Avea'nın yeni kazığı!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

blueboytr

Üye
    Konu Sahibi
Avea'nın yeni kazığı!
arkadaşlar avea mobil öğrenci tarifesini kullanıyorum ve mobil öğrencilerle 10 dksı 2 kontöre konuşuyorum ve bunun da devam etmesi için her ay 100 kontör almak gerekiyodu.ama avea ne yaptı şimdi mobil öğrenci tarifesinden yararlanmak için artık AYDA 150 KONTÖR YÜKLEMEMİZ GEREKTİĞİ SÖYLEYEN BİR MESAJ YOLLADI BUGÜN. insanlara yolunacak kaz gibi görüyolar

akula

akula

Üye
turkcelin yeni narı gibi olmuş 50 ver 500 konturdu konustu simdi 250 olmuş :) haha komik bi olay adamlar daha cok hat satıp üzerimizde rekor denemesi yapıyolar haberimiz yok

MagNum

MagNum

Üye
bana daha mesaj gelmedi şayet öyle birşey varsa bırakıyorum aveayı

MagNum

MagNum

Üye
Konuşmak bahane, genç olmak şahane!
Üstelik 3 ay 5 aylık değil, kalıcı tarife!

MobilÖğrenci Paketi'ne abone ol, ayda 100 ve üzerinde kontör yüklediğinde tüm MobilÖğrencileri süper avantajlı bir fiyata, 10 dakikası 2 kontöre ara!

Ayrıca 250 ve üzeri kontör yüklemelerinde 150 her yöne mesaj hediye*!

Şimdi Öğrenci kimliğin olmasa da MobilÖğrenci Tarifesine abone olabilirsin.
Bu fırsatı sakın kaçırma, hemen en yakın Avea bayisine uğra!

alıntı: AVEA.COM

MagNum

MagNum

Üye
Konuşmak bahane, genç olmak şahane!
Üstelik 3 ay 5 aylık değil, kalıcı tarife!

MobilÖğrenci Paketi'ne abone ol, ayda 100 ve üzerinde kontör yüklediğinde tüm MobilÖğrencileri süper avantajlı bir fiyata, 10 dakikası 2 kontöre ara!

Ayrıca 250 ve üzeri kontör yüklemelerinde 150 her yöne mesaj hediye*!

Şimdi Öğrenci kimliğin olmasa da MobilÖğrenci Tarifesine abone olabilirsin.
Bu fırsatı sakın kaçırma, hemen en yakın Avea bayisine uğra!

alıntı: AVEA.COM​

eğer öyle bişe olsa sanırım websitelerinede geçerdi

blueboytr

Üye
    Konu Sahibi
dostum internet sitesi sonradan güncelleniyor. burda önemli olan telefona gelen mesaj. ayrıca bana gelen mesaj başka kişilere de geldi. yakında size de mesaj gelir. internet sitesi de yakında güncellenir.

chadashh

chadashh

Üye
avea da başladı turkcell gbi olmaya gerçekten varsa böle bi şey ben de bırakırım avea yı vodafone yine en babası ;)

akula

akula

Üye
yok merak etme vodafonda cılkıı çıkarır işin arkadaslar bu adamlar bizim ülkemizde uyanıklık yapıyolar yurt dısında hat verebilmek icin telefonu yanında bilgisayarı daha bi sürü ıvır zıvır eşya veriyolar caydanlık veren var :D

Exalans

Exalans

Üye
dünya ucuzluyur hatta bedava oluyo r bizim ülkemizde habire zam ????

UndeRqRo.uNd

Üye
avea 'nın son yaptığı atak bence de çok üzücü oldu, hiç değilse öğrenci arası 5dak. 2 kont.'dü o da gitti.

Artık ev telefonu kullanıcaz galiba :)

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
herkes bir şekilde müşteriyi kazıklama derdinde galiba yolunacak kaz gibi görünüyorlar bizleri?

***BlackrosE***

***BlackrosE***

Üye
dostum yeni bir mobil hat gelio orange mı ne o zman şenlik olur heralde meclis 4 operatöre izin vermiş türkiyede rekabet olması için şuanda teklif alıyolar orange yada T-mobile gelecek!! ;) ozamn ne olacak bakalım :) ;)

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
o zaman vatandaşı hangi numaralarla hangi kampanya adı altında yazan kazıklarla kandırırım diyenlerin sayısı 4 e çıkmış olacak ilk başlarda herkes hat alsında diye çok cazip fiyatlarla halka sunulacak sonra bu cazip fiyatlar yapılacak kazık zamlarla fazlasıyla tekrar bizden çıkacak. zaten herzaman böyle olmuyor mu?

volkanik546

volkanik546

Üye
Tek kelimeyle rezalet,en iyisi herkes cep aboneliğini kapatip bir ders verecek bakın bakalım ,nasil indiriyorlar fiyatlari..şuanda o kadar kaz varki ne kadar yolarsak kar hesabindalar.

pskolojik maynağ

pskolojik maynağ

Üye
karşıdakine ne söyleyeceğinizi bir kağıda yazın telefon açılır açılmaz rapci ceza gibi hızı son gaz söyleyin yapacak başka birsey yok:ehe

SelmanTE

SelmanTE

Üye
ya bu resmen kazık.
avea kullanmadığım için bilmiyorum ama 150 kontör diye biş kontör yok herhalde
100 ve 250 var
mecburen en az 200 kontör alman lazım 200 kontör alacağına üstüne 2 lira daha koy 250 kontör al dimi?

adamlar yolu bulmuş abi...

en iyisi cem yılmazı dinleyelim biz :ehe:

kubilay212

kubilay212

Üye
suan bence en munasıp olan vodafon bende avea vardı bıraktım benden kazanamıcak artık

aragorn35

Üye
teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt