24 Haziranda Evanescence İstanbul'da

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

UndeRqRo.uNd

Üye
    Konu Sahibi
24 Haziranda Evanescence İstanbul'da
Tarih:24 Haziran 2007 Pazar
Yer:Kuruçeşme Arena
Kapı Açılış:18:00
Saat:21:00
Alt Grup:Hayko Cepkin
Bilet:75 ytl
Sahne Önü:175 ytl (Sınırlı Sayıda!)

Kaynak:

Biletler:

POWER

POWER

Üye
Walla istanbulda olsaydım giderdim ama maalesef :(

chadashh

chadashh

Üye
bnde ist de deilim ama sırf bu konser içn gelmeyi düşünüorm umarm gleblrm manyak olucak;)

dr-jake

dr-jake

Üye
bring me to life ve going under'ı canlı dinlemek için gidilebilir, ama bu kızı yine de şebnem feraha değişmem ben.. :)

UndeRqRo.uNd

Üye
    Konu Sahibi
Keşke ist. üniv. olsaydım rock sevmem ama Amy olunca bütün albümleri var ve dinlerim.

Dr-jake şebnem'i değişmem dedin de akLıma geldi şebnem'im bring me to life söylerkenki rezil halini :)

UndeRqRo.uNd

Üye
    Konu Sahibi
Keşke ist. üniv. olsaydım rock sevmem ama Amy olunca bütün albümleri var ve dinlerim.

Dr-jake şebnem'i değişmem dedin de akLıma geldi şebnem'im bring me to life söylerkenki rezil halini :)

dr-jake

dr-jake

Üye

Youtube'taki cep telefonuyla yapılan konser kaydına baktım evet gerçekten kötü ama orda mikrofon ve ses yönetimi hataları olmuş. Muhtemelen monitör kolon sesi iyi gelmediği için kendini de duyamamış ve detone olmuş. Şarkının ikinci yarısında biraz toparlamışlar. Her sanatçının rezil olduğu bir an olmuştur mutlaka, ama Şebnem Türkiyedeki en iyi canlı performans sanatçısı sonuçta, hatta Amyninkilerden çok daha iyi performansları var bence.. sesinin de Amyden daha iyi olduğunu biliyorum bir müzisyen olarak.. Albümlere gelince, Bugün Dünyada Amyi Şebnemden daha çok insan dinliyosa sebebi Şebnemin Türkçe söylüyor olmasındandır yoksa ben arada kalite farkı görmüyorum
Amy Şebnemin "ben şarkımı söylerken" ini söylesin ya da sıkıyosa "ay ışığı" nın finalini yapsın o zaman rezilliği görürüz. :) Türkiyede kaliteli müzisyen olmanın ne kadar zorlu bir yol olduğunu az çok biliyorsunuzdur di mi, Amerikadaki dünyaca ünlü Evanescence'ye göre.. İşte burdan yola çıkarak Apokalyptica'yla bile şarkı yapan Şebnemi ben Amy'e nasıl değişirim, sen değişebilirsin, ama ben değişemem

delimakina

Üye
Hayko Cepkin için gidilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt