nokia c5-03 Qick office lisanslama nasıl

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hsyn73

hsyn73

Üye
    Konu Sahibi
nokia c5-03 Qick office lisanslama nasıl
qick office i kaldıramadığımıza göre lisanslı hale nasıl getirebiliriz? Para vermeden nasıl satın alabiliriz? :))

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
telefonun hackli mi

hsyn73

hsyn73

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler... şuandaki kurulu olanı kaldıramıyorum. nasıl olacak bilmiyorum deneyeceğim. inşallah üzerine kurabilirim...

----------Eklendi @ 23:38:43 ---------- Yazıldı @ 23:10:39 ----------

denedim malesef tahmin ettiğim gibi olmadı. Hata kodu:2153775107. Güncelleştirme hatası dedi ve yüklenemedi.....

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Uyg.yön. Kaldıramıyor musun?

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
bende senin gibi bi yüklediydim ofis kaldıramadım format attım bak sen teli hackle benim kullandığım ofisi veriyim forumda da mevcut dosyaları direk c ye atıyorsun bitti güncelleştirme hatası falan almazsın

hsyn73

hsyn73

Üye
    Konu Sahibi
APP UNİNSTAL VE UNİNSTAL KİNGİ DE YÜkledim ama görünmüyor bile , c5-03 te qick office kalkmıyor?

----------Eklendi @ 18:22:18 ---------- Yazıldı @ 18:18:45 ----------

bende senin gibi bi yüklediydim ofis kaldıramadım format attım bak sen teli hackle benim kullandığım ofisi veriyim forumda da mevcut dosyaları direk c ye atıyorsun bitti güncelleştirme hatası falan almazsın
format atmak istemiyorum. bir sürü programım harika çalışıyor. önemli olan bence ilk önce quick office yi kaldırabilmek. daha sonra yenisini kurmak. c5-03 te forumdan anladığım kadarıyla kaldırılamıyormuş. Hack leyince kaldırılabiliyor mu?

----------Eklendi @ 18:27:02 ---------- Yazıldı @ 18:22:18 ----------

Uyg.yön. Kaldıramıyor musun?
uygulama yöneticisinde görünmüyor. kaldırma programlarında da görünmüyor...

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Qoffice'in kullandığın sürümünün signed olanını bul ve üzerine yükle yüklerken Hafıza kartını seç daha sonra Uyg. Yön. kaldırabilirsin birde böyle dene olmaz mı?

hsyn73

hsyn73

Üye
    Konu Sahibi
Qoffice'in kullandığın sürümünün signed olanını bul ve üzerine yükle yüklerken Hafıza kartını seç daha sonra Uyg. Yön. kaldırabilirsin birde böyle dene olmaz mı?
forumda gezinirken bir yerde görmüştüm. c5-03 güncelleme V21.... de qick office sistemde gömülü kaldırılamaz diyordu. yine de senin tavsiyeni deneyeceğim. teşekkürler...

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
forumda gezinirken bir yerde görmüştüm. c5-03 güncelleme V21.... de qick office sistemde gömülü kaldırılamaz diyordu. yine de senin tavsiyeni deneyeceğim. teşekkürler...
Rica ederim bende anna daki gömülü uygulamaları
bu şekilde kaldırdım.

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
APP UNİNSTAL VE UNİNSTAL KİNGİ DE YÜkledim ama görünmüyor bile , c5-03 te qick office kalkmıyor?

----------Eklendi @ 18:22:18 ---------- Yazıldı @ 18:18:45 ----------

format atmak istemiyorum. bir sürü programım harika çalışıyor. önemli olan bence ilk önce quick office yi kaldırabilmek. daha sonra yenisini kurmak. c5-03 te forumdan anladığım kadarıyla kaldırılamıyormuş. Hack leyince kaldırılabiliyor mu?

----------Eklendi @ 18:27:02 ---------- Yazıldı @ 18:22:18 ----------

uygulama yöneticisinde görünmüyor. kaldırma programlarında da görünmüyor...

Hackleyince de kaldırılmaz

hsyn73

hsyn73

Üye
    Konu Sahibi
Sonuçta başlamadan önceki noktaya geri döndüm. Hem kaldıramadım hem de lisanssız yola devam:( ilgilenen herkese teşekkürler...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt