11
Üye
izleyebilirsin. Ben izliyorum hiç sorun yok ama mp4 olarak atman lazım.
Avi'leri de rahatlıkla açıyor. Codec'i xvid olursa 720p avi açabilirsin, çözünürlüğü 1280x720'nin altındaki çoğu container'ı açar. 720p mkv'leri de açıyor ama, hepsini değil, çözemedim tam olarak.
seyfipasa
Üye
filmleri avi formatına cewirmek için bi program war mı her film avi destekkli olmuyor
Sd filmler genellikle avi oluyor. (700 mb genelde) hd filmler de genelde mkv (4.37 gb fln oluyorlar). Eğer xvid codecliyse hd ise avi (2 küsür gb çok değişken). Fullhd olayına girmiyorum. Bunları oynatıyor, ama 4 gb'tan büyük dosya atamadığïna ve 720p mkv dosyalarının yarısını oynatamadığına göre avi'den ve mp4'ten gitmek mantıklı. Filmleri avi container'ına çevirmek yerine mp4'e çevirsen, oynatma ihtimalini daha çok yükseltirsin. Bunun için de handbrake programı var, Winavi MP4 Converter var. İkincisini öneririm...