Bahtsızlık...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

fedlkamp

Üye
    Konu Sahibi
Bahtsızlık...
...

by*cambaz

Üye
tel mefta

SHS

SHS

Üye
ne diyelim geçmiş olsun

mancukya

Üye
Senin olayin tamamiyla bilgisizlikten kaynaklaniyor.
ICS atmak icin kernel olayini zaten kurmussun, usb bozuk olsada bu durumda zaten Rom atabiliyorsun yada herhangi bir kernel flash atabiliyorsun isin ilginc yani Telofoncunun ne kadar bilgisiz oldugu adamlar o kafayla ellerindeki Boxlari kullanmayi bile nasil beceriyor ilginc. Ayrica telinde Nitralty, backups vs vs icinde bakarsan EFS dosyasinin yedeklenmis oldugunu ve oradan gercek Imei nosunu Nitralty ile atabileceginide bilmiyorsun hadi sen bilmiyorsunda bu isten para kazanan sahtaker hicmi bilmiyor ?
Diger konuda ICS sürümü daha hazir degil okumadan bu isleri yapiyorsunuz sim kilit acmada, sebeke baglanmada falan sorun oluyor yavas ilerliyor ama ilerliyor.
Muhtemelen telci silmediyse telofon hafizasinda Dahili hafiza icinde IMEI nosu yedegin var oradan hal edebilirsin flash icinde söyledigim gibi ICS sürüm duruyorsa yedek orada olmasi gerek.
Kusura bakma biraz sert olduysa aslinda telciye sinirlendim ama sorunun caresi basit EFS yedeklerini kontrol et teli kurtaririz ayrica usb bozuk degik o dingil telci Samsung drivers ile o teli tanitamaz cünkü o tel baz olarak Samsung Nexus baz olarak özel usb drivers gerekiyor sen bul dosyayi biz anlatiriz imei nosunu eski haline almayi kolay gelsin

• Beğen
Tepkiler: fedlkamp

hasan0338

Üye
Geçmiş olsun.

mancukya

Üye
Niye gecmis olsun o tel her haliyle kurtarilir bazilarina komik gelebilir ama Samsung telleri bozmasida zor kurtarmasida kolay olay sadece yetersiz bilgi
ics atilirken elamanin EFS dosyasi oto olarak hafiza icine yedekleniyor

furkey

Üye
wireless ten indireydin hacı :)

fedlkamp

Üye
    Konu Sahibi
hacı wireless yokki anca telefonu pcye bağlayıp o muhteşem vodafone hızıyla girebiliyorum :D ha arkadaşlar efs diye bişey buldum telefonda ne yapıcam bunu?

mancukya

Üye
hacı wireless yokki anca telefonu pcye bağlayıp o muhteşem vodafone hızıyla girebiliyorum :D ha arkadaşlar efs diye bişey buldum telefonda ne yapıcam bunu?

Marketten Nitrality yükle program root yetkisi isteyecek izin ver Tools yazisina bas Backup/Efs yaptir bu islemden sonra insanity diye dosya olusacak tikla tekrar backup kutusuna tikla ve efs dosyasini göreceksin buldugun dosyadaki Efs bu backup yaptiginla degistir.
Sonrasinda tekrar tools Restore/efs bas normalde dogru yaptinsa az bir islemden sonra teli baslat yeniden ve eski imei numarana sahip olucaksin. Genede her ihtimale karsi o EFs dosyasini baska dosya icine kopyalaki garanti alsin orjinal olani yani.

usb düzeltme olayi paketi yükledigin sitede anlatilmis olmasi gerekiyor ve eski sürüme dönerekte hal edebilirsin birde sana yardimci olunuyor tek gerekli cevabi yazan benim alinti yap tsk ederek burda kimse eseginiz degil ayip ediyorsunuz.

