>Pessimistic.
Üye
Ben napacam intahar yolunda ilerliyorum.
arkadaşlar bugün çok kötü bişy oldu ben 2007den beri sevdiğim çıktığım kız var ben askere giderken terk edildim ama hala seviyodum askerdeyken bu bana ulaştı ben seni seviyorum sensiz olmamam seni çok özledim dedi bende inandım apar topar izine geldim buluşana kadr herşy iyiydi buluştuktan sora bu soğuk davranmaya başladı niye böle oldun dedim bana dediği kelimeye bak ben seni sevdiğimi zannetmişim buluşunca anladım duygularımda yanılmışım dedi ulan beni ne diye türkiyenin öbür ucundan sürükledin dedim ağlar gibi oldu beni suçlama dedi verdim kalayı ama ellerim titryo ya bunu öldürecem yada 25inde iznim bitiyo silahımla kendimi vuracam benm hayatımı mahvetti benim kolumda bunun ismi gerçek dövmeyle yazılı geçmiyor ben en güzel kızları reddedim bunun için ben naapsam iyi olur ya

kurtuluşu var yani. Ama sana tavsiyem bir daha bir kız için dövme yapma. Yapacaksan da annenin kardeşinin ismini yazdir. Hani hayatından sen istesen bile çıkmayacak kişileri. Veya atatürk dövmesi. Her zaman kalbimde