xxdama
Üye
Android. İos. Bada, meegos samsung yokken bız vardık smdi uvey evlat mı olduk
Evet. Symbian daha üstte olmalı
Android. İos. Bada, meegos samsung yokken bız vardık smdi uvey evlat mı olduk
alakaya maydonozNe Fark Eder ki. Sanki 7/24 Maxicepte Geziosunuz

kısayol. Ckmaz yok cılelı yolbuyrun o zaman s60v5 i yer imi yapın bu kısım acılsınMaxiCep.Com - Mobil Teknoloji Forumu
iyi de hit bız napalm v5 emı ısınlyck bızı. -moderatör test- admınler bızı takmyo bleSymbian'ın en altta olmasının sebebi Symbian'ın sitenin en eski işletim sistemi bölümü olması ve en çok ilginin onun üzerinde olmasıdır. Yani sitenin en büyük yükünü neredeyse Symbian sırtlıyor. Diğer işletim sistemlerinin ise yukarıda olması bu bölümlere ilgiyi arttırmakta ve forumu canlı tutmaktadır. Çeşitliliği arttırmak için önce tanıtım yapmanız lazım. MeeGo ve Bada yeni OS'ler olduğundan yukarılarda olmaları çok doğaldır. Yani bunda saçma olan bir durum yok ve bu durum Symbian bölümlerinin HIT'ini azaltmaz.
konu offÜste tekrar kısayol koyacağız arkadaslar ...Ucweb ten girince en alta inip next demeden v5 e ulasamıyoz. Eskıden en ust te kısayol vardı yenılık ayagına kaybolup gıtti.
Çünkü mantıklı bulduk s^3 ün yukarıda olmasını, amaç ayrımcılık degil kesinlikle. En güncel symbian forumunu en üste aldık mantıken de böyle olması gerek, diğer türlü s60 en üstte s^3 en alttaydı .bunu ilk biri S3 bölümünü üste alın diye gitti her yere konu açtı üste aldılar biz s60 v3 ise en alta indik konu açtık silindi karar budur denilerek...
s40'a ne demeli? aşağı inene kadar canım çıkıyor![]()
Yönetim istifa etmeli
Yönetim istifa etmeli