Andiroid telefon öneri

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ßy Mirza

ßy Mirza

Üye
    Konu Sahibi
Andiroid telefon öneri
ya arkadaşlar ben andiroit telefon alacagım bana bi öneride bulunun

william75

william75

Üye
arkadaşım ne bütçeni yazmışsın ne de ne en çok ne amaçla kullanacağını...
bunları yazmazsan sana herkes kendi kullandığı telefonu söyler...

mesela ben lg optimus black almanı tavsiye ederim... nova ekranı, 2 mp ön kamerası, hızı ve 109 gram ağırlığı ile en iyi smartphone'lardan biri... android 2.2 işletim sistemi ile çalışıyor.. bu ay sonunda da 2.3'e geçecek...

CorbyW

CorbyW

Üye
Bende Xperia Neo V öneririm. 3.7 inc ekranı ve 5 mpx kamerası ile seni tatmin eder. Android 2.3.4 kullanıyor Mart sonunda 4.0'a geçecek. 1 Ghz İşlemcisi,512 mb rami var. Spradon 205 grafik işlemcisi çok başarılı. Telefonun kavisli bir yapısı var ve bence çok hoş duruyor. Gümüş,beyaz,şarap kırmızısa,mavi gibi renkleri var. Kasayı kökten sadece 20Tl verip değiştirebilirsun. Çizik olursa korkmana gerek yok yani. Çoklu dokunmatik desteği(multitouch)mevcut. HDMI,USB girişlerimevcut. Ayrıca 3D fotograf çekebiliyorsun. Sadece ve sadece 760 TL.

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
bende galaxy s almanı öneririm :D özelliklerini bilmeyen az zaten :D

Bende Xperia Neo V öneririm. 3.7 inc ekranı ve 5 mpx kamerası ile seni tatmin eder. Android 2.3.4 kullanıyor Mart sonunda 4.0'a geçecek. 1 Ghz İşlemcisi,512 mb rami var. Spradon 205 grafik işlemcisi çok başarılı. Telefonun kavisli bir yapısı var ve bence çok hoş duruyor. Gümüş,beyaz,şarap kırmızısa,mavi gibi renkleri var. Kasayı kökten sadece 20Tl verip değiştirebilirsun. Çizik olursa korkmana gerek yok yani. Çoklu dokunmatik desteği(multitouch)mevcut. HDMI,USB girişlerimevcut. Ayrıca 3D fotograf çekebiliyorsun. Sadece ve sadece 760 TL.

kardeş 3d çekimi programla felanmı yapyosun? hangi program?

CorbyW

CorbyW

Üye
Herhangi bir ayarı yok. Çektiğin 3D resmi 3D televizyonda cihazı bağlayıp görebiliyorsun.

ParduSS

ParduSS

Üye
arkdaslar peki nokia 701 mi htc wildfire s mi 701 özellikleri ile ii ama htc wildfire s android ve htc sense arayüzü ile dikkat cekior hangısi ii hhangısını almalıyım şuan nokiia e72 kullanıyorum devammı edeyim

CorbyW

CorbyW

Üye
HTC alman daha mantıklı olur. ^^

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
android arıyon sen özellik değil

Narutodth

Narutodth

Üye
bütcen 1000 lira falan heralde. Ozaman önerilerim: htc desire s, galaxy s, xperia neo, lg optimus black..

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
özellik önemli deil android önerin arkadaşa

JBelieber

JBelieber

Üye
lg optimus black istiyorum beenn :aha: Sende al pişti olak :P

• Beğen
Tepkiler: ßy Mirza
ßy Mirza

ßy Mirza

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım ne bütçeni yazmışsın ne de ne en çok ne amaçla kullanacağını...
bunları yazmazsan sana herkes kendi kullandığı telefonu söyler...

mesela ben lg optimus black almanı tavsiye ederim... nova ekranı, 2 mp ön kamerası, hızı ve 109 gram ağırlığı ile en iyi smartphone'lardan biri... android 2.2 işletim sistemi ile çalışıyor.. bu ay sonunda da 2.3'e geçecek...
:tşk:

emreilhans

emreilhans

Üye
Turkcell t11

ßy Mirza

ßy Mirza

Üye
    Konu Sahibi

----------Eklendi @ 10:59:42 ---------- Yazıldı @ 10:58:37 ----------

arkadaşlar ben samsung galakxi alacagım herkese çok teşekkür ederim

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
Android istiyorsan ve bütçen 500-650tl arası ise ideos x5 öneririm.wildfires salla senseyi zor kaldırıyor.650-800tl ise bütçen neo v öneririm.800-1000tl arası ise bütçen neo,optimus black,desire s öneririm.ben neo veya black alırdım çünkü htc de şarj sorunu var.ama android istemezsen kesinlikle 701 derim.özellikle elindeki telden sonra uçak gibi gelecektir.

ßy Mirza

ßy Mirza

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar hepinize çok çok teşektür ederim dedigim gibi ben samsung galaxy alacağım kararım degişmesse yaza kadar da istedigim telefon tipi çıkmassa kesin alacagım..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt