sizce en iyi cfw ne

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

auruoluk

Üye
    Konu Sahibi
sizce en iyi cfw ne
bölümde bayağı güzel cfw var sizce en iyisi hangisi .

not : ofw ler dahil değildir

Atacan-

Atacan-

Üye
İndirip kurup kendin karar vermelisin bence.Burdaki her cevap sana uymayabilir.Çünkü her kafadan bişey çıkar:)Sözlere cümlelere değil,kendi zevkine göre görüntülerden özelliklerden hangisi uyuyorsa isteğinde karar kılmalısın.

yare1815

yare1815

Üye
benim kulandığın simple belle final sadece hafıza kartımda 500-600 mb civar boş sabah kalktım 10 mb boştı bu hatası yüzünden vazgeçim ama bu güne kada gördüğüm en hızlı cfw dir en güzel ve stabil olan cfwdir kulandığımda
9232 görüntü
632 müzik
100 civarı video
4gb civarıda programlar vardı .
Kulandığımda sanki bu saydıklarım hiç telefonda yokmuş gibi hızlı ve stabil bir fw di hiç bir hatayla karşılaşmadım.ve bu mb sorunu fixlensede fixlenmesede taki cıkartacak yeni versiyonuna kadar gene simle belle final kulanacağım .tek güvendiğim cfw dir.hızda tek tat aldığım cfwdir.yok estetiğe önem veren biri iseniz simple ofw öneririm size görsellikte sanırım bir numara cok güzel ev ekranları var.ama gene illa simple belle final diyorum bnm gibi program kulamak isteyen varsa tek fw sorunsuz fw bu diyorum ..umarım görüşümü katılıyorsunuz katılmasanızda olur ..şimdiden teşekürler.iyi formlar üstadlar. :)

auruoluk

Üye
    Konu Sahibi
bence önemli olan stabil ve hata olmaması

hep flashlamadan sonra başka flash atmayacam diyom 2 gün geçiyo sorun çıkıyo

Symbian Modder

Üye
o konu değil yorum :ehe: konuya benim imzamdan ulaşır :ehe:

auruoluk

Üye
    Konu Sahibi
güzel gibi

----------Eklendi @ 15:06:35 ---------- Yazıldı @ 13:44:32 ----------

güzel değil . ikonların arkası şeffaf değil . menü switch işe yaramıyor.

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
en iyi cfw derken neye göre en iyi? hıza göre mi? görselliğd göre mi? vb. Mesela bir kişiye anna ikonlu cfw güzel gelir. bir başka kişiye n8 ikonlu daha iyi gelir. hangi özellikleri istediğini söylersen daha kolay yardımcı oluruz.

auruoluk

Üye
    Konu Sahibi
her ikisi ikon farketmez ama sorunsuz olsun

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
O zaman sana önerebileceğim 3 Cfw var.
1) Maxipower Cfw (anılbaranınki)
2) Kabız Civciv Cfw (kendi cfw ım :ehe)
3) Simple Belle Final

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
ya brak wigget fln :D spb yükle geç gayet hızlı güzel görünüm cfw telefonu haşat ediyor diyorlar görsel istiyosan spb kullan :)

auruoluk

Üye
    Konu Sahibi
spb yükledim bi gün. biri aradı tel eniden başladı :D

nomoko

Üye
arkdaşlar en iyi cfw speedy seçilmiştir. duyrulur!!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt