Belle yeni anolag saat mifleri

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

realplayer2

realplayer2

Üye
open4all bide installserver var bende ayrica c/sys/bin de installserver.exe var. n8 belle tabiki abi cihazi bu sekilde hack yaptim iki tane yama geldi farkli bi yamalar varsa onu bilemem ama bugune kadar sizlerin paylastigi modlarda ilk defa sikinti yasiyorum

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
open4all bide installserver var bende ayrica c/sys/bin de installserver.exe var. n8 belle tabiki abi cihazi bu sekilde hack yaptim iki tane yama geldi farkli bi yamalar varsa onu bilemem ama bugune kadar sizlerin paylastigi modlarda ilk defa sikinti yasiyorum
siz kendinizmi yaptiniz hack?benim belle yuklu olduna gore sorun olmasi hayret C yukledinizden eminmmisiniz?peki normal analog saat varmi?

realplayer2

realplayer2

Üye
kendim hack yaptim butun widgetleri yukledim weather felan hatta su an senin paylastigin htc ozelligindeki white digital saati kullaniyorum yani hicbirinde bi sorun yok c hafizaya kuruyorum kapatip aciyorum widgetler arasinda big analog saat yok orjianal big analog saati tekrar yukluyorum kapatip acmaya gerek kalmadan direk ekrana koyabiliyorum abi ama bunlar olmuyo basini agrittim kusura bakma

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ama neden kendin hack yaptin zaten paylasilan belle hepsi hackli.sorunu anlamadim peki baska analog saat yukledinde ne oluyor cikiyormu?

realplayer2

realplayer2

Üye
hackli belle yuklemedim ki abi polonya surumu yukledim ingilizce kullaniyorum bayadir alistim. baska analog saatler calisiyo roman felan olan

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
hackli belle yuklemedim ki abi polonya surumu yukledim ingilizce kullaniyorum bayadir alistim. baska analog saatler calisiyo roman felan olan
onlarda hack yapiyorlar zaten keske hack yapmadan deneseydin unsigned pro.ingilizce kullanman sorun degil olmamasi sorun bence :hmmm

realplayer2

realplayer2

Üye
ama kurtulus abi o surumu ilk yukledim unsigned uygulamalarda sertifika hatasi aldim kendim hacklemek zorunda kaldim dedigim gibi ilk defa bu sefer olmadi yinede cok tesekkurler bikmadan usanmadan benimle ugrastin yesil saat cok hosuma gitmisti ama saglik olsun

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bende onu kullaniyorum.

realplayer2

realplayer2

Üye
var ya damarima bastin abi:)

valent

valent

Üye
Abi eline sağlık on numara bir paylaşım

killer1691

Üye
kurtuluş abi bende sadece 1.sini yükleye bildim diğerlerini yükleyemedim izin vermio

MoonLife01

MoonLife01

Üye
eyw

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
teşekkürler abi keşke konuya ekleseydin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt