modern combat 3 bulamıyorum tel ideos x5

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

oqlahoma

Üye
    Konu Sahibi
modern combat 3 bulamıyorum tel ideos x5
günlerdir uğraşıyorum apk yükledim sd indirecektim uyumsuz diyor.başka bir link buluyom ya rar hasarlı yada indirirken bağlantıyı kesiyor bana bulabilecek varsa yorumlardan link atsın.şimdiden tşk..

eses2658

eses2658

Üye
modern combat gameloft oyunu. ideos x5 lerde de gameloft oyunlarinin cogu rootladiktan sonra build.prop editsiz calismaz. rootlayip build.prop editini yaptin mi telefonun?

oqlahoma

Üye
    Konu Sahibi
modern combat gameloft oyunu. ideos x5 lerde de gameloft oyunlarinin cogu rootladiktan sonra build.prop editsiz calismaz. rootlayip build.prop editini yaptin mi telefonun?
telefon rootlu değil ayrıca modern combat gameloft un oyunu olduğunu biliyorum ama rootsuz çözümü yokmu bunun??

asdwa111

Üye
root yada build prop editten neden korkuyorsunuz.inanmayın garanti bozuluyor vs sine. bende samsung gio vardı hergün bi rom yüklüyordum telefon pert oldu. garantiye yolladım bir tek soru sormadan telefonu tamir ettiler. bu arda şu ana kadar çıkmış olan bütün oyunları o.c bile yapmadan sorunsuz oynadım. sahadow gun shadıw guardian ve tintin en son son bitirdiklerim.karar size kalmış.

legolas29

legolas29

Üye
saolasın.

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan ve aviotor1

oqlahoma

Üye
    Konu Sahibi
root yada build prop editten neden korkuyorsunuz.inanmayın garanti bozuluyor vs sine. bende samsung gio vardı hergün bi rom yüklüyordum telefon pert oldu. garantiye yolladım bir tek soru sormadan telefonu tamir ettiler. bu arda şu ana kadar çıkmış olan bütün oyunları o.c bile yapmadan sorunsuz oynadım. sahadow gun shadıw guardian ve tintin en son son bitirdiklerim.karar size kalmış.
arkadaşım sen telefonu pert yani tamami ile bozmuşşun zaten telefon tamami ile bozulunca anlamıyorlar

xxsavasxx2

Üye
benim ideos x5 rootlu build.prob yapılı genede açmıyo modern combat 3 anlamadım tek çalıştıramadığım oyun oldu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt