Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Uygulama icon değiştirme Yardım..!
Sponsorlu Bağlantılar
Mert045
Üye
Konu Sahibi
Uygulama icon değiştirme Yardım..!
Arkadaşlar malum yeni fw ler çıktı ve anna iconlu sonradan program yükleyince iconlar farklı duruyor ve hoş olmuyor. Istediğimiz uygulamaların iconlarını değiştirme nasıl olur ?
serinaga
Üye
Yaw kaç zamandır bende böyle bir konu açayım diyordum. Sen açmışsın sağol, ustalar bi açıklayıverin bu icon meselesini, Eminim telin hackli olması gerekecektir bu işlem için ...
Mert045
Üye
Konu Sahibi
Hackli zaten bi yardım eden çıkar inşallah.
'h716043'
Üye
python bölümüne bak bulursun python ile oluyor
Kurtuluş40
Emekli Yönetici
hangi hafizaya yuklediyseniz begendiniz yada yuklediniz uygulamaya yakisacani dusundunuz bir ismi onemli degil secin mesela xxxxx.mif dosyasi iconunu degistiriceniz programin mif ismini aticaniz mif'le ayni yapin aticaniz yer X/recource/apps icine atin programin isminide burda bulabilirsiniz mesela ben sygic aura ikonuyla nokia haritalarinkini degistirdim.
'h716043'
Üye
oda olur ama arkadaş yeni yapmak istiyor galiba
Mert045
Üye
Konu Sahibi
Yeni yapmak değil mesela elimde bi icon var onu programa atamak istiyorum ama kurtuluş abinin dediğini pek anlamadım. Ilyas abi senin dediğinde sadece menü klasörleri için geçerli baktım biraz önce
hangi hafizaya yuklediyseniz begendiniz yada yuklediniz uygulamaya yakisacani dusundunuz bir ismi onemli degil secin mesela xxxxx.mif dosyasi iconunu degistiriceniz programin mif ismini aticaniz mif'le ayni yapin aticaniz yer X/recource/apps icine atin programin isminide burda bulabilirsiniz mesela ben sygic aura ikonuyla nokia haritalarinkini degistirdim.
Kurtuluş kardeş, farklı bir temadaki icon'u temayı etkinleştirmişken söylediğin klasörden kopyasını alıp, başka bir temayı etkinleştirerek kopyaladığımız iconu yine aynı klasör içerisine atsak, icon değişir mi ? Walla bi icon var bir temada, herşey mükemmel ama bu iconu sevmedim yaaaa ... Değiştirmek istiyorum, ama anladığım kadarıyla olur gibime geliyor ama son kez sana bir danışayım dedim ?