• Beğen
Tepkiler: saruman_me ve fedlkamp

fedlkamp

Üye
    Konu Sahibi
Marketten Nitrality yükle program root yetkisi isteyecek izin ver Tools yazisina bas Backup/Efs yaptir bu islemden sonra insanity diye dosya olusacak tikla tekrar backup kutusuna tikla ve efs dosyasini göreceksin buldugun dosyadaki Efs bu backup yaptiginla degistir.
Sonrasinda tekrar tools Restore/efs bas normalde dogru yaptinsa az bir islemden sonra teli baslat yeniden ve eski imei numarana sahip olucaksin. Genede her ihtimale karsi o EFs dosyasini baska dosya icine kopyalaki garanti alsin orjinal olani yani.

usb düzeltme olayi paketi yükledigin sitede anlatilmis olmasi gerekiyor ve eski sürüme dönerekte hal edebilirsin birde sana yardimci olunuyor tek gerekli cevabi yazan benim alinti yap tsk ederek burda kimse eseginiz degil ayip ediyorsunuz.

hocam evde değilim eve gidince teşekkür ederim merak etme :D

----------Eklendi @ 01:40:18 ---------- Yazıldı @ 01:37:58 ----------

hocam valla markete giremiyorum çünkü internet yok.. sen upload edebilirmisin veya bulabileceğim bi site verirmisin, valla bütün konularına teşekkür ederim :D

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Direk servise ver bence. Pahalı tutsada telefonu kurtarırsın en azından.

mancukya

Üye

Buyur kardes islemi yazdigim gibi yapicaksin nitraltiy ile yaptigin backup teldkei Efs ile degistir iyi okuyarak ac kapat imei numaran orjinal haline gelicek sonrasinda sürüm degistirme olaylarini söyleriz

• Beğen

fedlkamp

Üye
    Konu Sahibi
Buyur kardes islemi yazdigim gibi yapicaksin nitraltiy ile yaptigin backup teldkei Efs ile degistir iyi okuyarak ac kapat imei numaran orjinal haline gelicek sonrasinda sürüm degistirme olaylarini söyleriz

kardeş yemin ederim oldu allah razı olsun bütün konularına rep vermezsem şerefsizim allah razı olsun.. Bi isteğin varsa emret :D valla çok çok sevindim o sahtekar telefoncuların yapamadıklarını hemde 50 tl karşılığında, sen yaptın ne diyeyim daha helal olsun hocam :D

mancukya

Üye
Simdi kardes senin telin Usbde bozuk degil sadece ICS sürüm driverslari kullanildigi icin oluyor Recoveryden herhangi bir Android sürümü 2.3 üstü varsa yükle düzelir bu efs dosyalarinizida emin bir yerde yedekleyin.

• Beğen

fedlkamp

Üye
    Konu Sahibi
Simdi kardes senin telin Usbde bozuk degil sadece ICS sürüm driverslari kullanildigi icin oluyor Recoveryden herhangi bir Android sürümü 2.3 üstü varsa yükle düzelir bu efs dosyalarinizida emin bir yerde yedekleyin.

hocam usb çok önemli değil :D icecream sandwich çok iyi :D tekrar çok çok çok teeşekkürler :D bu arada birazdan o telefoncuların yanına gidicem, könör yükleticem ve bana mutlaka sorucaklar ne oldu diye bende onları kapak edicem hocam :D

fedlkamp

Üye
    Konu Sahibi
hocam şimdide şebeke problemi var, çok az çekiyor.. hatta çoğu zaman hiç çekmiyor...

RizeOnline

Üye
Dostum 2.3.5 at olmasa sebeke sorunun duzelir. Ayrıca cihazını kurtardıgına sevindim. EFS yedegin olmasaydı cok zordu ama onuda yapan bir yer var istanbulda jtag yöntemi ile.

muratvemine

muratvemine

Üye
Bugunlerde Brick vakaları artmaya başladı.Yaklaşık 3 - 4 ay önce bende etmiştim tel. hiç bi tepki vermiyordu.İstanbul/Sultanbeyli de yapan bi yer var, jtag için en sağlam yer diyebilirim.60 tl ye %99 yaparlar, ayrıca kargoda yaptırabilirsin.Site veriyorum iletişim bilg. yazıyor :

ozanlim

Üye
slm samsung marka telim var üzerinde 1.5 yüklü yükseltmek istiyorum fakat root etmem gerekiyor bunu nasıl yapmam gerektigini biliyorsanız yardımcı olurmusunuz.tşklr
usb girişi bozuk

ismailkaraoglu

ismailkaraoglu

Üye
Banyosuz mu yaptın bu işlemleri :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...