Samsung Galaxy SIII[S3] Özellik ve Resim.[CES Onaylı]

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
CorbyW

CorbyW

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar inanmayan inanmaz. Şimdilik ortaya çıkan en kesin bilgi bu. Tanıtımdan sonra ekleriz en son duyurulan özellikleri olur biter. Nedense birtek Nokia kullananlar itiraz etmiş birde.

CorbyW

CorbyW

Üye
    Konu Sahibi
Az kaldı. <3

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
Ya böle bi cihaz cıksada kullansak ama o işlemciyle telefon yanar yalan ya dha 1.2 ghz işlemciler bile yanıyor o daynmaz ne çalıştırıyor o tel xp professionalmi yüklü gereksz

CorbyW

CorbyW

Üye
    Konu Sahibi
1.2 ghz yanıyorsa,şuan Xperia S'in piyasada olmaması lazımdı. :oke: (1.6ghz)

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
zaten ondada ısınma problemi var

Uruloki

Uruloki

Üye
1.2 ghz yanıyorsa,şuan Xperia S'in piyasada olmaması lazımdı. :oke: (1.6ghz)

orjinal hızı 1.4 cihazın ve qualcomm işlemcilerde ısınma sorunu yok ama samsung un kullandığı işlemci kendinin ve texas instrumenst'in omap4 platformunu kullanıyor belki ona ayak uyduramamamış olabilir samsung zaten S2nin TIomap4 ile gelecek bir versiyonu yapılıyordu

Devil_Batu

Devil_Batu

Üye
Yaşadınız Samsungcular :yuru

MertcaN9

MertcaN9

Üye
asparagas

CorbyW

CorbyW

Üye
    Konu Sahibi
Ces tarafından onaylandı. Bitarafından uydurdun diyenlere 'cuk' gelsin.

CorbyW

CorbyW

Üye
    Konu Sahibi
Onaylandı ama nasıl soğutacaklarını çok merak ettim açıkçası.

Uruloki

Uruloki

Üye
ces tarafından onaylandı mı ces ne kardeşim ces bir fuar samsung tarafından onaylanması gerekir fakat öyle bür olay yok sen ces fuarında samsung un bir videosunda SGIII denilen bir cihaz gözüktü fakat bu doğru mu yoksa yanlış mı bilinmiyor ayrıca özellikleride yazılmamış orda daha bugün teknoblog a girdim öyle bir olay yok geç o işleri yok özelliği buymuş yok bir özelliği buymuş öyle bir olay yok N9 da iphone 4S de de çok sıktılar bunları cihazı anca samsung tanıtınca okey diyeceğimiz özellikler olur he bence bu cihaz büyük ihtimalle 4 çekirdekli bir işlemci 2 çekirdekli bir ekran kartı(gpu) ile gelir yani bir sonraki iphone a cevap niteliğinde olucaktır ve tizen olayları nedeniyle intel medfield platformunu kullanması büyük bir ihtimal

• Beğen
Tepkiler: Amaru Shady
cargo3230

cargo3230

Üye
samsung a rica edin daha yeni s2 aldım bir sene çıkartmasın bunu daha ki taksitlerim bitsin bari :)

Uruloki

Uruloki

Üye
Ces tarafından onaylandı. Bitarafından uydurdun diyenlere 'cuk' gelsin.

corby gir bak samsung un sitesine sgs3 diye bir cihaz var mı ve maxicep in portala çünkü resmi haberlerde bile hataları oluyor ayrıca ces fuar dedim burdan bile markanın kendi tanıtımını yapıcağı bellidir ki oraya sen ces tarafından onaylandı yazmışsın ben değil aslında olayın ne olduğu belli ama neyse mwc de görücüye çıkacak bir cihaz ve yine ekliyorum 4 çekirdekli olması daha muhtemel

----------Eklendi @ 19:13:28 ---------- Yazıldı @ 19:10:57 ----------

ve bazı şeylerden yine bir habersin admin yani ozan ve ya ata abi portala konu eklemiyor editörler konu ekliyor

----------Eklendi @ 19:15:56 ---------- Yazıldı @ 19:13:28 ----------

peki onu bunu geçtim sadece sana soruyorum corby o resim gerçek resim mi yani direk sgs3 mü ve android 4 mü

----------Eklendi @ 19:22:10 ---------- Yazıldı @ 19:15:56 ----------

ahada dediğin cihaz budur oku anla

ve yine seni beklemeden o resminde photoshop olduğunu söyleyeyim android de sadece 4 sanal tuş var orada ise fazladan eklenmiş kafaya göre neyse sen buna inanmaya devam et

• Beğen
Tepkiler: Amaru Shady
CorbyW

CorbyW

Üye
    Konu Sahibi
Resim gerçek değil. Fakat özellikleri bekleyip görelim. :)

futbol123

futbol123

Üye
süper telefon

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt