İşletim sistemimiz Nokia Belle

Sponsorlu Bağlantılar

mesut1979

Üye
Sadece bir resime bakılarak donna ve carla güncellemesi gelecek diyorsanız ve Nokianın resmi açıklamasını bir kenara atıyorsanız burada benim yazdıklarım değil bu komik oluyor...
Güncellemenin neden geciktiğini nokia açıklamış kullandığınız belle sürümleri final sürüm değil...
Konu ile ilgili son noktamı koydum tartışma çıkmasını istemiyorum çünkü...
Eminim bu konuda daha fazla bilgi sahibi olan arkadaşlar konuya katkıda bulunacaklardır...

simdi sen bizim telefonlara belle gelmiyecek mi diyorsun

cardanadam

cardanadam

Üye
arksdaşlar bı ne böyle ya biri belle konusu açıyor diyeri carla konusu açıyor forum kirliliğinden başka bir şey değil sizin bu yaptıklarınız

• Beğen
Tepkiler: MertcaN9
MertcaN9

MertcaN9

Üye
arksdaşlar bı ne böyle ya biri belle konusu açıyor diyeri carla konusu açıyor forum kirliliğinden başka bir şey değil sizin bu yaptıklarınız

aaa abi sıradan belle deyip geçme lütfen NOKİA BELLE o :kop::kop: dediklerine katılıyorum. ayrıca konun hiç bir kesinliği olmaması dışında tek elle tutulur yanı arkadaş symbian isminin tarih olduğunu vurgulamış ki bu da biliniyordu onun dışında hiç bir şey yok :islik

Navy Blue

Navy Blue

Üye
    Konu Sahibi
Yatmadan önce cevap hakkı kullanayım sonra arkasında durmadı denilmesin :)
Şaun aktif kullanıcı sayısı az olduğu için konuya birkaç arkadaşım katılmış ama eminim yarın daha fazla katılım olacaktır ve konunun uzmanları yorum yapacaktır...

Arkadaş hala konuyu dalgaya vurup ayıp etsede tartışma çıkmaması için onunla diyaloga girmeyeceğim...
Yıllardır başka forumlarda moderatörlük yapan biri olarak en hoşlanmadığım şey forum kirliliğidir ama bu konunun kirlilik olmadığı düşüncesindeyim...
Ben belle güncellemesi gelmeyecek demedim şubat ayında gelecek bunu hepimiz biliyoruz ama isim Nokia Belle olacak ve final sürümünde bildiklerimizin dışında yenilikler olma olasılığı yüksek...

İyi geceler :)

MertcaN9

MertcaN9

Üye
Yatmadan önce cevap hakkı kullanayım sonra arkasında durmadı denilmesin :)
Şaun aktif kullanıcı sayısı az olduğu için konuya birkaç arkadaşım katılmış ama eminim yarın daha fazla katılım olacaktır ve konunun uzmanları yorum yapacaktır...

Arkadaş hala konuyu dalgaya vurup ayıp etsede tartışma çıkmaması için onunla diyaloga girmeyeceğim...
Yıllardır başka forumlarda moderatörlük yapan biri olarak en hoşlanmadığım şey forum kirliliğidir ama bu konunun kirlilik olmadığı düşüncesindeyim...
Ben belle güncellemesi gelmeyecek demedim şubat ayında gelecek bunu hepimiz biliyoruz ama isim Nokia Belle olacak ve final sürümünde bildiklerimizin dışında yenilikler olma olasılığı yüksek...

İyi geceler :)

dalgaya vurmuyorum arkadaşım ama konunun elle tutulur hiç bir yanı yok senin şahsi fikirlerin bunlar diyorum onuda kabul etmiyorsun sanda iyi geceler. umarın 'carla ve donna gelmeyecek' diye bir yazı vardır bir yerde veyahut nokianın orjinal sitesinde o zaman ben yanılmış olurum. ama yok

Quaresma53

Quaresma53

Üye
adam gayette dogru yazmis aynen katilyorumm

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Konu için teşekkürler . Her yazdıklarına katılıyorum Nawy Blue .

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Arkadaşlar hatırlıyorsanız belle iddiaydı bir dönem çıkıp çıkmayacağı belli değildi . uzunca bir süre nokia belleyi doğrulamadı . şu an carla ve donna da olduğu gibi . ayrıca belle ismi sadece güncellemenin kodlanmış adıdır yani yine symbian 3 tabanlıdır . telefonundan hakkında bölümüne girersen (belle kullanıyorsan) symbian 3 tabanlıdır yazısını göreceksin . symbian carla ve symbian donna 'nın da adı nokia carla , nokia donna olur bu kadar takılmayın isimlere . Ayrıca symbian işletim sistemine 2016 ya kadar destek vereceğini duyurdu nokia . yani onlar symbian işletim sistemini değil sadece symbian adını değiştirdiler nokia oldu . senin kafan burda karıştı galiba kardeş :) ama olsun beyin fırtınası yapmış olduk tartışmayın gerek yok . hepimiz maxicep olarak bir aileyiz :)

• Beğen
Tepkiler: YkPkY ve MertcaN9
erollcelik

erollcelik

Üye
Bellenin bambaşka bir işletim sistemi olduğu tezine katılıyorum.

erollcelik

erollcelik

Üye
Ayrıca konuyu açan arkadaşa haksızlık yapılmış.Son zamanlarda ki en iyi konulardan biri.Tartışmalar ve yorumlarda aynı düzeyde olursa daaha güzel olacak.Tebrik ederim.

• Beğen
Tepkiler: iatis ve Cihanî Sultan
valent

valent

Üye
ALpWaR24

ALpWaR24

Üye
ha ayrıca isim değişikliğine bu kadar takıldın madem bende sana gelecek güncellemelerin ismini söyleyim 'nokia carla ve nokia donna' oldumu şimdi arkadaşım. nokia symbian ismini değiştirdi diye güncelleme çıkmayacak kanısına varman çok komik :kop:

katılıyorum symbian carla donna yerine nokia carla nokia donna oldu değişen birşey yok

fullwar

fullwar

Üye
Gereksiz bir atışma yapıyorsunuz. Konuyu uzatmayın.

Tuba

Tuba

Üye
konu Symbian ^3 ile alakalı diğer sistemlerle ilgili yapılan yorumlar silindi...

Konuyu açan arkadaşın üzerine fazla gelinmiş arkadaş birşeyler paylaşmak istemiş kavga çıkarmak tartışma yaratmak en son düşüncesi olduğunu yazdığı mesajlarda gayet açık...

Önümüzdeki zamanlarda herşey netleşir diyorum ve konu :locked:

• Beğen
Tepkiler: iatis ve Cihanî Sultan

Üst Alt