Ben napacam intahar yolunda ilerliyorum.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
Ben napacam intahar yolunda ilerliyorum.
arkadaşlar bugün çok kötü bişy oldu ben 2007den beri sevdiğim çıktığım kız var ben askere giderken terk edildim ama hala seviyodum askerdeyken bu bana ulaştı ben seni seviyorum sensiz olmamam seni çok özledim dedi bende inandım apar topar izine geldim buluşana kadr herşy iyiydi buluştuktan sora bu soğuk davranmaya başladı niye böle oldun dedim bana dediği kelimeye bak ben seni sevdiğimi zannetmişim buluşunca anladım duygularımda yanılmışım dedi ulan beni ne diye türkiyenin öbür ucundan sürükledin dedim ağlar gibi oldu beni suçlama dedi verdim kalayı ama ellerim titryo ya bunu öldürecem yada 25inde iznim bitiyo silahımla kendimi vuracam benm hayatımı mahvetti benim kolumda bunun ismi gerçek dövmeyle yazılı geçmiyor ben en güzel kızları reddedim bunun için ben naapsam iyi olur ya

• Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva

black_wall

Üye
böyle bi konuda kendini deil arkandaki bıraktığın insanlarıda düşün bir kız için değmez tmm çok seviyorsundur ama çözüm diel yani intihar daha gençsin daha neler gelir geçer

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
ben intahar etmekten kastım orada uzaktayken arkamdan vurulursam benm değerlerim lekelenirse duygusal sıkışıklık yaşayıp kendimi imha ederm diye korkuym ben burdayken istediğini yapsın vururum yatar çıkarım ordayken bişy olursa korkym

"ForeverAlone"

"ForeverAlone"

Üye
Sevgili dediğin hiçbir işe yaramayan bir varlık.Boşuna kendini üzüyorsun.Bırak gitsin ne hali varsa görsün.Zaten siz onların peşinden koştukça böyle havalanıyorlar.

• Beğen
Tepkiler: jigsaw_54
greenmile

greenmile

Üye
terk edildim den sonrasını okumadım,bence sende bu hikayeyi orada bitir dostum

• Beğen
Tepkiler: arslansem
>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
zatn bundan sora kullan at yapacam ama benm korrkum benm askerlğm mayısta bitiyor bu kaşar arkamdan iş çevirirse çıldırırım ya

"ForeverAlone"

"ForeverAlone"

Üye
Çevirsin boşver.

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
nasıl boşver ya ben napacam bundan ayrılsam hemen başkasıyla çıkar diye korkym 5 sene dir seviyoz ama kaşarlandı ben askerliği bitirene kadr sabretsin hay allah ben niye bunu sevdim ya

jigsaw_54

Üye
en güzeli bırak zamana değmiyor hiç kimse için onunla ilgili herşeyi yoket resimleri yak facede orda burda engelle zamanla geçer acısı ... arada aklına gelir ama alışırsın kimse için değmiyor ilk başlarda çok zorluk çekersin ama zamanla geçiyor her erkeğin hayatında unutamayacağı bir kadın mutlaka olur

furkan5800

furkan5800

Üye
bence intehar et ama bilgisayarını telefonunu ve aykkabılarını bana bırak :D

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
resmleri atsam nolck kolumda dövvmeyle adı var cıkmıyor çok güzel aileler var kızını bana vermek isteyen askerden gelince başımı bağlıycam adam akıllı bi kızla ama askerde boynuzlanmak istemyrm ve bu dövmeyle hiç eli erkek eline değmemiş bi kızı alıp üzmek istemem ben hayatmda böle kötü gün görmedm

----------Eklendi @ 13:34:39 ---------- Yazıldı @ 13:33:19 ----------

bence intehar et ama bilgisayarını telefonunu ve aykkabılarını bana bırak :D

inşallah etmeden gellrm

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Ne yapacaksın intihar mı edeceksin yani, sence böyle bir mesuliyeti kabul etmek çaremidir!
Sana tavsiyem şu ki; Yarın özür dilemek zorunda kalacağın, yıllar boyu pişmanlığını yaşayacağın bir hata yapma, dünyevi ve uhrevi hesabını veremeyeceğin yanlış bir adım atma. Selametle kal kardeşim...

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
intahar işini geçtim tamamda ben buna diyorm bak ben gidecem sabret azıtıp kimseyle çıkma gelnce ne b*k yersen ye oda susuyo lan tamam desene diyom ağlıyck gbi oluyo üzülüyrm

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Ya biz erkekler çok duygusal varlıklarız gerçekten, karşımızdakinin gözleri sulanınca hemen yelkenleri indiriyoruz. Neyse bence mesajı almış yapabileceğini düşünmüyorum ama yinede boş ver azad et gitsin...

uran22

Üye
biriniz arkadaşı ihbar edin ruh hastalıklarını filan arayın bu ciddi yani

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
ya o üzülmesin ama ben askerden gelene kadr sabredecem sora güzelce ayrılacam inşallah bişey yapmaz

gogis

gogis

Üye
dostum kliniklerde dövme sildirme uygulamaları var :) kurtuluşu var yani. Ama sana tavsiyem bir daha bir kız için dövme yapma. Yapacaksan da annenin kardeşinin ismini yazdir. Hani hayatından sen istesen bile çıkmayacak kişileri. Veya atatürk dövmesi. Her zaman kalbimde

greenmile

greenmile

Üye
intihar habersiz yapılır,böyle bir konu açarak intihar etmeyeceğini gösteriyorsun zaten

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
bıraz zaman gecsın arkanı dönup hatırladıgnda güleceksın
başı kopmussa sonra baglasanda eskısı gbı olmaz
ki siz baglayamamıssınız bıle
bence yoluna bak
hayat okadar güzelki bırak kımse ıcın degmez ya :)
arkadaşlar bugün çok kötü bişy oldu ben 2007den beri sevdiğim çıktığım kız var ben askere giderken terk edildim ama hala seviyodum askerdeyken bu bana ulaştı ben seni seviyorum sensiz olmamam seni çok özledim dedi bende inandım apar topar izine geldim buluşana kadr herşy iyiydi buluştuktan sora bu soğuk davranmaya başladı niye böle oldun dedim bana dediği kelimeye bak ben seni sevdiğimi zannetmişim buluşunca anladım duygularımda yanılmışım dedi ulan beni ne diye türkiyenin öbür ucundan sürükledin dedim ağlar gibi oldu beni suçlama dedi verdim kalayı ama ellerim titryo ya bunu öldürecem yada 25inde iznim bitiyo silahımla kendimi vuracam benm hayatımı mahvetti benim kolumda bunun ismi gerçek dövmeyle yazılı geçmiyor ben en güzel kızları reddedim bunun için ben naapsam iyi olur ya

Joker.

Joker.

Üye
intahar etme ya kızı öldür yada onun manitası varsa onu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt