Bir Hack Yöntemi Ancak Bu Kadar Kolay ve Pratik Olur (Buyrun)

Sponsorlu Bağlantılar

quake_422

Üye
E 71 Kullanıpda Hiçbiri oluyor diyen arkadaşlar(yani ben ama en sonunda oldu )
C:Sys/BIN klosörünün içine instalserver.exe 9.2 versiyonunu atsınlar. Artık dosya bozuk,setifika hatası gibi hataları almazsınız

DENENMİŞTİR ...

Goega

Goega

Üye
:tşk: ellerine sağlık kardeş e72 de yaptım bi haftadır sertifika için uğrasıyodum çok sagol :D

• Beğen
Tepkiler: Symbianist
Symbianist

Symbianist

Üye
    Konu Sahibi
Herkese hayırlı olsun

pirenuri

pirenuri

Üye
701 de oluyor mu bu

nazlıı07

Üye
arkadaşlar hack için gerekli olan programların linkini verebilir misiniz

nazlıı07

Üye
bulamıyorum ki programları ya bi yardımci olur musunuz

mstf_l

mstf_l

Üye
ilk sayfanın ilk mesajının en altında

nazlıı07

Üye
ya ben mi göremiyorum acaba şu programlar lazım ışte mobile securty. Xplore.rompatcher ve tmguarantine nerede bunlar :(

jensonbutton44

Üye

Rom patch de open all yeşil tik oluyor ama install serverr rp+ kırmızı çarpı oluyor yeşil tik olmuyor..

xinanux

Üye
ya ben mi göremiyorum acaba şu programlar lazım ışte mobile securty. Xplore.rompatcher ve tmguarantine nerede bunlar :(

http://www.maxicep.com/attachments/97609d1318444876/

Sertifikaya son.zipin içinde...
----------Eklendi @ 23:02:19 ---------- Yazıldı @ 22:59:49 ----------

----------Eklendi @ 23:05:55 ---------- Yazıldı @ 23:02:19 ----------

Rom patch de open all yeşil tik oluyor ama install serverr rp+ kırmızı çarpı oluyor yeşil tik olmuyor..

slayt gösterisi halinde yapayım mı ?

----------Eklendi @ 23:06:21 ---------- Yazıldı @ 23:05:55 ----------

slayt gösterisi halinde yapayım mı ?

----------Eklendi @ 23:10:20 ---------- Yazıldı @ 23:06:21 ----------

oku oku Üst Konudaki Hack Yöntemi İçin Resimli Anlatım Ve Yapılan Hatalar İçin Çözümler

----------Eklendi @ 23:13:38 ---------- Yazıldı @ 23:10:20 ----------

bunlarda installserver.exe ler http://www.maxicep.com/attachments/97884d1318827175/

----------Eklendi @ 23:37:46 ---------- Yazıldı @ 23:13:38 ----------

E66 İmzalama,Hack,Sertifika :S Kafayı yemeye az kaldı... demek ki boşa kürek çekmişim?????

cevirmeligencim

Üye
hocam denilenleri harfi harfine yaptim ama instalserver kirmizi ve carpi isareti var ustunde instalserver.exe yi c: sys/bin klasörüne attim ama hala kirmizi ve carpi isaretli bide ( install server RP+ .rmp patching error at line:37 ) program yüklerken güncellestirme hatasi diyo bi yardimci olur musunuz lütfen telefonum e71

mstf_l

mstf_l

Üye
kurdugun programın eski sürümleri olabilir kaldır tekrar dene yada baska blr program dene

xinanux

Üye
hocam denilenleri harfi harfine yaptim ama instalserver kirmizi ve carpi isareti var ustunde instalserver.exe yi c: sys/bin klasörüne attim ama hala kirmizi ve carpi isaretli bide ( install server RP+ .rmp patching error at line:37 ) program yüklerken güncellestirme hatasi diyo bi yardimci olur musunuz lütfen telefonum e71

Rom Patcherı Açtım Open4 All Yeşil Oldu
Install Server Kırmızı Çarpı Görünüyor Hala
Sertifika Hatası Alıyorum
Diyenler....Telefonunuza Uygun
installserver.exeyi C:\sys\bin klasörüne
atacaksınız,Sonra Sertifikasız Uygulamaları
Yükleyebilirsiniz...Eğer Uygun Olmayan Bir
installserver.exe atarsanız Uygulama
Yüklerken Dosya Bozuk Hatası Alırsınız.Onu
Silip Uygun Olanı Atarsanız Sorun
Çözülecektir...Artık Bu Rom Patcherdaki
Install Server Yaması Yeşil Olmaz C:\sys
\bin Klasörüne Attığınız installserver.exe
Bunun Görevini Üstlenmektedir....

----------Eklendi @ 13:19:44 ---------- Yazıldı @ 13:14:41 ----------

kardeş 1.yöntem yazanı indir içinde 9.2 yazan installserver.exe sana uygundur c:\sys\bin klasörünün içine at,sonra sertifikasız uygulamaları yükleyebilirsin,rom patcherda ki ile ilgin yok kırmızı olmuş fark etmez,güncelleştirme hatası yüklediğin uygulamanın önceki bir sürümü telefonunda yüklüdür onu kaldır sonra güncel sürümü yüklersin...

Symbianist

Symbianist

Üye
    Konu Sahibi
Aynen inanun'nun dediği gibi 2 yolu var. birincisi: rompatcherdaki installserver yaması yeşil olacak. Ikincisi: o yeşil olmasına gerek kalmadan uygun installserveri uygun yere atarsınız. Yani bunu atınca onun yeşil olmasına gerek yok.

xinanux

Üye
Aynen inanun'nun dediği gibi 2 yolu var. birincisi: rompatcherdaki installserver yaması yeşil olacak. Ikincisi: o yeşil olmasına gerek kalmadan uygun installserveri uygun yere atarsınız. Yani bunu atınca onun yeşil olmasına gerek yok.

aynen üstad hack open4 all seçeneğidir yani sistemi ele geçirmek,sertifikasız uygulama yükleme installserverla alakalı rom patcherın yaması pasif kalırsa kırmızı,mavi,yeşil fark etmez installserver.exe isimli dosyayı c:\sys\bin klasörünün içine kopyalayarak işlem tamamlanır...

• Beğen

cevirmeligencim

Üye
Cok sagolun dostlarim Allah razi olsun tamamdir dediginizi yaptim ise yaradi :-)

• Beğen
Symbianist

Symbianist

Üye
    Konu Sahibi
aynen üstad hack open4 all seçeneğidir yani sistemi ele geçirmek,sertifikasız uygulama yükleme installserverla alakalı rom patcherın yaması pasif kalırsa kırmızı,mavi,yeşil fark etmez installserver.exe isimli dosyayı c:\sys\bin klasörünün içine kopyalayarak işlem tamamlanır...

ben de anlamadım ki her şeyi tek tek yazmak mı gerekiyor şaştım kaldım bu millete

Üst Alt