Yeni iphone'da Sorunlar Bitmiyor !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
    Konu Sahibi
Yeni iphone'da Sorunlar Bitmiyor !
Pilin çabuk tükenmesi, kameranın donanım düğmesiyle fotoğraf ve videoları ters çekmesi gibi sorunların ardından iPhone 4S, iki sorunla daha gündemde.Bu sorunlardan ilkine göre bazı kullanıcılar, iPhone 4S'lerinde Apple kulaklıklarıyla yaptığı görüşmelerde devamlı bir yankılanma sorunundan ve farklı ses sorunlarından şikayetçiler. Kullanıcılar, aynı sorunun hoparlörden konuşurken de meydana geldiğini söylüyorlar. Bazılarına göre iOS 5.0.1 ile sorun düzelmişken, bazı dertli kullanıcılara göre güncelleme, işleri daha da kötüye götürmüş. Apple'dan ikinci değişim telefonunu alan bir Cnet okuru Diana Phillips, üçüncü iPhone 4S'ini alana dek yankılanma ve kulaklıkla konuşurken birçok sorun yaşadığını söylüyor. Bu sorunlar Philips'in son iPhone 4S'inde düzelmiş, ancak bu kez bir kişiyi aradığında hoparlör düğmesinin kendiliğinden basıldığıını, karşıdaki kişinin kendisini duyamadığını söylüyor. KLASİK YÖNTEM: AÇ-KAPA, TAK-ÇIKAR Philips'in yaşadığı sorunlara çözüm olarak kullanıcılar, hoparlörü açıp kapatmak, kulaklığı çıkartıp takmak gibi çözümler öneriyorlar. Bu sorun belki de bir sonraki iOS güncellemesinde giderilecek, ancak iPhone 4S yepyeni bir sorunla daha karşı karşıya. Cnet'in haberine göre CDMA tabanlı Verizon ve Sprint kullanıcıları dahil bazı kullanıcılar, SIM kartı hatalarıyla karşılaşıyorlar. iPhone 4S'i alır almaz SIM kartı hatasıyla karşılaşan bir kullanıcı, telefonunun birkaç dakika sonra normalden fazla ısındığını ve bozuk SIM kartı hatası verdiğini söylüyor. Bir başka kullanıcı ise SIM kartı takılıyken telefonu etkinleştirememekten yakınıyor. SIM kartını çıkardıktan sonra telefonunu etkinleştiren kullanıcı, SIM'i geri taktığı anda telefonu etkinleştirmesi gerektiği mesajını alıyormuş. Bazı kullanıcılara göre telefonu yeniden başlatmak sorunu çözüyor, ancak bazı kullanıcılar sorunun tekrar yaşandığını söylüyor. (Gazeteport)

coolasker54

coolasker54

Üye
:zuhaha: Sen o kadar parayı bas. Al o telefonu. Sonrada sim karttı konuşmaydı hoparlördü. Yazık :ehe

• Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva
Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
    Konu Sahibi
evet cok fena
arkadasta deıstı valla cogu ellerınde patladı .d

• Beğen
Tepkiler: >Pessimistic. ve coolasker54
coolasker54

coolasker54

Üye
Valla benim 6630 da bi sorun yok yıllardır. :ehe

• Beğen
Tepkiler: >Pessimistic.
Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
    Konu Sahibi
:ehe

• Beğen
mstf_l

mstf_l

Üye
1110 al rahatına bak :D

• Beğen

Uqur5445

Üye
:) yazık

• Beğen
Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
    Konu Sahibi

en sağlamı ,sorunsuzu bu arkadas kım ne derse desın :dry:

• Beğen
coolasker54

coolasker54

Üye
Hele ondaki yılan oyununa bayılıyorum. Bende var bazen pcyi bırakıp uzanıp yılan oynuyorum :ehe

• Beğen
>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
forever N8 bence bu haber cep telefonları genelde paylaş

• Beğen
spy ghost

spy ghost

Üye
tuba ben o telefonu zamanında çekiç ve telefon olmak üzere çok amaçlı kullandım bi kaç günlük :ehe

• Beğen
Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
    Konu Sahibi
tuba ben o telefonu zamanında çekiç ve telefon olmak üzere çok amaçlı kullandım bi kaç günlük :ehe

hayırdır ceviz mi kırdın :ehe
takoz nıyetıne de ayrıca :ehe cok amaclı
yada bırının kafasına fırlatma amaclı adamın gözünü cıkarır :ehe

----------Eklendi @ 20:10:58 ---------- Yazıldı @ 20:10:37 ----------

forever N8 bence bu haber cep telefonları genelde paylaş

bosver caktırma tasınır duruma göre :ehe

spy ghost

spy ghost

Üye
3310 en kaliteli çekiç olarak ama 1110 modelini, duvardan duvara fırlattım sıfır çizik

• Beğen
SHS

SHS

Üye
iphone un mu var derdin var demektir :D

• Beğen
Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
    Konu Sahibi
Hugoooooooooooooooooooooooooooo Almeidaaaaaaa Dk.'7 Beşiktaş:1 Bursa: 0
:biggrin:

• Beğen
Tepkiler: spy ghost
Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
    Konu Sahibi
besıktas bölümü yerıne buraya yazdım yanlıslıkla caktırma :ehe

anlatırım sonra derkenı :ehe
derken ?

modlarla papaz olmana dakikalar kala filmi :kop:

----------Eklendi @ 20:38:51 ---------- Yazıldı @ 20:36:57 ----------

pm attım caktırma :d:

spy ghost

spy ghost

Üye
:ehe haber köşesini süsleyeceğiz :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt