Huawei İdeos X5 İncelemesi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tempestshine

tempestshine

Üye
    Konu Sahibi
Huawei İdeos X5 İncelemesi

Huawei İdeos X5 İncelemesi(Bunu ben yaptım :D)

+ yönleri
Android 2.2 Froyo İşletim Sistemi
800Mhz işlemci,512Mb RAM ve 2gb dahili hafıza
3,8inç boyutunda 800x480 piksel dokunmatik ekran
5Mp kamera,720p HD video çekimi
Wireless,Bluetooth 2.1,aGPS,pusula
Android market ve Adobe Flash 10.1 Desteği

-yönleri
Donanımsal açıdan Android 2.3 Gingerbread uygun olan modelde Android 2.2 Froyo İşletim Sistemi kullanılmış.

Akıllı cep telefonu arayan ve bütçesi düşük olanlar için ideos x5 uygun tercihdir.
Android Froyo 2.2 işletim sistemi ile gelen ideos x5'in en iyi özelliklerinden biride yüklü gelen Android market.İndirebileceğiniz yüzlerce uygulama mevcut.Şu an piyasada olan 7inç boyutunda olan çoğu tabletin çözünürlüğü 800x480 iken 3,8inç ekranı sahip ideos x5'in de bu çözünürlüğü kullanması ekran kalitesini artırıp webde gezinmeyi eğlenceli hale getirmiş.800Mhz işlemci sizi tatmin edecektir.Çünkü bununla birlikte 512Mb RAM kullanılmış.Bunun en büyük artısı Android 2.2 Froyo'nun bu donanımla oldukça rahat çalışabilmesi.Ayrıca Adobe Flash 10.1 desteğide bulunmakta.5Mp kameraya sahiptir.720p HD video çekimi yapabilir.Şu an için bu fiyat aralığında bu özelliğe sahip tek telefondur.

Telefon Fiyatı=709 TL

• Beğen
Tepkiler: JBelieber ve Devil_Batu

Devil_Batu

Devil_Batu

Üye
düşük bütçeli akılı telefon teşekkürler :)

JBelieber

JBelieber

Üye
Bütçeni düşük olanlar için ideal telefon :)

Devil_Batu

Devil_Batu

Üye
İncelemen kısa ve öz.Teşekkürler :)

baranselona

baranselona

Üye
yanlız 2.3 güncellemesi çıktı- adobe flash 11 ide destekliyor- indirebileceğiniz oyun- uygulama sayısı yüzlerce değil yüzbinlerce :D - fiyatı 450-650 arası 650 yi kesinlikle hiçbir yerde geçmiyor 709 tl çok abartı yazılmış keşke biraz araştırıp öyle inceleme konusu açsaydın hemde aylar önce çıkıp f/p olarak piyasayı sallamış daha önce onlarca kez incelemesi yapılmış bir telefonun incelemesini...

TheCower

TheCower

Üye
Kvk da 549tl. Güzel telefon

tempestshine

tempestshine

Üye
    Konu Sahibi
yanlız 2.3 güncellemesi çıktı- adobe flash 11 ide destekliyor- indirebileceğiniz oyun- uygulama sayısı yüzlerce değil yüzbinlerce :D - fiyatı 450-650 arası 650 yi kesinlikle hiçbir yerde geçmiyor 709 tl çok abartı yazılmış keşke biraz araştırıp öyle inceleme konusu açsaydın hemde aylar önce çıkıp f/p olarak piyasayı sallamış daha önce onlarca kez incelemesi yapılmış bir telefonun incelemesini...

En yüksek fiyatı 709 TL

loaloa

Üye
Hiç bir yerde 640 üstü bir fiyat görmedim ayrıca aylarca geç kalınmış bir konu :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt